Görüş Bildir
Haberler
29 Eylül Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Havalar Soğuyor mu?

29 Eylül Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Havalar Soğuyor mu?

Müge Kakşi
29.09.2022 - 01:53

Eylül ayının son günlerinde kavurucu sıcakları geride bırakarak mevsim normallerinde seyreden bir hava ile karşılaştık. Son baharın gelişini fark ettiğimiz şu günlerde havanın nasıl olacağını kestiremeyen vatandaşlar günlük olarak hava durumunu takip ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Bugün yağmur yağacak mı? İşte 29 Eylül Perşembe yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Eylül Hava Nasıl Olacak?

29 Eylül Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Samsun, Kırklareli, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Balıkesir’in batı ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca hava sıcaklıklarının ise ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

29 Eylül Perşembe Ankara Hava Durumu

29 Eylül Perşembe Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklığın 25 derece, en düşük sıcaklığın ise 26 derece olması bekleniyor. Ayrıca sabah saatlerinden öğlene kadar sürecek olan gök gürültülü sağanak yağışın, öğlenden sonra yerini bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.

29 Eylül Perşembe İstanbul Hava Durumu

29 Eylül Perşembe İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün az bulutlu bir hava olması beklenirken hava sıcaklıklarının en yüksek 26 derece, en düşük ise 20 derece olması öngörülüyor.

29 Eylül Perşembe İzmir Hava Durumu

29 Eylül Perşembe İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklık 29 derece olurken, en düşük sıcaklığın ise 21 derece olması bekleniyor. Sabah saatlerinde etkisini arttırarak başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışın öğlenden sonra yerini az bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.

MGM Kuvvetli Yağış Uyarısı;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın