Görüş Bildir
Haberler
10 Soruyu Çöz, 3 Vakte Kadar Başına Gelecek En Kötü Olayı Söyleyelim!

etiket 10 Soruyu Çöz, 3 Vakte Kadar Başına Gelecek En Kötü Olayı Söyleyelim!

Verdiğin cevaplara göre 3 vakte kadar senin başına gelecek en kötü olayı söylüyoruz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1 Cinsiyetinle başlayalım...

#2 Bu zamana kadar hiç trafik kazası geçirdin mi?

#3 Kendini nasıl bir insan olarak tanımlarsın?

#4 Mutlu biri misin?

#5 İçinde huzursuzluk uyandıran fotoğrafı seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6 Bu görsel sana ne hissettiriyor?

#6 Bu görsel sana ne hissettiriyor?

#7 Hayatındaki önem derecesine göre bunların sıralamasını seçer misin?

#7 Hayatındaki önem derecesine göre bunların sıralamasını seçer misin?

#8 En yakın arkadaşın için canını tehlikeye atar mısın?

#9 Bu görsel sana ne hissettiriyor?

#10 Son olarak, reenkarnasyon inanıyor musun?

#10 Son olarak, reenkarnasyon inanıyor musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En yakın arkadaşın olarak gördüğün insan sana hayatının kazığını atacak!

Sen her zaman iyi niyetli tavırlar gösteriyorsun. İnsanlara hak ettiğinden çok daha fazla tolerans vermişsin. Bu da bazı insanların seni kullanmaya çalışmasına neden olmuş. Sen hiçbir zaman bunu o insanlara konduramamışsın. Herkesi kendin gibi sanıyorsun çünkü... Bu özelliğin iyi niyetli insanlarla arandaki bağı güçlendirse de, kötü niyetli insanlara da kapı açıyor. 'Ne yapsam affeder' şeklinde düşünen biri var çevrende. Bu insan 3 vakte kadar sana çok büyük bir yanlış yapacak. Sevgiline göz dikmiş olabilir ya da senin elindeki bir şeyi almak için fesatlık yapabilir. Nedense, çevrende seni çok ama çok kıskanan ama bunu sana belli etmeye çalışmayan birisinden gelecek bu darbe. Sen ona ne kadar iyi niyetli davranırsan davran, sana yapacağı bu şeyi değiştiremeyeceksin. Çünkü, unutma ki kimse senin kadar iyi niyetli değil! Sana bu yanlışı yapacak olan insanla şu ara çok samimi olabilirsin ama sen de içten içe ondan bir yanlış bekliyorsun. Bunu kendine ne kadar itiraf edemesen bile içinde bir yerlerde sen de bunun farkındasın. Dikkatli ol, kimseye sana kötülük yapıp da başına hiçbir şey gelmeyecekmiş düşüncesini verme!

Sağlığını bu kadar önemsememezlik edemezsin!

Sen her şeyi erteleyen, 'Aman ya ne olacak sonra hallederim.' diyen bir yapıya sahipsin. Bu da senin hayatındaki bazı şeylere olan önem sıralamanın dengesini şaşırtıyor. Sağlığınla ilgili bir takım şeyleri hep ertelemişsin. Vücudunu dinlemeyi öğrenememişsin. Bu nedenle de bu şekilde devam edersen iyileşmesi bir iki günden çok daha uzun sürecek bir hastalık kapında benden söylemesi! Felaket tellallığı yapmak istemem ama kendine hiç iyi bakmıyorsun! Ee böyle devam edersen de sonuçlarının ağır olacağını bilmen gerekiyor. Hayatta her şeyi erteleyebilirsin belki ama sağlık bunlardan biri olmamalı. Sonra kafanı çok vurursun duvarlara bak! Kendini biraz daha önemsemen gerekiyor. Yakın çevrendeki insanların sağlığı ile çok ama çok ilgilisin. Kendinden önce sevdiğin insanları düşünen bir yapın var, sen de bunun farkındasın. Yakınların senin gibi bir insana sahip olduğu için çok şanslı! Bu şansı kendine de göstermeye ne dersin?

Gitti paracıklar!

Gitti paracıklar!

Son zamanlarda hayatındaki birçok şeyi yoluna koymaya başlamışsın. Elinden geldiği kadar olumlu ve pozitif yaşamaya çalışıyorsun ve bu durum da seni daha iyi bir insan haline getiriyor. Fakat, seni uyarmam gereken bir konu var... 3 vakte kadar, nereden geldiğini anlamadığın bir borcun içinde bulacaksın kendini. Unuttuğun bir ödemen olabilir, bir düşün istersen... Bu borç, senin elinde neyin var neyin yok alıp götürecek. Çok büyük sıkıntıya düşeceksin. Bu nedenle, unuttuğun ya da ertelediğin bir ödemen varsa, derhal bunu çözmeye başlaman gerekiyor. Yoksa, bu borç katlanmış bir şekilde karşına çıkacak ve çok fazla para ödemek zorunda kalacaksın. Bu süreçte giderlerine bile yetemeyecek duruma gelmen an meselesi! Kendini ve hayatını tekrar bir gözden geçir ve nereye ne kadar borcun varsa bunları ödemek için bir plan hazırla! Yoksa gerçekten iş işten geçmiş olacak!

Ayrılık rüzgarı esiyor...

Bu dönemde bir ilişkin ya da bir flörtün varsa ne yazık ki 3 vakte kadar yolları ayırıyorsunuz. Sen başka bir hayata o başka bir hayata kendini hazırlıyor. Aranızda konuşulmayan, içinize attığınız her şey yavaş yavaş birikmeye başlıyor. Alttan alayım diye içine attığın şeyler yakın zamanda büyük bir patlamaya neden olacak. Sen de içten içe bunun farkındasın. Sadece hayatındaki insanı kaybetmek istemiyorsun çünkü ona alışmışsın. Kaybetme fikri sana çok üzücü geliyor. Aranızdaki her sorunu konuşup çözmediğiniz sürece başınıza gelecek şey çok net. Bu nedenle aranızdaki her sorunu bir bir konuşun. Gizli saklı hiçbir şey kalmaması oldukça önemli. Eğer ki, bazı önemli noktaların üstünde durmazsanız bu beraberlik hiç uzun soluklu olmayacak...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
380
228
134
88
83
62
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.Lothlorien

(olmayan) sevgilimle 3 vakte kadar ayrılacağım, hmm...

Aşk yaşamadan birde üstüne ayrılık acısı diye düşün. Ben çok korktum valla Allah yardımcın olsun.

Aymira Ay

En yakın arkadaşın olarak gördüğün insan sana hayatının kazığını atacak!

hevinuroj

En yakın arkadaşın olarak gördüğün insan sana hayatının kazığını atacak! Olmamis bir şey söyle.