Görüş Bildir
Haberler
2015 KIŞ MAKYAJ MODASI

etiket 2015 KIŞ MAKYAJ MODASI

Yasin DÜLGER
22.12.2014 - 21:19 Son Güncelleme: 23.12.2014 - 18:40

2015 kış makyaj modası

2015 kış aylarını karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde pek çoğumuz kış modasını yakın takibe alıp modayı oluşturan parçaların ne olduğunu merak ediyoruz. Durum böyle olunca kıyafet, aksesuar, saç bakımı derken sıra makyaj trendlerine de geliyor. 2015 kış makyaj modası göz önünde bulundurulduğunda ise bordo rujun tüm trendlerden bir adım önde olduğu ve mat olarak kullanımının modacılar tarafından tercih edildiği gözleniyor.

Tarz olarak sade giyim tarzının ön plana çıktığı ve 70lere geri dönüşlerin yaşandığı moda günlerinde buna uygun olarak sert görünmenizi sağlayacak makyajlar ile daha feminen duruşlar sergileyebiliyorsunuz. 2015 kış makyaj modası vazgeçilmezi ise kedi gözler oluyor. Ünlü modacıların defilelerinde en abartılı biçimi ile yer verdiği ve kıyafetlerini ön planda tutabilmek adına kullandığı kedi göz makyajı bu sezonun gözdelerinden. Kedi gözü makyaj yaparken çok abartı olmamasını sağlayarak günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eyeliner kullanımının sadece toprak tonlarında bir makyaj ile bütünleşmesi sayesinde hem doğal hem de tarz görünüme sahip olabiliyorsunuz. Bu sezon kış aylarında tüm kıyafetleriniz ile bu makyajı tercih edebilirsiniz. Far kullanımını seçecek olanların ise yapması gerek dıştan içe gölgeli farlar kullanmasıdır.2015 kış makyaj modası seçenekleri arasında koyu renk farlar ile gözlerin ön plana çıkarıldığı ve bordo ruj ile tamamlanarak kadınsı duruşların sergilendiği makyaj alternatifleri de yer alıyor.

Kaynak: http://www.kombinle.net/2015-kis-maky...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın