Görüş Bildir
Haberler
2022 Tediye Ödeme Tarihleri Belli Oldu mu? Tediye Nedir, Kimlere Ödenir?

2022 Tediye Ödeme Tarihleri Belli Oldu mu? Tediye Nedir, Kimlere Ödenir?

2022 yılında kamuda işçi statüsünde çalışanlara ödenecek tediyelerin tarihleri belli oldu. 6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere verilen tediye ek ödemelerinin yeni yılda ne zaman yapılacağı araştırıyordu. Resmi Gazete’nin bugün yayımlanan sayısında karar göre 2022 tediye ödemeleri iki taksitte ocak ve nisan aylarından yapılacak. İşte tediye ödemeleri ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tediye ödemeleri ile ilgili araştırmalar son günlerde artmıştı. Kamuda işçi statüsünde çalışan vatandaşlar, bir maaş kadar tediye ödemesi alıyordu. Yeni yılın gelmesiyle birlikte, tediye ödemeleri tarihi de yayınlandı.

Tediye Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Tediye Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Kamuda işçi statüsünde çalışanlara 2022 yılında yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 28 Ocak 2022, diğer yarısı 29 Nisan 2022 tarihinde ödenecek.

Tediye Nedir?

Tediye Nedir?

Genel ve katma bütçeli kamu kurumları, sermayesinin yarısından fazlası devlete ait olan şirket ve kurumlar ve Belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele ücret sistemlerine bakılmaksızın her yıl için bir aylık tutarında devletçe verilen ikramiye ödeneğidir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın