Görüş Bildir
Haberler
28 Mart Süper Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Süper Loto Sorgulama Sayfası ve Kazandıran Numaralar...

28 Mart Süper Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Süper Loto Sorgulama Sayfası ve Kazandıran Numaralar...

Sunay Korkmaz
28.03.2021 - 21:47

28 Mart Pazar Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi'nin saat 21:30'da yaptığı çekilişin ardından belli oldu. Bu akşamki çekilişte büyük ikramiye için belirlenen şanslı rakamlar 2, 3, 33, 44, 50, 54 oldu. Salı, perşembe ve pazar günleri çekilen Süper Loto'da 8.084.926 TL'lik büyük ikramiye devretti. İşte Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

28 Mart Pazar Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye  devretti. 5 Bilen 8 kişi ise  29.844,10 TL ikramiye kazandı. Süper Loto'da her çekilişte 2 ya da 6 bilen ikramiye kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Süper Loto Sonuçlarını Sorgulamak İçin Tıklayın...

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto kolonları 1 ve 60 arasındaki sayılardan oluşur. Bu sayılardan her kolonda 6 seçim yapmalısınız. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 3 TL’dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın