Görüş Bildir
Haberler
450 Milyon Poundluk Süreç Başladı: Dünyanın En Pahalı Boşanması Olabilir

450 Milyon Poundluk Süreç Başladı: Dünyanın En Pahalı Boşanması Olabilir

Batuhan
28.10.2021 - 14:09

Ürdün Prensesi Haya Bin el Hüseyin ile Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el-Maktum arasındaki boşanma davası İngiltere'de başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birleşik Krallık’ın en büyük boşanma davası olarak lanse edilen dava süreci dün Londra’da başladı.

2019 yılında koruması ile aşk yaşadığı iddialarının ardından Dubai’den Avrupa’ya kaçan 47 yaşındaki Prenses Haya’nın Dubai Şeyhi’nden ne kadar para isteyeceği henüz bilinmiyor.

10 günlük ifade sürecinden sonra Yüksek Mahkeme, Prenses ve iki çocuğu için bir meblağ belirleyecek. İngiliz basını, boşanma sürecinde Dubai Şeyhi’nin 450 milyon pounddan daha fazla bir meblağ ödeyebileceğini yazdı

2019 yılında Londra'ya kaçmıştı

2019 yılında Londra'ya kaçmıştı

2017 yılında Londra’da boşanan Rus milyarder Farkhad Ahmedov’un eşi Tatiana Ahmedova’ya 450 milyon pound ödemesine karar verilmiş fakat bu miktar 150 milyon pounda indirilmişti.

Prenses’i Prens Charles’ın da avukatı olan Baroness Shackleton’ın temsil ettiği belirtildi. Geçen ay Şeyh Raşid el-Maktum’un eşi, avukatı ve güvenlik ekibinden görevlilerin telefonlarını dinlediği ortaya çıkmıştı.

Şeyh Raşid el-Maktum’un 6 eşinden en genci olan Prenses Haya, 2019 yılında güvenliğinden endişe ederek Londra’ya kaçmıştı.

Ürdün'ün eski Kralı Hüseyin'in kızı ve Ürdün Kralı Abdullah'ın da üvey kardeşi olan 45 yaşındaki Prenses Haya, çocuklarının velayetini de talep etmiş ve güvenliğini gerekçe göstererek tedbir alınmasını istemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kızıl Sakal

Ulan ne paralar var bea :(

Berkay tkz

Başlık: Dünyanın en pahalı boşanması. İçerik: İngilterenin en pahalı boşannması. Jeff Bezos ve Mackenzie Bezos 38 milyar dolar a boşanmıştı.

Hermione Granger

ingiltere'den de Ürdün ve Dubai'ye arkıyoruz sonra :))) bu arada Bill Gates ile Melinda Gates boşanırken 130 MİLYAR DOLAR söz konusuydu. ama hadi en pahalıs... Devamını Gör

Ukela

OneDio editörlerinin dünyadan bihaber olduklarının başka bir göstergesi daha.