Görüş Bildir
Haberler
30 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

30 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

GNS
30.03.2022 - 21:54 Son Güncelleme: 30.03.2022 - 22:39

30 Mart Çarşamba akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde haftanın üçüncü çekilişi gerçekleşti. Her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları saat 21:30'da gerçekleşen çekiliş sonuçları Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden yayınlanıyor. Şans oyunu severlerin yakından takip ettiği Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamın kazandıran numaraları merak konusu oldu. Peki 30 Mart Çarşamba Sayısal Loto sonuçları ne oldu? Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 30 Mart Çılgın Sayısal Loto sonuç sonuç sorgulama sayfası ve kazandıran numaralar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Piyango İdaresi tarafından haftada üç kez düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişlerinden biri bu akşam 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango yetkilileri ve noter eşliğinde tamamlanan çekiliş sonrası kazandıran numaralar paylaşıldı. Sayısal Loto'da 6 bilen kişi büyük ikramiyeye sahip olma imkanı bulacak. Peki Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 30 Mart Çarşamba Sayısal Loto sonuçları...

30 Mart Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

30 Mart Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

30 Mart Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından bugün 21:30'da gerçekleşen çekiliş sonrası resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı. 

30 Mart Sayısal Loto sonuçları için aşağıdaki linke tıklayabilir ya da haberimizden erişebilirsiniz. 

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları | Milli Piyango Resmi Sitesi

30 Mart Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

30 Mart Sayısal Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası

30 Mart Çarşamba Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar; 1, 13, 49, 56, 78, 88, Joker: 19  oldu. 6 bilen çıkmayan çekilişin 43.252.963,02 TL ikramiyesi bir sonraki Sayısal Loto çekilişine devretti. 

30 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonucu Sorgulama Sayfası

Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Sayısal Loto'da yapılan değişikliklerle hem adı hem de oynama sistemi değişti. Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye kazanmak için çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin etmek gerekiyor. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanıyor. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşüyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın