Görüş Bildir
Haberler
2016'nın Son Gününde Basına Yansıyan ve Moralinizi Altüst Edecek 3 Haber

etiket 2016'nın Son Gününde Basına Yansıyan ve Moralinizi Altüst Edecek 3 Haber

2016'yı geride bırakmaya saatler kala bu yıl çokça gördüğümüz korkunç haberlerden 3 tanesi daha karşımıza çıktı. Bunlardan ilki erkek arkadaşı olduğu öğrenilince canına kıyan 15 yaşındaki bir öğrencinin haberi. İkincisi ise 17 yaşındaki Kader Kaya’yı öldüren katilin mahkemede yaptığı skandal savunma. Son haber ise yanında çalışan genç kızı silah zoruyla alıkoyup cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan bir 'adam'ın haberi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

"Öğretmenleri sevgilisi olduğunu öğrenince bunalıma girdi"

"Öğretmenleri sevgilisi olduğunu öğrenince bunalıma girdi"

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, sevgilisi olduğu öğrenilince bunalıma girdiği öne sürülen 15 yaşındaki imam hatip lisesi öğrencisi Nazlıcan Toy, geçtiğimiz gün beş katlı bir inşaattan atlayarak canına kıydı. 

Nazlıcan ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. 

Haber ajansları Nazlıcan'ın sevgilisi olduğunu öğretmenlerinin öğrenmesi üzerine bunalıma girdiğini bu nedenle intihar ettiğini belirtti.

Kadın katilinden skandal savunma: Erkekliğime laf söyledi

Kadın katilinden skandal savunma: Erkekliğime laf söyledi

28 Temmuz'da Eskişehir’in kent merkezine 18 kilometre uzaklıktaki Çamlık mevkiinde 17 yaşındaki Kader Kaya’nın cesedi bulunmuş, Kaya’nın iş görüşmesi yapmak üzere evden ayrıldığı belirlenmişti.

Evli ve iki çocuk babası Metin Yılmaz katil zanlısı olarak yakalanmış ve tutuklanmıştı. Davanın ilk duruşması bugün Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. 

‘Yüzüme tükürdü, erkekliğime laf söyledi’

‘Canavarca hisle adam öldürmek, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel istismar’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Yılmaz duruşmada ‘pişman’ olduğunu söyledi.

Yılmaz savunmasında şunları söyledi: “Organize sanayi bölgesine iş başvurusunda bulunmak için gidiyordum. Yolda müstehcen kıyafetli bir bayan vardı. Şort giymişti. El kaldırdı. Ben de durmak zorunda kaldım. Bana para karşılığı ilişki teklif etti. Ben de kabul ettim. Ön koltuğa oturdu. Müsait bir yere gitmemiz gerektiğini söyledi. Olay yerine gittiğimiz zaman çocuklarım aklıma geldi. Vicdan azabı çektim. Geri gitmek istedim. Bağırmaya başladı. İlişkiye girmekten vazgeçtim. Parasını istedi. Vermek istemedim. Yüzüme tükürdü. Erkekliğime laf söyledi. Ben de korktum. Boğuşma sırasında çıkarttığım iç çamaşırını ağzına soktum. Bayıldığını düşünerek olay yerinden uzaklaştım. Şortunu çıkartmaya çalışmadım. Olay yerinden uzaklaştım. Uzaklaşırken eşyalarını da attım. Daha önce tanımıyordum. Çok üzgünüm. Pişmanım. Herkesten özür diliyorum.”

'Bana da bir kurşun sıkın, canımı alın'

'Bana da bir kurşun sıkın, canımı alın'

Kaya’nın anne ve babası ise şikayetçi olduklarını belirterek adalete güvendiklerini söyledi.

Anne Server Kaya, “Ben adalete güveniyorum. Çiçeğimi toprağa yatırdım. Sanığın savunmasını kabul etmiyorum. Kızım sanığa cinsel ilişki teklif etmeyecek biriydi” derken, baba Mehmet Kaya “Sanığın en ağır cezayı almasını istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine güveniyorum. Kimsenin başına bu acılar gelmesin” diye konuştu.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 6 Ocak 2017 tarihine erteledi.

Duruşma salonundan çıkarken sanık Yılmaz’a tepki gösteren anne Server Kaya, mahkeme heyetine, “Benim kızım öldü. Artık ben de yaşamak istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bana da bir kurşun sıkın, canımı alın” diye bağırdı. 

Sinir krizi geçiren anne Kaya ambulansla hastaneye götürülürken Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu adına yapılan açıklamada ise 'Sanık indirim alabilmek için öldürdüğü Kader'e iftira atmaktadır' denildi.

"Silah zoruyla alıkoydu, cinsel istismarda bulundu" iddiası

"Silah zoruyla alıkoydu, cinsel istismarda bulundu" iddiası

Samsun’da ise inşaat malzemeleri satan 37 yaşındaki Sezer Ç., yanında çalışan 17 yaşındaki M.S. adlı kızı silah tehdidiyle evinde alıkoyup, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Ajansların aktardığına göre M.S. 9 gün önce iş yerine gitmek için evden çıktı ve kendisinden haber alınamadı. Babasının polise giderek kayıp başvurusunda bulunması üzerine M.S’nin, patronu Sezer Ç.’nin evinde olduğu belirlendi. 

Polis, 2 gün önce eve baskın düzenleyerek M.S.’yi buldu, Sezer Ç.'yi de gözaltına aldı.  Ailesine teslim edilen M.S,. ilk önce patronundan şikayetçi olmadı. Şüpheli de serbest bırakıldı.

Ancak dün tekrar polise giden M.S., ifadesini değiştirerek patronunun kendisini silah tehdidiyle alıkoyduğunu ve cinsel istismarda bulunduğunu söyleyip şikayetçi oldu. 

Suçlamaları kabul etmeyen patron ise ’alıkoymak’ ve ’cinsel istismar’ suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
521
129
108
30
11
9
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Bozoğlu

"Boğuşma sırasında çıkarttığım iç çamaşırını ağzına soktum." Orospu Çocuğu nasıl bir savunma bu :S

Pasif Kullanıcı

Aynen,direk yalan söylüyorum diye bağırıyor adeta.

Pasif Kullanıcı

kabul edelim ki ırz düşmanı sapıkların dolu olduğu bir ülkedeyiz

raheanne

Ulan son günde bari rahat bırakın mk ya.. sokayım basınına da, moraline de.. siktiniz zaten yıl boyunca, sal beni sal..