Görüş Bildir
Haberler
'Bir Tabur Asker de Gelse Vuracağım' Demiş: Uzaklaştırma Talebi 2 Kez Reddedilen Kebire Atamaz Artık Aramızda Değil

etiket 'Bir Tabur Asker de Gelse Vuracağım' Demiş: Uzaklaştırma Talebi 2 Kez Reddedilen Kebire Atamaz Artık Aramızda Değil

Batuhan
29.08.2019 - 12:39

Elazığ’da tarlada işçilere çavuşluk yapan 48 yaşındaki 3 çocuk annesi Kebire Atanmaz, 20 Ağustos’ta evinin önünde ölü bulundu. Olayla ilgili Atamaz’ın patronu Ömer Cankara tutuklandı. Atamaz’ın “Beni öldürmekle tehdit ediyor” diye şikâyetçi olduğu ve Cankara hakkında uzaklaştırma kararı talebinde bulunduğu ancak bu talebinin mahkeme tarafından 2 kez reddedildiği aktarılıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elazığ Yazıkonak beldesinde tarlada çalışan 3 çocuk annesi Kebire Atamaz yaşadığı evin önünde ölü bulundu. Cinayete ilişkin patronu Ömer Cankara ve M.Ş. savcılık ifadelerinin ardından tutuklandı.

Cumhuriyet'ten Şirin Seçkin'in haberine göre olay yerinde Atamaz’a sıkılan kurşunların çıktığı Ömer Cankara’ya ait silah bulunamadı.

"Köy meydanında öldüreceğim içerikli tehditleri mesaj ve ses kayıtlarında var"

"Köy meydanında öldüreceğim içerikli tehditleri mesaj ve ses kayıtlarında var"

Olaydan yaklaşık 4 ay önce Kebire Atamaz’ın şüpheli Ömer Cankara hakkında iki kere uzaklaştırma talebinde bulunduğu fakat ikinci talebinin Elazığ 1. Aile Mahkemesi tarafından reddedildiği ortaya çıktı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede Atamaz'ın şu ifadeleri yer aldı:

'Beni sevdiği şeklinde, hakaret içerikli mesajlar, köy meydanında öldüreceğim içerikli tehditleri mesaj ve ses kayıtlarında var. Ömer Cankara ile aramda duygusal bir ilişki olmamıştır. Kendisi dediğim gibi kafayı bana takmıştır. Bu şahıstan dolayı ailemde huzur kalmamıştır. Eşimin telefonundan da beni tehdit etti. Mesaj kaydı var.'

"GSM hattının şüphelinin kullandığı sabit hat olmaması nedeniyle talebim reddedildi"

"GSM hattının şüphelinin kullandığı sabit hat olmaması nedeniyle talebim reddedildi"

Atamaz uzaklaştırma talebinin reddini ise ifadesinde şöyle anlattı:

 “Ömer Cankara isimli şahıs sürekli beni aramaktadır. Ben defalarca kendisine beni aramamasını söylememe karşın günde en az 20 kere aramaktadır. Ben kendisine karşı uzaklaştırma kararı talebinde bulundum. Ancak Aile Mahkemesince söz konusu GSM hattının şüphelinin kullandığı sabit hat olmaması nedeniyle talebim reddedildi.”

"Benim gururumla oynadı"

"Benim gururumla oynadı"

Şikâyet üzerine ifadesi alınan Ömer Cankara’nın ise kimlik bilgilerini doldururken “benim gururumla oynadı bir tabur asker de gelse vuracağım” sözleri tutanaklara geçti.

İfadelere karşın kararda iddianın 'soyut anlatımlardan' ibaret olduğu, dosyada başka bir delil olmadığı gerekçe gösterilerek ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
159
83
11
7
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
volkan karakaş

Senin gururunu sikeyim ben gururunla oynamış amk çomarı

Ozan Can Atak

Şimdi bu hakimlerin elleri kanlı değil midir?O ellerle nasıl çocuklarinizi sevebilceksiniz? Nasıl gece yastığınıza başınızı huzurlu koyabilceksiniz?

Serenimo

Kadınların can güvenliğini korumanız, adaletin devreye girmesi için illa kadın milletvekili veya milletvekili eşinin falan mı ölmesi gerekecek?