Görüş Bildir
Haberler
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü ‘Kutlamıştı’: Tepki Çeken Paylaşımı Sildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü ‘Kutlamıştı’: Tepki Çeken Paylaşımı Sildi

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medyadan yaptığım paylaşımla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlamıştı. Turan, tepki çeken paylaşımını sildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Gününüzü kutluyor, esenlikler diliyorum’

‘Gününüzü kutluyor, esenlikler diliyorum’

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yürekten kutluyor, esenlikler diliyoruz. Bir gün değil, her gün yanınızdayız' ifadelerini kullandı.

Paylaşım tepki çekti

Paylaşım tepki çekti

İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği’nin kurucu başkanı avukat-aktivist Sedef Erken, Turan’a “3 Aralık kutlanmaz” yanıtını verdi.

Erken, Turan’a verdiği yanıtta, “Siz bu konuyu belli ki hiç bilmiyorsunuz, partinizin grup başkan vekilisiniz, hiç mi verilen soru önergelerini okumuyorsunuz, hiç mi istatistiklere bakmıyorsunuz, engelli anneleri çalışamıyor, emekli olamıyor, açtık açıyoruz dediğiniz kadrolara atama yapılmıyor, haberiniz yok mu?” dedi.

Sedef Erken, Turan’a verdiği yanıta şöyle devam etti:

“Bir de günümüzü kutlamışsınız, kutlanmaz diyoruz beyefendi 3 Aralık kutlanmaz. Bu günü anlamak istiyorsanız bir tekerlekli sandalyeye binin o meclis binasından 500 metre ilerleyebilin size ödül vereceğiz. Daha kaldırımda yürüyemiyor engelliler bu ülkede peheey.”

Gelen tepkiler üzerine Turan, paylaşımını sildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zevahir

😁 😁 😁 Kutluyormuş. İyi ki engellisiniz der gibi.