Görüş Bildir
Haberler
19 Ocak'ta İstanbul'da Kar Yağışı Bekleniyor mu? Hava Durumu Nasıl Olacak?

19 Ocak'ta İstanbul'da Kar Yağışı Bekleniyor mu? Hava Durumu Nasıl Olacak?

CansinA
19.01.2022 - 11:49

Meteoroloji, hafta başında ülke genelinde birçok il için 'turuncu kodlu' uyarı verdi. Kar yağışının etkili olduğu illerde verilen turuncu kodlu uyarı İstanbul için de verildi. Güne başlayan bazı İstanbullular kar ile karşılaşırken bazı kesimlerde henüz etkisini göstermediği bildiriliyor. Kar ile birlikte kendini hissettiren soğuk havalardan sonra herkesin merak ettiği o sorular... Bu kar yağışı devam edecek mi? Önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son günlerde başlayan kar yağışı ülkenin pek çok bölgesinde kendisini gösterse de İstanbul'da yeni yeni düşmeye başladı. Günlerdir devam eden soğukların ardından beklenen kar yağışı gece saatlerinde Anadolu yakasında başladı ardından gece 01.00 sularında etkisini Avrupa yakasında da gösterdi. İstanbul'un yüksek bölgelerinde başlayan kar yağışının önümüzdeki birkaç gün devam edeceği ve diğer ilçeleri de etkileyeceği düşünülüyor.

Gelecek Günlerdeki Hava Tahmini İse Şöyle;

Gelecek Günlerdeki Hava Tahmini İse Şöyle;

21 Ocak Pazar: Hafta sonu İstanbul’da sağanak yağmur bekleniliyor. En yüksek sıcaklığın 13, en düşük sıcaklığın 9 derece olması tahmin ediliyor. Nem oranında %80-94 arasında artış var.

22 Ocak Pazartesi: Yağışın şiddetini azaltması ve yağmurun etkisini göstermesi bekleniliyor. En yüksek sıcaklığın 8, en düşük sıcaklığın 8 derece olması tahmin ediliyor. Nem Oranı yüzde 96-91 arası. 

23 Ocak Salı: İstanbul’da kar yağışı etkisini göstermesi bekleniliyor. Sıcaklıkta sert bir düşüş olacağı öngörülüyor. En yüksek sıcaklığın 5, en düşük sıcaklığın 2 derece olması tahmin ediliyor. Nem oranı yüzde 79-58 arası.

Marmara Genelinde Kar Yağışı ve Soğukların Etkisiyle Don Bekleniyor.

Marmara Genelinde Kar Yağışı ve Soğukların Etkisiyle Don Bekleniyor.

Marmara'da hava durumu; parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

İlgili haberler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın