Görüş Bildir
Haberler
3 Kızını Katletmişti... O Müezzin Estetik Yaptırıp 'Kuma' İstemiş

etiket 3 Kızını Katletmişti... O Müezzin Estetik Yaptırıp 'Kuma' İstemiş

Trabzon'da 7 ay önce çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla vurup öldüren müezzin Emre Göktaş’ın burun estetiği yaptırıp saç ektirdiği ve eşinin üzerine kuma getirmek istediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göktaş, olay yerinde suç aleti silahla gözaltına alınarak ‘altsoydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan tutuklanmıştı.

Of Müftülüğü’nde müezzin olan Emre Göktaş 31 Ağustos 2021'de kızları Yaren, Hiranur ve Elif'i bir çay bahçesinde tabancayla başlarından vurarak öldürmüş ardından da 112'yi arayıp kızlarını öldürdüğünü söylemişti.

Ceza davası başlamadan boşandı

Ceza davası başlamadan boşandı

Mahkemedeki ifadesinde kızlarının kendisine cephe aldığını öne sürerek, “Eşimle aramızdaki olaylar aklıma geldi. Kaos içindeydim, kendimi kaybettim. Olayın hala hayalden ibaret olduğunu düşünüyorum” diyen Emre Göktaş hakkında iddianame hazırlığı süreci sürerken eşi Sibel Göktaş da avukatı Selim Burak Özdemir aracılığıyla boşanma davası açtı. 

Evliliğinde yaşadığı sorunları avukatı aracılığıyla dilekçeyle sunan Sibel Göktaş, bir an önce boşanabilmek için nafaka ve tazminat da talep etmedi. 

Of Aile Mahkemesi’nde açılan davanın ilk celsesinde, evlilik birlikteliğinin temelinden sarsıldığına karar veren hâkim, çiftin boşanmasına hükmetti.

Estetik yaptırıp kuma teklifinde bulunmuş

Estetik yaptırıp kuma teklifinde bulunmuş

Aile mahkemesine sunulan, talep ve gerekçelerin yer aldığı avukat dilekçesinde Sibel Göktaş'ın evlilik süresi zarfında eşi tarafından baskı ve tehdit altında kaldığı, psikolojik şiddet gördüğüne yer verildi. 

Dilekçede tutuklu Göktaş’ın eşine kuma girişiminde bulunup, 'Sen erkek doğuramayacaksın. Ya da sakat kalacaksın. Ben genç bir kadınla evleneyim. Onu nikâhlarım sana da ev işlerinde yardım eder; kardeş kardeş geçinirsiniz' dediği öğrenildi.

Dilekçede ayrıca kuma teklifi kabul edilmeyen, sorunlar yaşadığı eşi ve ailesine tehditlerde bulunduğu öne sürülen Emre Göktaş'ın 2 kez saç ektirip, burun estetiği yaptırdığı ve lüks harcamalarla çocukları ve aile giderleriyle hiç ilgilenmediği de belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
58
35
17
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aleda

Olanlardan bağımsız söylüyorum ama adamın inandığı dinde kuma teklif etmesi çok normal. Hatta bu onun hakkı. Müslümanlar bu kısmına yanlış diyemez. Ama bu ve... Devamını Gör

13.uzaylı

Her fırsatta İslam'a saldırın. Geçenlerde denk geldiğim bir yazıyı bırakıyorum sadece... Müslüman olan İngiliz şarkıcı Yusuf İslâm, Türkiye'ye geldiğinde ba... Devamını Gör

Furkan Koç

kaliteli orrrospococuğu müezzine iyi bakın.

Sinirleniyorum Bak

Hapisteyken umarim bol bol Y kromozomu naklederler buna, belki bizzat kendisi erkek dogurur o zaman.