Görüş Bildir
Haberler
29 Kasım'da Gökyüzünde Venüs - Mars Karşıt Açısı Yaşanacak: Burçları Nasıl Etkileyecek?

29 Kasım'da Gökyüzünde Venüs - Mars Karşıt Açısı Yaşanacak: Burçları Nasıl Etkileyecek?

Entel Feridun
28.11.2022 - 11:40 Son Güncelleme: 29.11.2022 - 10:10

24 Kasım Yay burcu yeni ayının ardından 29 Kasım Salı günü gökyüzünde sert bir açı gerçekleşecek. Venüs - Mars karşıt açısı burçları psikolojik açıdan biraz zorlayabilir. Astrologlar Salı günü için uyarıyor. Peki, 29 Kasım Venüs - Mars karşıtlığı burçları nasıl etkileyecek, detayları ile bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stres seviyesi yüksek günler...

Stres seviyesi yüksek günler...

24 Kasım yeni ayı oldukça pozitif etkileri ile hepimize umut aşılamıştı. Ancak 29 Kasım Salı günü biraz stresli geçeceğe benziyor.

Yeni aydan burçların nasıl etkileneceğinden bahsetmiştik👇🏻

Özellikle aşk ve ilişkilerde ego savaşlarına meyilli olabiliriz.

Özellikle aşk ve ilişkilerde ego savaşlarına meyilli olabiliriz.

Venüs gezegeni ilişkiler ve para alanımızı yönetir. Mars ise hareket enerjisini, fiziksel ve ruhsal savaşçı yönümüzü anlatır. Bu ikili karşı karşıya geldiğinde işler biraz kızışabilir. İlişkilerde gerilim yükselebilir. Ani tartışmalar ve alevlenen kavgalar olabilir. Aman dikkat!

Parasal krizler yaşanabilir.

Parasal krizler yaşanabilir.

Kendinizi bu günlerde maddi ve manevi anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz. Ani gelişen durumlar karşısında büyük miktarda harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Tahmin etmeyeceğiniz şekilde para çıkışları olabilir. Tüm bunlar psikolojik anlamda zorlayabileceği gibi para kazanmak için fiziksel anlamda güç toplamanız da gerekebilir.

29 Kasım Venüs - Mars karşıtlığı burçları nasıl etkileyecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları için önemli zamanlardan geçiyoruz. Yeni yılda Koç ve Terazi aksında yaşanacak tutulmalar yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı. İlişkiler açısından önemli kararların eşiğindesiniz. Bu açı ile birlikte ilişkilerdeki sorunlar ve diğer gerçekler ayyuka çıkabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları yönetici gezegeniniz ile Mars arasında yaşanacak bu sert açı sizi gergin birisi yapabilir. Aşk ve para konularında stres ve baskı altında kalabilirsiniz. Hazırlıklı olun.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları biliyorsunuz ki Mars sizin burcunuzda geriliyor. Venüs ile karşıt açısı da devreye girdiğinde günün en sinirli insanı siz olabilirsiniz. İletişim konusunda aksaklıklar ve kendini ifade ederken yanlış anlaşılmalar olabilir. Salı gününü yaşanmadı sayıp biraz izole geçirin.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları parasal anlamda sıkışıksınız ve sorumluluklar peşinizi bırakmıyor. Bir de üstüne aşk ve ilişkilerdeki krizler gelince ne yapacağınızı bilemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu geçici bir etkidir, endişelenmeyin.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları hem para hem de aşktan yana sınanıyorsunuz. Salı günü ne kendinize ne de başkalarına söz geçiremeyebilirsiniz. Ateş elementli bir burç olduğunuz için öfke patlamalarına açıksınız. Aman dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları yönetici gezegeniniz geriliyor. Salı günü yaşanacak bu karşıtlık ile birlikte sinir seviyeniz ikiye katlanabilir. Önümüzdeki günlerde sakinliğinizi korumalısınız. Kendiniz telkin etmeyi öğrenin, ihtiyacınız olabilir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları yönetici gezegeninizin Mars ile yaptığı bu sert açı hiç hoşunuza gitmeyecek. Zaten bu aralar bir sürü iş ile uğraşıyorsunuz ve kendinize zaman ayıramıyor gibi hissediyorsunuz. Bir de üstüne bu gergin etki sizi biraz üzebilir. Mental kuvvetinizi korumalısınız.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları Mars ve Venüs'ün bu açısı parasal krizler konusunda sizi uyarıyor. Yanlış yatırımlar ve hesapsız işlerden uzak durun.

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları için güzel bir dönem olurken bu açı onları da psikolojik açıdan zorlayabilir. Birkaç günlük bu etki aşk ve ilişkiler konusunu tetikleyecektir. Özlem duyduğunuz birisi varsa duygularınızı yanlış ifade edip öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları için Salı günü agresyon epey yüksek olacaktır. Yok yere kalp kırmayın, sinir krizleri yaşamamak için kendinizi telkin edin ve tartışma çıkacağını anladığınız an orayı terk edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları Satürn yakanızı bıraktı ancak birkaç günlük zorlayıcı etkiler devam ediyor olabilir. Aşk konusunda beklentileriniz karşılanmayabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları için depresyon günleri geldi çattı. Hem sonbahar hem de Salı günü yaşanacak bu karşıt açı nedeniyle o günü iptal edebilirsiniz. Evde kalmak ve tembellik yapmak en iyisi gibi görünüyor. Çünkü dışarıda kalbinizi kıracak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın