Görüş Bildir
Haberler
27. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları: Polis Akademisi POMEM Sonuçları Açıkladı Mı?

27. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları: Polis Akademisi POMEM Sonuçları Açıkladı Mı?

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan 27. dönem POMEM mülakatları için sonuçları bekleniyor. Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan polis adayları, POMEM mülakatlarına katılmıştı. Sınava katılan polis adayları, POMEM mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. POMEM sonuçları açıklandı mı? 27. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte POMEM sonuçları hakkında son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. dönem POMEM mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Fiziki ve sözlü sınav olarak yapıla POMEM sınavları sonrasında 27. dönem POMEM sonuçları açıklanacak. Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, mülakat sınav komisyonu tarafından mülakat sınavına tabi tutuldular. Peki, POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. 27. Dönem POMEM sonuçlarının eylül ayının sonlarına doğru açıklanması bekleniyor. Adayların sınav sonuçları, sınav ile ilgili işlemler tamamlandıktan sonra Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilir.

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların başarı sıralamasına esas POMEM giriş puanı; adayın KPSS puanının %25'i, fiziki yeterlilik sınavı puanının %25'i ve mülakat sınavı puanının %50'sinin toplamıdır. Başarı sıralaması puanında eşitlik olması halinde sırasıyla; KPSS'den alınan puan, mülakat puanı, fiziki yeterlilik puanının yüksekliği esas alınır. Bunlarda da eşitlik olması halinde yaşı küçük olan aday tercih edilir.

POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın