Görüş Bildir
Haberler
15 Euro'ya Kraliyet Sarayında Kalıp Fatura Bile Ödemediler

15 Euro'ya Kraliyet Sarayında Kalıp Fatura Bile Ödemediler

İtalya'nın güneyinde yer alan Caseta Sarayı'nın arazisinde bulunan evlerde kalan 12 ailenin, burada yıllardır 10-15 euro kira verdikleri ve faturaları dahi ödemedikleri tespit edildi. İtalya'da bir mahkeme, şimdi bu durumun nasıl gerçekleştiğini araştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalyan basınında çıkan haberlerde 12 ailenin, Fransa'daki Versailles'a olan benzerliği nedeniyle 'İtalyan Versailles'ı' olarak anılan Caserta Sarayı'nın arazisindeki evlerde 1990'lardan bu yana aylık 5 ya da 15 euro kira karşılığında oturduğu belirtiliyor.

T 24'te yer alan habere göre,yerel yetkililere ait olduğu söylenen bu evlerde oturan kiracıların yıllardır doğalgaz ve elektrik faturası da ödemediği de ortaya çıktı.

Sarayın eski çalışanları oldukları düşünülüyor

Sarayın eski çalışanları oldukları düşünülüyor

Caserta Sarayı'nın 120 hektarlık arazisinde 20 yıldan beri serbestçe dolaşabildiği söylenen bu kişilerin, sarayın eski çalışanları ya da onların çocukları olduğu düşünülüyor.

İtalyan Il Fatto Quotidiano gazetesine göre de İtalya'da bir mahkeme, bu ailelerin nasıl olup da bu kadar 'küçük kiralar' karşılığında bu evlerde oturduğunu araştırmak için bir soruşturma başlattı. İtalyan soruşturmacılar bazı yetkililerin görevlerini kötüye kullanmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Ailelerden yalnızca biri tahliye kararına uydu

Bu arada evlerde oturan aileler hakkında tahliye kararı alındığı ancak yalnızca bir ailenin karara uyup evini terk ettiği belirtiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Iago Aspas

Hiç kimse yorum yazmamış. Bu sayfaya yorum yapılmamış olması beni gerçekten üzüyor, bazen ağlamak geliyor içimden. Hüzünleniyorum akşamları, bardaktan boşanı... Devamını Gör