Görüş Bildir
Haberler
19 Mayıs Töreninde MHP'liler CHP Üyesine Saldırdı: 'MHP'nin Geleneği Bu'

19 Mayıs Töreninde MHP'liler CHP Üyesine Saldırdı: 'MHP'nin Geleneği Bu'

Kadıköy'de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı töreninde MHP'li bir grup, CHP parti üyesi Özgür Özüpek'e saldırdı. Konuya ilgili açıklama yapan CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, 'Şiddet manzaraları bizim en çok rahatsız olduğumuz konulardan. Ama işte Milliyetçi Haraket Partisi'nin (MHP) geleneği bu.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birgün'de yer alan habere göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kadıköy'de düzenlenen törende yapılan çelenk sunumu sırasında MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı mensubu grup bir CHP'liye saldırdı.

Saldırı sonrasında CHP'li ismin burnu kırıldı, yüzünde ve gözünde şişlikler meydana geldi.

MHP'li grubun polisle de gerginlik yaşadığı öğrenildi. Bazı görgü tanıkları MHP'lilerin polislere de vurduklarını iddia etti.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, KRT Web'e yaptığı açıklamada saldırıya ilişkin bilgi verdi. Narin, 'Bizim arkadaşımızla münakaşaya giriyorlar. Münakaşa sonrası 4-5 kişi arkadaşımıza saldırıyor. Arkadaşımızın burnu kırıldı, arkadaşımızı darp ettiler.' dedi.

'MHP'nin geleneği bu'

'MHP'nin geleneği bu'

CHP'li Narin karakolda olduğunu, sürecin takipçisi olacağını belirterek, 'Gerekçe ve neden ne olursa olsun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığımız bir günde kimsenin hakkı değil. Hele hele bir partilimize 4-5 kişi saldırıp şiddet uygulaması hiç hoş değil. Şiddet manzaraları bizim en çok rahatsız olduğumuz konulardan. Ama işte Milliyetçi Haraket Partisi'nin (MHP) geleneği bu.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
19
3
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
U Efekent

%80 oy aldığınız kalenizde bari dayak yemeyin. bu ülke bu kadar pısırıklığı kaldırmaz. mhp hdp gibi sağı solu yıkın diyen yok ama bi caydırıcılığınız olsun b... Devamını Gör

mary jane

Siyasi inançları doğrultusunda hayatlarını ortaya koymuş 68 kuşağının kemikleri sızlıyordur, şimdiki partilerinin geldiği duruma bak.

oluröylebazen

geleneğinizi sikim