Görüş Bildir
Haberler
2014 Yılının En Etkileyici 15 Poposu ve Sahibi

etiket 2014 Yılının En Etkileyici 15 Poposu ve Sahibi

OdysseuSword
31.12.2014 - 17:14 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 15:37

Tartışmasız bir şekilde 2014 tam bir popo yılı oldu. Tabi bunlar arasında en çok göze çarpan, bizi muazzam kıvrımlarıyla sersemleten ve bildiğimiz dünyayı değiştiren, işin ‘’arka tarafı’’. Botoks sayesinde asla eskisi gibi olamayacağız.

Kaynak: http://news.distractify.com/megan-mcc...

1. Anaconda klibindeki Nicki Minaj

Popoya olan klasik övgüyü, daha da klasik hale getiren Minaj, Anaconda’nın sofistike bir zevk belirleyicisi olduğunu ve poponun her fırsatta övülmesi gereken bir varlık olduğunu göstermekte.

2. Booty klibindeki Iggy Azalea

2014 yılı Iggy Azalea ve onun poposu için oldukça harika bir yıl oldu. Hayranlarını ve gündelik seyircilerini hipnotize ettiği gibi, onun poposu müziğin ‘’yüzünü’’ ve ‘’arka tarafını’’ değiştirdi.

3. Yoga kıyafetine gizli kamera yerleştiren kız

4. Paper Magazine'deki Kim Kardashian

4. Paper Magazine'deki Kim Kardashian

Kim, internet dünyasını sallamak için poposunu yağlamıştı ve şükürler olsun ki bunu başardı. Eğer dünya üzerinde bir popo, skandal olsaydı, bu onun poposu olurdu. Onun poposuna sahip çıkma yöntemine ve bizi her defasında aynı ciltle tekrar tekrar şaşırtmasına kimse hayranlıktan başka bir şey duyamaz.

5. Kendi Takvimlerindeki Warwick Universitesi Kürek Takımı

Eğer şanslı olsaydık, bütün yıl Warwick Üniversitesi Kürek Takımının yıllık takvimiyle süslenirdi ve bize kürekçilerin inanılmaz vücutları olduğunu gösteren harika hatırlatıcılarla dolardı. Bu cesur delikanlılar, homofobiyle savaşmak için tamamen soyunup günümüzü aydınlatmaktadırlar.

6. Sports Illustrated dergisindeki Nina Agdal, Lily Aldridge ve Chrissy Teigen

6. Sports Illustrated dergisindeki Nina Agdal, Lily Aldridge ve Chrissy Teigen

Dünya, derginin mayo baskısının 50. Yıldönümü kapak modelinin açıklanması için nefesini tutup bekledi ve seçilen modeller, herhangi birinin düşünebileceğinin üç katı kadar mükemmel oldu. Chrissy Teigan dediki: Hiçbir model bu senenin görkemli kapağından tek başına saygınlık kazanamazdı; evet onların popoları gerçek bir yıldız oldu. Herbirine ve tabiî ki popolarına maşallah diyoruz.

7. Game of Thrones yani Taht Oyunların’daki Daario Naharis

Eğer Daenerys ve Daarionun cinsel birlikteliğini beklemeseydiniz, açıkcası bu sene Taht Oyunlarını izlemezdiniz. Khaleesi yaverine kıyafetlerini çıkartmasını emrettiğinde, herkes biliyordu ki beraberinde ortaya çıkan popo bütün dünyayı değiştirecekti.

8. Instagram selfiesindeki Amber Rose

8. Instagram selfiesindeki Amber Rose

Eğer yeni boşandıysanız ve bunu aşmak istiyorsanız harika poponuzun

resimini internete yüklemekten başka daha iyi hangi yol var ki? Wiz Khalifa

kenara çekil! Amber Rose sen olmadan iyi, biz de bu fotoğrafı gördüğümüz için iyiyiz.

9. Anaconda klibindeki Ellen DeGeneres

Ellen’nın poposu, Nicki’nin klibinde şüphesiz eksik olan önemli bir unsur. Komedyen klibin düzenlenen parodi versiyonunda botokslu poposunu memnuniyetle sergiledi. Tabiki de klip daha iyi oldu.

10. Reddit teki Gizlilik Ustası Popo

10. Reddit teki Gizlilik Ustası Popo

Reddit kullanıcısı poshpink330, ‘’Gone Wild’’ bölümüne baştan çıkaran göğüs fotoğrafını yükledi. Bu fotoğraf ona pek çok garip mesaj gelmesini ve erkeklerin aklını kaybetmesini sağladı. Resmin aslında kocasının poposu olduğunu açıkladıktan hemen sonra, herkes evet herkes aslında bukalemuna benzer bir popodan etkilendiğini anladı.

11. Avrupavari mayo giyen Try Guys yani Huysuz Virjinler

Buzzfeed’in Huysuz Virjinleri her zaman bir meydan okumaya hazır ve popolarını sıklıkla bunun sonucu olarak gösterirler. Bu popolar yeni şeyler denemenize cesaret ettiren ve konfor bölgenizden çıkmanızı sağlayan cinsten. Dolayısıyla 2014 yılını, içinde bulunulabilecek daha iyi bir yıl yaptılar.

12. Water Magazin deki Ursula

12. Water Magazin deki Ursula

Kim Kardashian’nın olduğu kapak beraberinde pek çok espriyi ortaya çıkaran bir popo resmiydi. Bu esprilerden biri de Ursula’nın soyunduğu güzel bir görüntü idi. Böylesine parıltılı bir popodan gözlerimizi kaçırmak gerçekten zor

13. Instagram'daki Jen Selter

13. Instagram'daki Jen Selter

Jen Selter, onu ünlü yapan poposuyla bir Instagram Yıldızı. O ‘’varlık’’larının üzerine 5 milyon takipçi ve ona aşık olan sayısız bireyleri içeren bir imparatorluk kurdu.

14. 711 klibindeki Beyonce

Müzik endüstrisinde ki diğer hanımefendiler popolara adanan şarkılarla baş döndürürken, Beyonce böyle bir performansla ilgilenmeye hiç ihtiyaç duymadı. Yapması gereken tek şey, bir kamera almak ve bir otel odasında dans etmekti. Böylece dünya darmadağın oldu. Göründüğü kadar soğukkanlı olmasını ve Kraliçe Beyonce nin poposunun, yılların getirmiş olduğu sıkı çalışmanın ve kusursuz genlerin doruk noktası oluşunu söylemeye bile gerek yok.

15. Booty klibindeki Jennifer Lopez

Sir Mix-A-Lot der ki: kendisinin popo seven marşı, Jennifer Lopez’in ‘’In Lıvıng Color’’ daki dansından etkilenmiştir. Seneler sonra J-Lo hala poposunu sallamakta ve hepimizi, onun poposunun muazzam onuruna erişmemize ilham kaynağı olmaktadır. Şu gerçeği kabul etmeliyiz ki: Burası J’Lo'nun poposunun dünyası, geri kalanımız ise sadece içinde yaşıyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
499
390
208
207
153
126
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?