Görüş Bildir
Haberler
2022'de Makyajınızın Harika Görünmesini Sağlayacak 21 Kırmızı Ruj ve Dudak Parlatıcısı

etiket 2022'de Makyajınızın Harika Görünmesini Sağlayacak 21 Kırmızı Ruj ve Dudak Parlatıcısı

Sena Yiğit
19.02.2022 - 13:06

Bazı çağlarda kadın özgürlüğünün sembolü olan kırmızı ruj, sizi girdiğiniz ortamın yıldızı yapabilecek iddialı bir makyaj malzemesi. Teninizde göz alıcı bir etki bırakan kırmızı ruj ve parlatıcıları derlediğimiz bu yazımızda bulabilirsiniz. Gelin, dünyaca ünlü markaların en iyi olmaya aday rujlarını birlikte inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dior - Rouge 999

1. Dior - Rouge 999

Dudak bakımı etkili makyaj için, çiçek özüyle zenginleştirilmiş Dior Rouge 999 makyajınızı özel kılacak. Metalik rengi eşsiz gülüşlerinize eşlik edecek. 16 saate kadar kalıcı etkiye sahip bu ruj ile gecelerinize mükemmel bir dokunuş sağlayın.

Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hızlı ve özenli bir şekilde kargo elime ulaştı. Ürün kaliteli, fotoğraftaki ürünün aynısı geldi ve açıklamalarda anlatılan ile birebir uyuyor. Teşekkür ederim. Tavsiye ederim.

2. Estee Lauder - Love Fever

2. Estee Lauder - Love Fever

İçerdiği moringa yağı ve hyalüronik asit ile dudağınızı besleyen bu ruj üstelik 12 saate kadar dayanıklı... Zengin pigmentli renkleri, dudaklara daha büyük bir görünüm sağlar. Aplikatörün köşeli ucu, dudağınızdaki tüm kıvrımları yakalar. Burada.

3. L'Oreal Paris - 864 Tasty Ruby

3. L'Oreal Paris -  864 Tasty Ruby

Çikolata hazzını dudaklarınızda yaşatacak olan bu ruj, muhteşem bir görüntü sağlamanız için birebir... Eşsiz tasarımı ve güçlü formülü tek sürüşte mat görünümünü yakalamanızı sağlar. Buraya tıktık.

Daha fazla L'Oreal Paris kırmızı ruja ulaşmak için tıklayın.

Tam olarak aradığım renk, resmen aşk yaşıyorum 😍

4. Missha Juicy - Pang Sparkling Tint

4. Missha Juicy - Pang Sparkling Tint

Göz kamaştıran dudaklar için yüksek parıltıya sahip bu dudak parlatıcısını tercih edebilirsiniz. Uygulamadan sonra, daha net ve parlayan dudaklara sahip olacaksınız. Dudaklarınızı nemlendirmekte bir numara! Bal, elma ve gül özleri içerir. Burada

5. Estee Lauder - 330 Lethal Red

5. Estee Lauder - 330 Lethal Red

Dudaklarınızı canlandırmanın bir yolu olan dudak parlatıcıları oldukça revaçta... Sıvı formülü ile dudaklarınızı tazeler, 8 saate kadar kalıcılık sağlar. Kırmızı renginin çekiciliği ile dudaklarınızın ışıldamasını sağlar. Burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Görkito - Independent Shoes 160

6. Görkito - Independent Shoes 160

Kremsi yapısıyla dudakları kurutmayan, uzun süre kalıcı bu ruj ile dolgun dudaklarınızı sergilemeniz mümkün. Yoğun pigmentasyonu ile daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm elde etmeni sağlayacak bu ürüne ulaşmak için buraya tıklayın.

İnanılmaz güzel, mat bir kırmızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

7. M.A.C - Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy

7. M.A.C - Retro Matte Liquid Lipcolour Fashion Legacy

Yoğun kapatıcılık özelliği ile dolgun ve pürüzsüz bir görün sunan  içeriğindeki M.A.C - Retro Matte Liquid nemlendirici ve yağlarla dudağınızın kurumasını önler. Günlük kullanımlarınızda tercih edebileceğiniz bu ruj kullananların favorisi. Burada

8. KIKO- Unlimited Double Touch 107 Cherry Red

8. KIKO- Unlimited Double Touch 107 Cherry Red

Uzun süre kalıcı, iki aşamalı bu ruj ile isterseniz mat rujunuza parıltı eklemeniz mümkün. 12 saate kadar kalıcılığı onaylanan bu ürünle, günlük ruj ihtiyacınızı tamamlayabilirsiniz. Hızlı kuruma süresi ile leke tutmaz. Ulaşmak isterseniz link burada.

Daha fazla KIKO kırmızı ruja ulaşmak için buraya tıktık.

9. Dior - Rouge 888

9. Dior - Rouge 888

Zengin ve çarpıcı renge sahip bu ruj ile büyüleyici dudaklara sahip olabilirsiniz. Yapısı oldukça nemli olan bu ruj ağırlık yapmaz. Kırmızı ruj arayışındaysanız mutlaka incelemeniz gereken ürünlerde biri. Buraya tıklayın.

Daha fazla Dior kırmızı ruja ulaşmak isterseniz link burada.

10. Bobbi Brown - Luxe Matte Lip Color Red Carpet

10. Bobbi Brown - Luxe Matte Lip Color Red Carpet

Bobbi Brown’un en çok satan ürünlerinden biri olan bu ruja bir şans vermelisiniz. Yağ kapsüllü tozlar ve saf mat toz pigmentler içeren içeriğiyle kullananların beğenisini kazanmış. Rahat ve hafif bir his sağlayan bu ürüne ulaşmak isterseniz link burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yves Saint Laurent - Tatouage Couture 08

11. Yves Saint Laurent - Tatouage Couture 08

Kadifemsi bir dokunuşa sahip bir dudak dövmesi... Mat dudak trendini yakalayan ancak konfordan ödün vermeyen bu ruj ile gün boyu çekici dudaklara sahip olmanız mümkün. Dövme etkisi yaratan bu ruja ulaşmak için buraya tıktık.

Tek kelimeyle harika! Yapış yapış bir his bırakmıyor, rengi de çok ikonik bir kırmızı...

12. Maybelline New York - 118 Dancer

12. Maybelline New York - 118 Dancer

Covid sürecinde kırmızı ruj kullananların şikayet ettikleri bir durum maske takınca rujun dağılarak yüze bulaşması… İddialı bir renk olan kırmızı ruj tercihinizde, bu ruju seçerek bu sorundan kolayca sıyrılabilirsiniz. Kalıcılığı ve mükemmel tonu ile favoriniz olacağını düşündüğümüz bu ruja ulaşmak için buraya tıklayın.

Daha fazla Maybelline New York kırmızı ruja ulaşmak isterseniz burada.

Efsane bir kırmızı, tam istediğim tonda matlığı sayesinde bulaşmaması topaklanmaması ve kalıcılığı süper. Gün içinde kullanılır bir kırmızı👍

13. Estee Lauder - Pure Color Love Lipstick 300 Hot Streak

13. Estee Lauder - Pure Color Love Lipstick 300 Hot Streak

Kendini ifade etmekten korkmayan güçlü kadınların tercihi! Tek uygulamada yüksek performans sağlayan bu ürünle dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Pudra içeren dokusuyla rujunuzun saatler boyunca dudağınızda kalmasını sağlar. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayın.

Mükemmel ve pürüzsüz bir dokusu var bayıldım.

14. Golden Rose - Longstay 18

14. Golden Rose - Longstay 18

Yemeye, içmeye ve bulaşmaya dayanıklı formülüyle rujunuzu tazelemeniz gerekmeyecek. Günlük kullanımınızda tercih edeceğiniz bu ürünle zaman tasarrufu sağlamanız mümkün. Özel aplikatörü ile tüm kıvrımlarınızı gösteren, kullanımı kolay bu ürünü mutlaka denemelisiniz. Buraya tıktık.

Tam aradığım kırmızı tonu. Kalıcılığı da harika...

15. Maybelline New York - 965 Siren in Scarlett

15. Maybelline New York - 965 Siren in Scarlett

Tüm cilt tiplerine uygun, her yaş grubuna hitap eden bu ürünle dudaklarınıza hak ettiği değeri verin. İçeriğindeki saf pigmentler sayesinde pürüzsüz bir görüntü sizinle... Özel kremsi formülü, dudaklarınızda mat bir görünüm sunarken kurutmaz. Burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. L'Oreal Paris - Rouge Signature 113 I Don't

16. L'Oreal Paris - Rouge Signature 113 I Don't

50 cilt tonunda test edilmiş evrensel bir tona ne dersiniz?  Yapısı çok güzel ince yapılı bir ruj, aplikatörünün şekli itibariyle sürümü çok kolaylaştırıyor. Dişlerinizi sarı göstermeyen rengi ile muhteşem gülüşlerinizi saklamayacaksınız. Burada.

17. KIKO - 06 Poppy Red

17. KIKO - 06 Poppy Red

Yapış yapış hissi vermeyen, hem esmerlere hem de beyaz tenlilere çok yakışacak olan bu likit mat rujun sizin favoriniz olacağından eminiz. Nemlendirici özelliği ile dudaklarınızda kuruma yapmaz. Işıltınızı dudaklarınıza yansıtın! Buraya tıktık.

18. Bobbi Brown - Starlet Scarlet

18. Bobbi Brown -  Starlet Scarlet

Tercihini mat rujlardan yana kullananlar için… Adeta nemlendirici sürmüş hissi veren, sürümü kolay bu kırmızı mat ruj ile dudaklarınızı olduğundan daha dolgun ve çekici gösterebilirsiniz. Rujun sürme aplikatörünün şekli de oldukça başarılı. Buradan ulaşabilirsiniz.

19. Clarins Water - Lip Stain 03 Red Water

19. Clarins Water - Lip Stain 03 Red Water

Dudaklarda yapışkan his bırakmayan, hafif dokulu bir ruj. Işıltısıyla büyüleyen, tüm cilt tonlarına uyumuyla dikkat çeken bu ürüne bir şans vermeye ne dersiniz? Dudaklarınızın daha dolgun gözükmesini sağlayacak bu ruja ulaşmak için tıklayın.

Şahane bir ürün, Clarins farkı...

20. M.A.C - Ruby Woo

20. M.A.C - Ruby Woo

Özel formülü sayesinde uzun süren renk kalıcılığı sunan bu ürün gece makyajınızda standartların dışına çıkmanızı sağlayacak. Günlük kullanımlarınızda da tercih edebileceğiniz M.A.C Ruby Woo mini boyuyla yanınızdan ayırmamanız mümkün. Yoğun kapatıcılık özelliği ile pürüzsüz bir görüntü sunan bu ruja ulaşmak için tıklayın.

Daha fazla M.A.C kırmızı ruja ulaşmak isterseniz link burada.

Çok güzel bir kırmızı kesinlikle büyük boyunu alacağım, vazgeçilmez bir kırmızı ton...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. L'Oreal Paris - Color Riche Shine Addiction

21. L'Oreal Paris - Color Riche Shine Addiction

Işığınızı yansıtmaya ne dersiniz? Göz alıcı parlaklığı ile dikkatleri çeken bu ruj ultra parlak rengini sergilerken dudaklarınızı nemlendirir. Benzersiz lüks tasarımını biz çok beğendik. Sürümü kolay bu kırmızı ruja bir şans vermek isterseniz link burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın