Görüş Bildir
Haberler
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google’da Doodle Oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google’da Doodle Oldu!

Müge Kakşi
29.10.2021 - 00:40

Herkesin dört gözle beklediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı geldi çattı. Milli bayramlarımız arasında önemli bir yere sahip 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bundan tam 98 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bayram olarak ilan edildi. Türk Milleti için büyük öneme sahip Cumhuriyet Bayramı Google tarafından da doodle ekranına taşındı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü arama motoru olan Google önemli gün ve haftaları farkındalık yaratmak amacıyla doodle yapıyor. Türk Milleti için büyük önem taşıyan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'da Google tarafından unutulmadı. Google ana sayfasına giren kullanıcılar 29 Ekim doodleını görünce mutlu oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doodle Oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doodle Oldu

İnternet ortamında dünyanın en çok ziyaret edilen sayfası sizin de bildiğiniz üzere tartışmasız Google ana sayfasıdır. Google , internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. 1998 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Google'ın en bilindik çalışmalarından biri olan Doodle ziyaretçileri sürprizleriyle şaşırtıyor. 

Günün anlam ve önemini belirtmek için Cumhuriyet Bayramı kelimesinde olduğu gibi sürekli değişen sözcüklerle kullanıcı karşısına çıkan Doodle ziyaretçilerine bu alanda çok faydalı bir hizmet sunmuş oluyor. Yoğun iş temposundan gündeme dair gelişmelerden uzak kalan internet kullanıcıları Cumhuriyet Bayramı gibi popüler kelimelerinden Doodle sayesinde haber dar olup, önemli ve özel günlerden de geri kalmamış oluyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da unutmayan Google milli bayramımızı doodle taşıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın