Görüş Bildir
Haberler
25 Metrekare ve Neden 3500 TL? Ev Sahibi: Boya Badana Yaptık Çok Masrafa Girdik

etiket 25 Metrekare ve Neden 3500 TL? Ev Sahibi: Boya Badana Yaptık Çok Masrafa Girdik

İstanbul Eyüp’te yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira istenmesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti. Eleştirilerin odağındaki ev sahibi Veli Budanmış,”Boya badana yaptık çok masrafa girdik. Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama, 3-4 kişi kalabilirler' diye ilanı savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direkt koyacağını bilemedim"

"Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direkt koyacağını bilemedim"

Emlakçının ilanı erken vermesi nedeniyle odanın bakımsız, kötü halde göründüğünü ifade eden Veli Budanmış, 'Oda 15 gündür ilanda. Resimleri emlakçı çekti. Kendisine 'Bu şekilde çekiyorsun ama, ben tamirata sokacağım burayı' dedim. Sosyal medyaya düştüğünden haberim yok. Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direkt koyacağını bilemedim. O şekilde zaten verilmezdi. Genelde tek kişi için arıyorlar, onlara da ağır geldiği için tutmadılar. Şimdiye kadar 5 kişi aradı. Depo için isteyen de oldu. Biri, 'Kedi besleyeceğim' dedi, ona vermedim' dedi. Odaya boya badana yapıldıktan sonra 15 bin lira masrafı olduğunu belirten Budanmış, 'Burası 25 metrekare var. Mutfak, tuvalet ve bir odası var. Dürüst olmak lazım 3 bin 500 diyoruz ama, bekar olduğu için en az 3-4 kişi kalacak, bir kişiye burası ağır gelir.  Temiz, düzgün biri olursa 2 bin 500 TL'ye de veririz' diye konuştu.

"Kendim de böyle yerlerde çok kaldım"

"Kendim de böyle yerlerde çok kaldım"

DHA ekibine odayı gezdiren ev sahibi Budanmış, kendisinin de böyle yerlerde çok kaldığını, mutfağa çay ocaklarındaki gibi havalandırma sistemi kuracağını, pencere ve kapıları boyayacağını anlattı. Budanmış bir ailenin bile zorunlu olursa bu odada kalabileceğini belirtti.

İşte evin son hali ve ev sahibinin açıklamaları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tartışma yaratan ilan

Tartışma yaratan ilan

Kiralık evin son fotoğrafları

Kiralık evin son fotoğrafları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
336
100
38
23
11
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
chicharito

Allah bizleri sizin gibi insanlardan korumak yerine kucağına atan hükümetinde sistemin ta belasını versin aç oğlu açlar.

KING OF RAKUN

Ulan hiç utanmadan kamera karşısına çıkıyorsun, ne kadar aşağılık insanlarsınız siz.

Caner Bey

Senin ben özgüvenini yerim. Tek kişi kalamaz diyor. Düzgünse 2500 TL diyor :) :) :) Kıyamam birde masraf yapacakmış.