Görüş Bildir
Haberler
27 Şubat Şans Topu Sonuçları Açıklandı! İşte Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası!

27 Şubat Şans Topu Sonuçları Açıklandı! İşte Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası!

GNS
27.02.2022 - 18:55

Şans oyunu severler tarafından 27 Şubat 2022 Pazar günü yapılacak olan Şans Topu sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Şans Topu haftanın son çekilişi bugün yapılacak. Peki, 27 Şubat Pazar Şans Topu sonuçları açıklandı mı? İşte 27 Şubat Şans Topu çekilişi sonuçları ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Loto çekilişi Milli Piyango yetkilileri ve noter eşliğinde gerçekleştiriliyor. Süper Loto çekilişinin sonucu, Milli Piyango'nun resmi internet sitesinde yer alan 'sonuçlar' kısmında ilan ediliyor. Peki 27 Şubat Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçlarında kazandıran numaralar ne oldu? İşte Şans Topu'na dair tüm detaylar...

27 Şubat Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı!

27 Şubat Pazar Şans Topu Sonuçları Açıklandı!

Haftanın son Şans Topu çekilişi bugün saat 20:00'da gerçekleştirildi. Şans Topu'nda haftanın kazandıran numaraları Milli Piyango'nun resmi web sitesi üzerinden yayınlandı. Şans Topu sonuçlarına ulaşmak için sayfamızdaki sonuç tablosuna bakabilir veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Şans Topu Çekiliş Sonuçları

Şans Topu'nda bu akşam kazandıran numaralar 2, 9, 10, 25, 32 ve 8 oldu. 5+1'i tutturabilen kimse çıkmazken 498.250,31 TL ikramiye devretti.

27 Şubat Şans Topu Çekilişi Sorgulama Sayfası

Şans Topu Nasıl Oynanır?

Şans Topu Nasıl Oynanır?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın