Görüş Bildir
Haberler
2014 Sonbahar Kıyafet Kombinleri ve Modelleri

etiket 2014 Sonbahar Kıyafet Kombinleri ve Modelleri

pijama
13.10.2014 - 14:40 Son Güncelleme: 13.10.2014 - 15:13

2014 Sonbahar Kıyafet Kombinleri Ve Modelleri

Anasayfa » Moda » 2014 Sonbahar Kıyafet Kombinleri Ve Modelleri

Sonbahar mevsimi ülkemizde genellikle kararsız bir hava şartları ile karşılaştığımız mevsimden biridir. Bir bakmışsınız ki hava günlük güneşli iken bir anda sağanak yağmurla karşılaşabilirsiniz. Bundan dolayı ne yazlık ne de kışlık giysi değil tam iki mevsimin ortası olan sonbahar aylarına uygun şekilde kıyafet kombinleri kullanmanız gereklidir. Bizlerde 2014 sonbahar kıyafet kombinleri hazırlayarak sizlere bu konuda fikir vermeye çalıştık.

2014 sonbahar kıyafet kombinleri arasında merserize ince bir kazak, altına jean ve kapalı bir spor ya da topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Mutlaka yanınızda imkanınız varsa ceket bulundurmanızı öneririz. Çünkü sonbahar mevsimin en çok tercih edilen kıyafetlerden biri olan ceketler, kendi giyim tarzınıza uygun modellerle kullanabilirsiniz.İster üniversite hayatınızda ister iş hayatınızda olsun her daim şık görünmek isteyen genç bayanlara en moda olan sonbahar elbise kombinleri ve modelleri sizlerle…

Bir önceki yazımız olan Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Renkler başlıklı konumuzda 2014 modası, erkekler bayanlarda hangi renk kıyafetleri beğenir ve erkeklerin sevdiği elbise renkleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.gripijama.com/2014-sonbaha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın