Görüş Bildir
Haberler
10 Adımda Kraliçe Olmak

10 Adımda Kraliçe Olmak

Zeynep Okel
07.06.2014 - 01:35 Son Güncelleme: 07.06.2014 - 14:25

Bayanların Dikkatine!

Kabul edelim,hepimiz kendi içimizde birer Kraliçeyiz.Tek eksiğimiz başımızdaki tacımız.

Fakat ya dışarıdaki insanlara da bunu göstermek istersek? Davranışlarımızla,sözlerimizle,bakışlarımızla erkekleri baştan çıkartarak tam bir Kraliçe olduğumuzu herkese göstermek istiyorsak..HADİ YAPALIM!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daima Gülümse

Zarafetin başlıca kurallarından biri,gülümsemedir.Sıcacık ve samimi bir gülümseme ile karşındakileri hemencik avucunun içine alabilirsin.Fazla anlamlı olmasına gerek yok,sadece sevimli ve olabildiğince ASİL olsun yeterli.

2. Dans!

Dans et! Her Kraliçe dans eder.Fakat adımların kuğu gibi olmalı.Adeta uçuyor olmalısın.Ellerin ile zarif hareketler yap.Etrafında dön.İnsanlar senin neşeni görsün.Gözlerindeki pırıltıyı görsünler.Kalplerine hükmet.

3. Sözcüklerin Aşkı

Öyle kelimeler kur ki,öyle harika konuş ki insanlar hayran kalsın.Nazikçe,samimi sözcükler ile adeta aşk yaşa.Aynı zamanda içten içe çaktırmadan içine kararlılık da koy.Ses tonun ile dans et,insanlar senin dediklerini yerine getirme isteği duysunlar.

4. Zeki Ol

Öyle cinlik bak ki,korksunlar senin zekandan.Kıvrak zekalı ol,onları parmağında oynat.Fark etmesinler,ruhları bile duymasın.

5. Ateşli Ol

Güzel kadınsın,akıllısın..tek eksiğin biraz seksi olmak.Elindeki bütün kozu kullan.Bir söz vardır 'Kadının bedeni onun en büyük silahıdır' diye.Yarı yarıya doğru galiba.Ama tek ateşlilik oranla buranla olmasın.Zekanı da kat içine.Öyle kıvrak ol ki,erkekler dayanamasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kibir

Azıcık kibirden birşeycik olmaz herhalde.Ama sadece 'azıcık.' Çok kibir,başa bela.Ses tonuna ve sözcüklerine yeri geldi mi birazcık kibir de ekle.Alaycı ol kimi zaman.Böylece kolay lokma olmadığını ve tartışmaya her zaman açık olduğunu öğrensinler.

7. Şeytani Masumiyet

Kimi zaman Kötü Kraliçeyi de oynayabilirsin.Masum bakışlarının arkasına şeytani zekanı sakla.Korksunlar senden.

8. Genel Kültür

Görmüş-geçirmiş olmak her zaman iyidir.Bilgi en iyi silahın olmalıdır.Zarafet geride kaldığı zaman işin içine bilgini katarsan daima bir adım önde olursun.

9. Giyim-Kuşam

Her zaman en şık olmaya çalış.Yerine göre giyinmesini bil.Ne çok tak takıştır ne de çok sade kal.Dozunu tutturmakta işin sırrı.Herhangi bir davete giderken,giy gece elbiseni,tak takılarını,yaptır saçını ama arkadaşının doğum gününe giderken tuvalet giymeye de kalkma.Kot pantolonda olmaz canım! En iyisi şık ama zarif bir elbise.Sen bilirsin moda işini,güzel kadınsın nede olsa.  :)

10. Cesur Olmak

Yaman kadın ol.Kolay lokma olma.Süsünün ardında her zaman dayanıklı bir zırhın olsun.Hiçbir mücadeleden kaçınma.Kokak da olma.Daima cesur ol.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
28
14
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın