Görüş Bildir
Haberler
12 Haziran Pazartesi Hava Durumu: Hava Bugün Nasıl Olacak?

12 Haziran Pazartesi Hava Durumu: Hava Bugün Nasıl Olacak?

GNS
12.06.2023 - 00:52

Haziran ayının neredeyse yarısına geldiğimiz günlerde hava durumuna ilişkin araştırmalar sürüyor. Havanın dengesiz ilerlemesi dolayısıyla dışarı çıkacak olan vatandaşlar, yaşadıkları illerin hava durumunu merak ediyor. Doğu kesimlerde yağışlar sürerken, batı kesimlerde havalar mevsim normallerinde seyrediyor. Peki 12 Haziran bugün hava nasıl olacak? İşte ülke genelinde hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 Haziran Pazartesi Hava Nasıl Olacak?

12 Haziran Pazartesi Hava Nasıl Olacak?

MGM tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerinde; ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı bildiriliyor. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun pek çok yerel kesiminde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların özellikle İç Ege, Akdeniz'in batı kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğu kesimleri, Orta Karadeniz, İzmir, Aydın ve Muğla'da kuvvetli olacağı öngörülüyor.

12 Haziran Pazartesi Bugün Yağmur Yağacak mı?

12 Haziran Pazartesi Bugün Yağmur Yağacak mı?

Kuvvetli Yağış Uyarısı: MGM tarafından yapılan açıklamalarda, kısa aralıklarla sürmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; İç Ege (Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Manisa ile İzmir, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri), Akdeniz'in iç ve batı kesimleri (Antalya, Isparta, Burdur ve Kahramanmaraş'ın batısı ile Adana'nın kuzey çevreleri), İç Anadolu’nun güney ve doğusu (Sivas, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Çankırı Konya, Karaman, Aksaray, Yozgat, Nevşehir, Niğde ile Ankara’nın güney ve doğusu), Orta Karadeniz'de (Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum ile Kastamonu'nun doğusu) gibi kesimlerde özellikle yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sebepten dolayı bölgede yaşayanların sel, su baskını, yıldırım, dolu yapılı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz koşullara karşı tedbirli olması gerektiği bildiriliyor.

Ülke Genelinde Hava Durumu

Ülke Genelinde Hava Durumu

MARMARA

BURSA 17°C, 27°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, Pazartesi öğle saatlerinden sonra doğusu yerel olmak üzere sağanak yağışlı

EDİRNE 15°C, 31°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile Pazartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 18°C, 26°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, Pazartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

KOCAELİ 18°C, 26°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak yağışlı

EGE

A.KARAHİSAR 12°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğu çevreleri, Pazartesi öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ 18°C, 28°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 20°C, 29°C Parçalı zamanla çok bulutlu, Pazartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 16°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

ADANA 20°C, 29°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Pazartesi öğle saatlerinden sonra kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 21°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile Pazartesi il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Pazartesi yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 19°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

K.MARAŞ 19°C, 31°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde batısının, Pazartesi il genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

ANKARA 14°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 12°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA 13°C, 23°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

YOZGAT 12°C, 20°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava Nasıl?

Hava Nasıl?

BATI KARADENİZ

BOLU 12°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE 15°C, 25°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU 11°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve Pazartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK 16°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

RİZE 19°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 18°C, 22°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

TOKAT 16°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

TRABZON 20°C, 23°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

ERZURUM 9°C, 23°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile Pazartesi il geneli aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

IĞDIR 17°C, 30°C Parçalı ve çok bulutlu, Pazartesi yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 9°C, 24°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın (Pazartesi) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 15°C, 30°C Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 18°C, 37°C Parçalı bulutlu

GAZİANTEP 17°C, 30°C Parçalı bulutlu

SİİRT 22°C, 35°C Parçalı bulutlu

ŞANLIURFA 22°C, 35°C Parçalı bulutlu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın