Görüş Bildir
Haberler
4 Kişinin Cinsel İstismarından Kaçtı, Yardım İstediği Kişinin de Cinsel Saldırısına Uğradı

4 Kişinin Cinsel İstismarından Kaçtı, Yardım İstediği Kişinin de Cinsel Saldırısına Uğradı

İspanya'da 14 yaşındaki bir kız, katıldığı doğum günü partisinde 4 kişinin cinsel istismarına maruz kaldı. Olayın ardından kız, bir şahıstan kendisini evine bırakmasını istedi. Ancak araç sürücüsü de kıza cinsel saldırıda bulundu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya'nın Valencia şehrinde 14 yaşındaki bir kız, doğum günü partisinde dört şahsın cinsel istismarına maruz kaldı. 

Olayın sonrasında mağdur kız, bir kişiden kendisini eve bırakmasını istedi. Araç sürücüsü, cinsel ilişkiye girme karşılığında eve bırakacağını söyledi. Şahıs, daha sonra kıza cinsel istismarda bulundu.

Tecavüzcüler, kızın kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söyledi

Tecavüzcüler, kızın kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söyledi

Olaydan sonra polis, dört kişiyi gözaltına aldı. Tecavüzcüler ifadelerinde, kızın kendi isteği ile ilişkiye girdikleri söylediler.

Olay, yaşları 18 ile 25 arasında değişen 20 davetlinin katıldığı bir doğum günü partisinde meydana geldi. Yaşanan cinsel saldırı ise, genç kızın başına gelenleri bir arkadaşına anlatmasından sonra ortaya çıktı. 

Olay günü altı kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan altı kişiden ikisi cinsel istismara katılmadıkları gerekçesi ile serbest bırakılırken dört kişi tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
24
9
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fulya Arkan

Erkeklerin %80'i pedofildir. Kalan yüzde yirminin yüzde 8'inin ensest fantezileri vardır. Kalan yüzde 12'nin yüzde 2'si zoofildir. Kalan yüzde 10'un yüzde 2'... Devamını Gör

Eray Arıklı

Doğru. Ama bu kadınların kaltak olduğu gerçeğini değiştirmez.

Metin Uzun

Yagmurdan kacarken doluya tutulmus,tam bir facia.Ahlaki çöküş evden sokaklara taşinca millet ulke kalmiyor,sapiklik heryerde ayni.

arslanoglu

Karakter yoksunluğu yaşayan sayısız erkekten biri adam olmayı deneyin