Görüş Bildir
Haberler
2022 AUZEF Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Kılavuz Yayınlandı!

2022 AUZEF Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Kılavuz Yayınlandı!

İstanbul Üniversitesi AUZEF 2021-2022 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Kılavuzu Yayınlandı. Kılavuzda AUZEF kayıt yenileme tarihlerinin yanı sıra 'Ders Ekle-Sil' ve 'Üstten Ders Alma' tarihleri de yer alıyor. Peki, AUZEF kayıt yenileme ne zaman başlayacak? İşte 2021-2022 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Kılavuzu'nda yer alan bilgiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AUZEF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. 14-18 Şubat 2022 olarak belirlendi. Bahar dönemi kayıt yenileme işlemi için referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden online olarak yapılması yeterli. İşte detaylar...

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

AUZEF Ücretleri Ne Yapılacak?

AUZEF Ücretleri Ne Yapılacak?

14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında ödemenizi yaptıktan sonra;
2016 ve öncesi girişli öğrencilerin ders seçimleri 3 iş günü içerisinde, 2017 ve sonrası girişli öğrencilerin ders seçimleri aynı gün içerisinde fakülte tarafından yapılacaktır.

AUZEF Ders Kontrol İşlemleri

AUZEF Ders Kontrol İşlemleri

Ders seçimi işlemlerinden sonra ‘’Kayıt Yenilemedi’’ olan statünüz, “Devamlı Öğrenci’’ olarak güncellenecektir. Devamlı öğrenci statüsüne gelen öğrenciler, derslerini ”AKSİS-Öğrenim Bilgileri- Ders Alma Listesi” sekmesinden kontrol etmelidir. (Derslerin kontrol sorumluluğu öğrenciye aittir.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın