Görüş Bildir
Haberler
1 Haftada Vücudu Yaza Hazırlamanın 7 Yöntemi

1 Haftada Vücudu Yaza Hazırlamanın 7 Yöntemi

Pegarose
06.05.2015 - 10:44 Son Güncelleme: 06.05.2015 - 16:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaza şurada ne kadar zaman kaldı ki? Fazlalıklarımızı gizleyen kazaklar, montlar hepsi artık dolaptaki yerini almaya başladı. Hafifleyen giysilerle birlikte kilo, yağ gibi fazlalıklar daha bir görünür oldu.

Evet yaz geldi sayılı, peki vücudunuz buna hazır mı? Basit ve küçük uygulamalarla vücudumuzda büyük değişiklikler oluşturmak mümkün! Üstelik 1 gafta gibi çok kıza bir zaman diliminde. Bu konuda Diyet uzmanı Merve Tığlı Çınar, 7 günde vücudumuzu yaza hazırlamanın ipuçlarını paylaştı.

Kaynak: http://www.pegarose.com/1-haftada-vuc...

Pazar Günü : Listenizden işlenmiş gıdaları çıkartın

Pazar Günü :  Listenizden işlenmiş gıdaları çıkartın

Marketlerde reyonlar arası gezmek ve koşturmak çok keyifli olsada içerikleri hakkında bir fikriniz olmayan gıdaları alışveriş sepetinize atmaktan vazgeçin. İsimlerini bile doğru düzgün söyleyemediğiniz bu gıdaları yetirince tanımıyorsunuz bile! Gün bu alışkanlıklardan vazgeçme ve doğal gıdalara dönüş günüdür.

Pazartesi Günü: Alkole bir müddet ara verin

Pazartesi Günü: Alkole bir müddet ara verin

Alkollü içecekler hem çok fazla kalori içeriyor hem de sizi susuz bırakıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar gösteriyor ki kadınlar alkol tüketimi sonrası daha fazla kalori alıyor.

Salı Günü: Lifli gıdalarla aranızı düzelin

Salı Günü: Lifli gıdalarla aranızı düzelin

Lifli gıdaların sizi uzun süre tok tuttuğunu unutmayın ve unuttuysanızda artık barışma zamanı geldi. Bu okadar kolay ki tek yapmanız gereken yağsız yoğurda 2 yemek kaşığı yulaf ve salatanıza 2 çay kaşığı rendelenmiş baden koymak. Bunlarla vücudunuzu kolayca life doyurabilirsiniz.

Çarşamba Günü: Metabolizmanızla flört edin

Çarşamba Günü: Metabolizmanızla flört edin

Sevgilinizle flört ettiğiniz günleri düşünün! Ondan aralıklarla gelecek bir telefon, mesaj yada süprizler sizi nasıl da mutlu ederdi. Monotonluktan uzak, aynı şekilde bir ilişkiyi beslenmenizde de uygulayarak metabolizmanızı her daim canlı tutabilirsiniz. Kahvaltınızı yaptınız mı? Hadi vücudunuzu şaşırtın ve tok kalmasını sağlayacak lezzetli bir ara öğün gönderin, o da sizi mutlu etmek için yağ yakımını hızlandırsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Perşembe Günü: Şişkinlik ve ödeme son

Perşembe Günü: Şişkinlik ve ödeme son

Tuz ve yağ oranı yüksek krakerlerin bir zararı olmadığını mı düşünüyorsunuz ? Hele o tatlı bisküvilerin içindeki şekeri bilseniz bir daha ağzınıza sürmezsiniz. Bunlar size kilo aldırmakla yetinmiyor üstüne üstlük şişkinlik ve ödem oluşturuyor.Kendinize işkence yapmayı bırakın ve bol su içmenin yanında bu ödemi atacak gıdalardan yararlanın.Yüksek oranda su içeren ıspanak, salatalık ve yeşilliklerle hazırlayacağınız lezetli bir salata size bu konuda yardımcı olabilir. Aynı zamanda potasyumdan zengin, muz ve portakal gibi besinleri ara öğünlerde yemeye dikkat ederseniz vücudunuzda oluşan ödemlerden kurtulabilirsiniz.

Cuma: Su içmek için hala güneşimi bekliyorsunuz

Cuma: Su içmek için hala güneşimi bekliyorsunuz

Hücreler bizden daha programlı bir şekilde hareket eder ve yeterli su içmediğimiz zamanlarda hemen su tutmaya başlar. Su bulduğumuzda hemen saldırmamıza gerek yok. Suyu yudum yudum içmek kan dolaşımına daha rahat ulaşmasını sağlayacaktır. Bu şekilde içilen du doğrudan böbreklere gitmeyeceğinden dolayı vücut suyu daha iyi kullanack ve siz de sürekli tuvalet ihticacı hissetmeyeceksiniz.

Cumartesi Günü: Kahvaltı zamanı!

Cumartesi Günü: Kahvaltı zamanı!

Şimdiye kadar geçiştirdiğimiz günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı alışkanlık haline getirmeyi sizin için en önemli kural haline getirin. Yumurta ve yulaf ezmesiyle hazırlayacağınız leziz bir omlet hem güne mükemmel başlamanızı sağlayacak hem de sizi kaçamak yapamayacak kadar tok tutacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın