Görüş Bildir
Haberler
15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'da Yaşanan Çatışma Anları

15 Temmuz Gecesi Genelkurmay'da Yaşanan Çatışma Anları

15 Temmuz gecesi Genelkurmay'da cuntacılarla darbe girişimini engellemeye çalışan askerler arasında yaşanan çatışma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, darbe girişimine ilişkin soruşturma dosyasında bulunan görüntüler, Genelkurmay Karargahında saat 21.30 sıralarında kaydedildi.

Darbeciler Genelkurmay'dan çıkmak isteyen subaya izin vermiyor

Genelkurmay Güney Nizamiyesi'ndeki güvenlik kamerası kayıtlarına göre, darbe girişiminin başladığı saatlerde bir rütbeli subay, makam aracıyla karargahtan çıkmak istiyor. 

Silahlı darbecilerin bariyerin açılmasına izin vermemesi üzerine subayın koruması, cuntacı askerlere silah doğrultuyor. Makam şoförü ise aracı darbeci askerin üzerine sürerek bir cuntacıyı yaralıyor.

Subayın korumaları ve darbe girişimini engellemeye çalışan askerlerle cuntacılar arasında başlayan çatışmada bazı askerler yaralanıyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüler

Yaklaşık 2 dakika süren çatışmanın ardından nizamiyeye gelen başka bir otomobil, yerdeki yaralıları gördükten sonra olay yerinden uzaklaşarak yeniden karargaha giriyor.

Çatışma devam ederken bazı darbeci askerlerin, makam aracındaki subayı otomobilden indirmeye çalıştıkları da görüntülere yansıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
khanender

bok gibi media playerınız var degistirik artik

Remzi Boldon

Bildirim sistemleri ve yorum sıralamaları cabası.

M CAN

Haberin içeriği tamamen yanlıştır..... Darbeciler, araçla Genkur II. Başkanını kaçırmaya çalışırken, bu girişime engel olan askerlere ateş açıyorlar. Vatanse... Devamını Gör