Görüş Bildir
Haberler
17 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı! 17 Nisan Süper Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası!

17 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı! 17 Nisan Süper Loto Kazandıran Numaralar ve Sonuç Sorgulama Sayfası!

GNS
17.04.2022 - 21:47 Son Güncelleme: 17.04.2022 - 22:11

Şans oyunu severlerin sabırsızlıkla beklediği Süper Loto'da haftanın son çekilişi bu akşam 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango İdaresi ve noter eşliğinde gerçekleşen Süper Loto çekilişi sonuçları Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden yayınlandı. Süper Loto'da 17 Nisan Pazar akşamı haftanın son çekilişinde 6 bilen büyük ikramiyenin sahibi olma şansı kazanacak. Peki 17 Nisan Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 17 Nisan Süper Loto kazandıran numaralar ve sonuç sorgulama sayfası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Piyango tarafından düzenlenen ve haftanın üç günü; salı, perşembe, pazar akşamları 21:30'da gerçekleşen Süper Loto'da haftanın son çekiliş heyecanı bu akşam yaşandı. 6 bilenin büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ettiği çekiliş, Milli Piyango yetkilileri ve noter eşliğinde gerçekleşiyor. Peki 17 Nisan Süper Loto çekilişi açıklandı mı? İşte Süper Loto kazandıran numaralar ve sonuç sorgulama sayfası...

17 Nisan Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

17 Nisan Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

17 Nisan Pazar akşamı 21:30'da gerçekleşen Süper Loto çekilişi sonuçları, Milli Piyango İdaresi resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. Süper Loto çekiliş sonuçlarına haberimiz üzerinden erişim sağlayabilir ya da aşağıdaki link üzerinden Milli Piyango resmi sitesine gidebilirsiniz.

Milli Piyango Süper Loto Sonuçları

17 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı!

17 Nisan Süper Loto Sonuçları Açıklandı!

17 Nisan Süper Loto'da kazandıran numaralar; 7, 11, 26, 28, 40, 57 oldu. 6 bilen olmayan çekilişte büyük ikramiye bir sonraki oyuna devredildi. 

17 Nisan Süper Loto Sonuç Sorgulama Sayfası

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto Nasıl Oynanır?

1 ve 60 arasındaki sayıların yer aldığı Süper Loto kolonlarının her birinde 6 sayı seçilmektedir. Eğer bir kolonda 6'dan fazla sayı seçerseniz sistem oyunu oluşturmuş olursunuz. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirmektedir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın