Görüş Bildir
Haberler
15 Eylül 2023 Yeni Ayı ve Burçlara Etkileri

etiket 15 Eylül 2023 Yeni Ayı ve Burçlara Etkileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
15.09.2023 - 07:01 Son Güncelleme: 15.09.2023 - 10:23

'Cennetteki yıldızlar şarkı söylerler. Ama sadece onu duyacak kulağı olanlara.'

Pythagoras

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu- Kalbini duy

Koç Burcu- Kalbini duy

Tam da yaratıcı çabalarınıza havlu atmaya hazır hissettiğinizde, evren taktik kitabını değiştirir. Venüs 3 Eylül'de yön verdiğinde, sanatsal kendini ifade etme taktikleri daha anlamlı olmaya ve yeniden eğlenceli hale gelmeye başlıyor. Yaratıcı hayatınızdaki bu önemli an, güveninizi artırır ve 15 Eylül'deki kariyer odaklı Başak yeniayı sırasında sizi profesyonel başarıya hazırlar. Merkür istasyonları, ertesi gün yön vererek, seçeneklerinizi ciddi bir şekilde keşfetmeye başlamanız için size kozmik yeşil ışık verir. Daha iyi bir çalışma durumu.

29 Eylül'de burcunuzda bir dolunay meydana geliyor, kalbinizin arzularını aydınlatırken aynı zamanda başarıya giden yolları da aydınlatıyor. Bu parlak ayda neredeyse yeniden doğdunuz ve diğerleri bunu fark ediyor.

Boğa Burcu-  Kendine hak ettiğin değeri ver 

Sonbaharın ilk serinliği gibi bu ay ev hayatınıza yenilenmiş bir huzur duygusu çöküyor. Yönetici gezegeniniz Venüs, 3 Eylül'de ev sektörünüzde ileri hareket ederek ailenizdeki anlaşmazlıklar ve evdeki para sorunlarıyla bağlantılı stresi hafifletiyor.

15 Eylül'de Başak burcundaki yeni ay ile yaratıcılık yeni bir soluk alıyor. Merkür hemen ertesi gün yön veriyor, bu da kendinizi ifadenizin hoş bir anlayışla karşılanacağını gösteriyor. Ayrıca çocuklarınızla bağlantılı, hamilelik veya ailenin genişlemesi olasılığı da dahil olmak üzere olumlu bir gelişmeyi de fark etmeye başlayabilirsiniz.

29 Eylül'deki Koç dolunayı yakınlarında hayallerinize ve sezgisel düşüncelerinize çok dikkat edin. Aldığınız cesur mesajlar yoğun ve özel görünebilir. İç dünyanızın en sıcak köşelerine çekilmek ve bu yorucu ay boyunca hak ettiğiniz dinlenmeyi almak için kendinize izin verin.

İkizler Burcu- Karar al 

Önemli kararlar konusunda bocalıyorsanız, Eylül ayı ne istediğiniz konusunda kararlı olmanız gereken aydır. Venüs 3 Eylül'de ileri hareket ederek markanızın karizması ve çekiciliğinin iletişimle ilgili her şeye geri dönüşünü hatırlatıyor.

Düşünceleriniz kesinlikle bu ay realitenizin planına katkıda bulunuyor, ancak 15 Eylül'deki Merkür istasyonları ileri hareket edene kadar pek bir şeyin şekillendiğini göremeyebilirsiniz. Noktalı çizgiyi imzalamak için bu tarihten sonrasını bekleyin. 15 Eylül'den sadece bir gün önce evinizde ve aile sektörünüzde bir Başak yeni ayı meydana geliyor. Devam edin ve ne kadar büyük veya incelikli olursa olsun, yaşam durumunuza fayda sağlayacak o muhteşem yeni çabanın peşinden gidin.

29 Eylül'deki Koç yeniayında bir arkadaşınız sizi destek için arayabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelerin yaşanması da aynı derecede mümkündür. Her iki durumda da, ay sonunun iyisiyle kötüsüyle sırların açığa çıkacağı bir dönem olmasını bekleyin.

Yengeç Burcu-Yeteneklerine güven

Eylül, mali açıdan sizin için güçlü bir aydır. Venüs, 3 Eylül'de gelir sektörünüzde doğrudan dönüş yaparak bütçe rotası düzeltmelerini, artan nakit akışını ve yeteneklerinize olan güvenin artmasını destekleyecek.

Kısa, neşeli keyif gezileri muhtemelen 15 Eylül'deki Başak yeni ayı sırasında ay ortasında, neşeli ama sorumlu dürtüsel satın alımlar gibi. Merkür istasyonları 15 Eylül'de yön vererek, devam eden müzakereleri temizleme çabalarınızı destekliyor. Kendinize olan saygınız arttıkça, değerinden daha azını kabul etmeyeceksiniz. Daha fazlasını istemek için bu güven fırsatını değerlendirin; daha fazla para, daha fazla alan, daha fazla zaman ya da ihtiyacınız olduğunu ve hak ettiğinizi düşündüğünüz her şey olsun. Kozmos, 29 Eylül'deki esrarengiz Koç dolunayı sırasında doğacak.

Aslan Burcu-Hatalarını telafi et

Aslan Burcu-Hatalarını telafi et

2023, birçok açıdan şimdiye kadar sizin yılınız oldu. Ancak Eylül ayında kendinizi bir milyon dolar ya da daha fazla para gibi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz! Besleyici bir uykudan uyanmak gibi, 3 Eylül'de Venüs kalın burcunuzda ileri hareket ettiğinde üzerinize muhteşem bir tazelenme ve arınma hissi yayılıyor. 15 Eylül'de. Aşkına sevgine sahip çık. 

Başak burcundaki yeni ay ve ardından 15 Eylül'de Merkür'ün ileri hareket etmesi, ruh halinizi aydınlatacak. Finansal beklentiler: Geçtiğimiz gerileyen haftalarda bütçenizi ve harcamalarınızı revize ettiyseniz, bu ay ödüllerinizin toplamını alacağınız neredeyse garantidir. Birisi harcanabilir gelir mi dedi? 29 Eylül'de Koç dolunayı geldiğinde felsefeniz, servetin istikrarlı bir şekilde akmasını sağlayacak olumlu yeni alışkanlıklar oluşturacak kadar somut hale gelir. Hak ediyorsun!

Başak Burcu- Rüyalarıda ki mesajları al

Yazı, eski hayal kırıklıkları ve hatalar üzerine düşünerek kendi kalbinizi kırarak geçirmiş olabilirsiniz. Elbette, bu tür bir iyileşmenin mazoşist bir unsuru var, ama aynı zamanda bir kesiği temizlemek veya bir çıbanı delmek gibi 'içeriye girme'nin de belirli bir gerekliliği var. 3 Eylül'den sonra Venüs ileri harekete geçtiğinde, geçmişin yaraları yavaş yavaş psişik bandajlarını çözmeye başlıyor ve en az yara iziyle, taze iyileşmeyi ortaya çıkarıyor.

Eylül ayı burcunuz için zorlu bir dönem olarak başlarken, ay ortası dünyanızda yoğun bir çiçeklenme dönemi getiriyor. 15 Eylül'de burcunuza yeni bir ay düşüyor ve sizi gerçekliğinizi seçme gücüyle canlandırıyor. Ertesi gün 15 Eylül'de yönetici gezegeniniz Merkür ileri harekete geçiyor. Sonunda, yazın tam rehabilitasyonundan en canlı vizyonlarınızı ortaya koyma kararlılığı ve isteğiyle çıkıyorsunuz. 29 Eylül'de Koç burcundaki dolunay, bu keyifli dönüşümü tek başınıza yaşamayacağınızın sinyalini veriyor.

Terazi Burcu-  Karşılıklı saygı

Yaz ayları, sosyal çevrenizde çok sayıda dramla, hatta belki de talihsiz veya uzun süredir gecikmiş bir veya iki arkadaş ayrılığıyla birlikte şekillendi. Bu ay, özellikle Venüs'ün 3 Eylül'de ileri hareket etmesiyle, özür dilemek ve çitleri onarmak mümkün.

Ay ortasında, baş başa kalma ihtiyacının yoğun olduğu bir ortamda, sınırları güvenli hale getirin ve kendinize saygı gösterin. 15 Eylül'de Başak burcundaki yeni ay ve ardından 15 Eylül'de Merkür'ün ileri hareket etmesi, size huzurunuzu korumanın güçlü bir kişisel bakım biçimi olduğunu hatırlatır.

Hem samimi hem de iş açısından ortaklıklarınızdaki bağlılık, 29 Eylül'deki Koç dolunayı sırasında ciddi bir konu haline geliyor. Karşılıklı saygı ve eşitliğe odaklanarak, tüm taraflar ittifaktan istediklerini elde edebilir.

Akrep burcu- Sevgine sahip çık 

Kariyerinizde başarısızlıklarla dolu kaygan bir yazın ardından bu Eylül ayında mesleki hedeflerinize doğru sağlam bir temel oluşturmaya hazırlanın. 3 Eylül'de Venüs istasyonları kariyer sektörünüze yön vererek büyük profesyonel adımlar atmanıza yardımcı olacak. Sadece gururunuz tavan yapmakla kalmayacak, aynı zamanda daha adil bir şekilde ücretlendirileceksiniz.

Benzer şekilde, eğer kendinizi toplum içinde yersiz hissediyorsanız, 15 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay, kendinizi evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlayacak insanlarla bağlantı kurmanızı sağlayabilir. Merkür istasyonları 15 Eylül'de yön vererek niyetinizi net bir şekilde iletmenize yardımcı oluyor.

29 Eylül'deki Koç dolunayı sırasında aşk hayatınızda bazı kötü gidişatlara dikkat edin. Beklenmedik gelişmeler, ilişki durumunuzda iyi ya da kötü yönde ani bir değişiklik anlamına gelebilir.

Yay Burcu- Çiçek açmaya hazırsın

Yay Burcu-  Çiçek açmaya hazırsın

Sevgili Yay, bu ay para ve tazminat konusundaki felsefenizde değişim rüzgarları esiyor. Venüs istasyonları 3 Eylül'de harekete geçtiğinde, bu değerlere göre yaşamak için dürüst eylemlerde bulunmak, bir kendini sevme eylemidir. Bu, oyunun kurallarını değiştiren bir şey.

15 Eylül'deki Başak yeniayı sırasında kariyerinizde olumlu bir ivmelenme mümkün. Bu yaz başarısızlıkla sonuçlanan ve bombalanan müzakereler, 15 Eylül'de Merkür istasyonları harekete geçtiğinde sağlam bir başarıyla yeniden ele alınacak. Zevk ve yaratıcılık sektörünüzde Koç dolunayının çiçek açtığı 29 Eylül'de sizin için çiçek açacak.

Oğlak Burcu- Sağlam yatırımlar

Dünün seçimleri sizi Eylül ayının mali defterini istikrar ve güçle karşılamaya hazırladı. Ancak 3 Eylül'de Venüs istasyonları yön verdiğinde olay örgüsünde hafif bir değişiklik olabilir. Mali bir kararla (mesela maaş zammı veya kredi başvurusunun sonucu) ilgili haberleri hararetle bekliyorsanız, resmin tamamını görmek için ay ortasına kadar beklemeniz gerekebilir.

Kısa geziler ve seyahatler bu ay bedeninize ve zihninize iyi gelebilir. 15 Eylül'deki Başak yeni ayı sırasında manzara değişikliğine evet deyin. Merkür istasyonları hemen ertesi günü yönlendirerek ayın başlarında alınan mali kararlara netlik ve çözüm getirir. Evinize veya gayrimenkulünüze yatırım yapmak, özellikle 29 Eylül'deki Koç dolunayı sırasında ekstra paranızı değerlendirmenin en iyi yolu olabilir.

Kova Burcu- İkinci şansları iyi değerlendir 

Bu yaz aşk hayatınızı etkileyen tektonik değişimler Eylül ayında sakinleşecek gibi görünüyor. 3 Eylül'de Venüs istasyonları harekete geçtiğinde uyum nihayet geri dönüyor. Benzer şekilde, mali durumunuzdaki bu büyük aksaklıklar, 15 Eylül'de Merkür istasyonları harekete geçtiğinde duracak. Muhasebeci veya mali müşavir gibi bir profesyoneli işe almak, Başak yeniayı tarafından tercih ediliyor. 15 Eylül. Geçtiğimiz birkaç hafta ve ayda bozulan müzakereler ve anlaşmalar, 29 Eylül'deki Koç dolunayı sırasında işbirlikçi denge için ikinci bir şansa sahip olacak.

Balık Burcu- Sorunlar çözülüyor 

Zaman yenilenemeyen bir kaynaktır ve onu nasıl harcadığınız konusunda kendinizi iyi hissetmeyi hak ediyorsunuz. Bu ay, çalışmayla ilişkinizi canlandırma ve iş ile boş zaman arasında sağlıklı bir denge bulma fırsatınız var. 3 Eylül'de Venüs istasyonları harekete geçtiğinde, günlük alışkanlıklarınızda kritik değişiklikler uygulamak zengin bir doyum yaratır.

15 Eylül'deki güzel Başak yeniayı sırasında taze bilgelik, ortaklıklarınıza olgunluk ve istikrar aşılar. yanlış iletişim ve anlaşmazlığın giderilmesi. 29 Eylül'deki Koç dolunayıyla birlikte, mali durumunuzu güçlendirme fırsatları beklenmedik bir şekilde ayağınıza geliyor.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

Ne olur şu tür yazıları, Burçlara göre değil Yükselene ve Evlere göre yazınız... Sayın Editör, Astroloji ile gerçekten ilgileniyorsanız bu içeriğin baştan so... Devamını Gör

Ben astronomi okumuş 3 alanda Batı Çin Hint Astroloji sistmelerinde uzman bir astrolog olarak Yükselene evlere göre değil Solar Güneş döngüsüne dekanlara gör... Devamını Gör

Defne Tümer

Ne doktoru bu hanım acaba?

Çok merak ettiyseniz biyografimi girip okuyun sitemden merakını giderirsiniz :)