Görüş Bildir
Haberler
"Ben Korku Filmi Severim" Diyenlerin Bile İzlerken Midelerini Bulandırıp, Gözlerini Kapattıracak 15 Film

etiket "Ben Korku Filmi Severim" Diyenlerin Bile İzlerken Midelerini Bulandırıp, Gözlerini Kapattıracak 15 Film

Sizler için BuzzFeed'den en 'izlenilemez' korku filmlerini derledik. İçeriğimizde işler biraz korkunç bir hal alabilir, şimdiden uyaralım!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/gretaalvarez...

1. Martyrs İşkence Odası (2008)

1. Martyrs İşkence Odası (2008)

Martyrs, psikolojik bir korku filmi olmasının yanı sıra, içerdiği şiddet nedeniyle izlemesi en güç filmlerden bir tanesi. Konusu ise, iki genç kızın, küçükken yaşadıkları bir taciz olayının intikamını almak istemeleri. Hollywood bu filmi 2015 yılında tekrar yaptı ama Fransız versiyonunun aldığı övgü çok daha fazla.

2. Bir Sırp Filmi (2010)

2. Bir Sırp Filmi (2010)

İsminden de anlaşılacağı üzere bu film Sırp yapımı. Bir porno yıldızının çektiği finansal problemler ile başlıyor ve ailesine de destek olabilmek için belki de ona göre dünyanın en kötü işini farkında olmadan kabul etmesi gerekiyor. Bu iş ise nekrofili, tecavüz ve çocuk istismarı. Bir Sırp Filmi, içeriğinden dolayı daha sonra birçok ülkede yasaklandı.

3. Nekromantik (1987)

3. Nekromantik (1987)

Alman yapımı olan film, istismar filmi olarak geçiyor ve nekrofili, hayvan istismarı ve diğer karmaşık erotizm çeşitlerini konu olarak alıyor. Filmde, bir çift, ölmüş insanların bedenleri ile ilişkiye giriyor ve film ilerledikçe işler bir şekilde daha da karmaşık bir hal alıyor.

4. Atroz (2015)

4. Atroz (2015)

Atroz, bugüne kadar yapılmış en vahşet içerikli film olarak anılıyor. Filmin konusu ise bir trafik kazasına karıştıktan sonra tutuklanan iki genç. Polisler arabanın içerisinde bir düzine video buluyorlar ve bu videolar hastalıklı bir beyine sahip olan katillerin ürkütücü cinayetlerini içeriyor. Filmi bu kadar ürkütücü yapan detaylardan bir tanesi de kameranın bazen amatör bir şekilde kullanılması ve titretilmesi.

5. Excision (2012)

5. Excision (2012)

Filmimizin ana karakteri, biraz kafası karışmış yalnız bir okul öğrencisi. Baskıcı annesinin kendisiyle gurur duymasını istediği için her yolu dener ve hayalinde tıp okumak vardır. Bu gencin seks ve ameliyat süreci ile ilgili bir takıntısı olmasına rağmen, film biraz daha her gencin geçirdiği süreçleri anlatıyor. Tek farkı aşırı şiddet içeren bir sonu var.

6. The Human Centipede 1, 2 ve 3 (2009,2011 ve 2015)

6. The Human Centipede 1, 2 ve 3 (2009,2011 ve 2015)

Filmin orijinal versiyonunda Alman bir doktor, üç tane turisti kaçırır ve onları ameliyatla birbirine bağlar. Bir tanesinin ağzı diğerinin anüsüne şeklinde bağlar. Amacı ise insanlardan bir kırkayak yaratmaktır.

İlk filmin ardından çekilen ikinci filmde, ilk filmi izleyip çok beğenen bir insan, 10 kişi kullanarak taklit etmek ister. Üçüncüsü ise bir hapishanede geçer ve aynı şekilde 500 insanı birbirine bağlarlar.

7. Mezarına Tüküreceğim (1978)

7. Mezarına Tüküreceğim (1978)

Yeni romanını yazmak için ormanda bir evde inzivaya çekilir. Eve varmasından sadece birkaç gün sonra, yakınlarda bir kasabadan kendisine durmak sızın tecavüz eden bir grup erkekle karşılaşır. Bulunduğu ortamdan hem kaçmak hem de intikamını almak için mücadele eder.

8. İçerde (2007)

8. İçerde (2007)

Hamile ve dul olan bir kadın, evine gelerek bebeğini almak isteyen yabancı bir kadının kurbanı olur. Fransız korku filmlerindeki yeni bir tarza sahip olan filmin özeti tam olarak bu.

9. Grotesque (2009)

9. Grotesque (2009)

Bu filmde kanın etrafa sıçramasına açık açık şahit olacaksınız. Japon yapımı olan Grotesque'in konusu, iki iş arkadaşı romantik bir buluşmaya çıkarlar, daha sonra biraz yürümeye karar verirler fakat enteresan bir adam tarafından kaçırılırlar. Bu adam, çiftimizi bir bodrum katında saklar ve onlara işkence eder. Filmin en garip kısmı ise, filmin zalim karakterinin kaçırdığı insanlara yaptığı işkenceye iyileşmeleri için bir süre ara vermesi.

10. Megan Kayıp (2011)

10. Megan Kayıp (2011)

Yine psikolojik bir korku filmiyle karşı karşıyayız. Filmin konusu ise Megan isimli genç bir kızın, internetten tanıştığı bir çocukla buluştuktan sonra kaybolmasıdır. Olaylar çözülmeye başladıktan sonra film biraz da ders vermeye başlar. Gençlerin aslında ne kadar tehlikeli olabileceği konusunda uyarır. Fakat içerdiği şiddet sebebiyle Yeni Zelan'da gibi bazı ülkelerde yasaklanmıştır.

11. Yaşayan Ölü (1992)

11. Yaşayan Ölü (1992)

Yaşan Ölü filmi genellikle en iyi korku filmleri arasında bilinir. Aynı zamanda da komik-korku filmi olarak da geçer. Fakat komik kelimesi sizi aldatmasın, hayatınız boyunca gördüğünüz en kanlı filmlerden bir tanesi olabilir. Yönetmeni size tanıdık gelebilir çünkü kendisi Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinin arkasındaki isim Peter Jackson. Konusundan bahsedelim birazda; bir çocuğun annesi bir hayvan tarafından ısırılır ve zombiye dönüşür. Kadını alır ve saklar fakat diğer zombiler gibi kadın bunu insanlara bulaştırmaya başlar ve işler karışın.

12. Guinea Pig (1980-1990)

12. Guinea Pig (1980-1990)

Japon serisi olan bu filmle ilgili size komik bir bilgi verelim, Charlie Sheen bu filmin tüyler ürperten sahnelerini izledikten sonra kısa süreli bir şok geçirerek polisi aramış. Bu arada film gerçek katili anlatılıyor.

13. Naked Blood (1996)

13. Naked Blood (1996)

Filmimiz, bilim insanı olan ve annesiyle yaşayan bir kadının, acıyı zevke dönüştüren bir ilaç icat etmesini konu alıyor. Bu aslında kulağa güzel geliyor ama kadının kendisini yemeye çalıştığını ya da başka bir kadının önüne çıkan herkesi vahşice öldürdüğünü gördüğünüz ana kadar. İzlemek isteyenler için önceden bir uyarı yapalım filmdeki sahnelerin çoğu midenizi kaldırabilir.

14. Yamyam İşkencesi (1980)

14. Yamyam İşkencesi (1980)

Bu film İtalyan yapımı ve Amazon'da bir ormanda yamyamlıkla alakalı bilgiler içeriyor. Belgesel çekmek isteyen bir grup insan ormana doğru girer ve yamyamların yaşamlarını kayıt etmek isterler fakat kaybolurlar. İnsanlar dönmeyince, birkaç gün sonra arkalarından başka bir antropolog gönderilir. Gönderilen antropolog ormanda olup biten her şeyin kaydedildiği o görüntüleri bulur...

15. August Underground (2001, 2003 ve 2007)

15. August Underground (2001, 2003 ve 2007)

August Underground, birçok ülkede yasaklanmış ve tamamen evde çekilmiş amatör bir video gibi. Filmimiz, işledikleri cinayetleri ve işkenceleri kameraya kaydeden üç genci ve bu gençlerin arasındaki aşk üçgenini ele alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
694
234
118
91
67
62
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Bence mide bulandırmak korku değildir farklı bi kategori koymaları lazım

Sanane Sananeoğlu

ayn kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum

norveç.aşığı

bir sırp filmini bende duyar duymaz izlemek istedim çünkü çok fazla izlemelisin diyen kişiler oldu açtım filmi izledim ve 2 hafta kendime gelemedim.Bu filmi ... Devamını Gör

mustafa alkan

Mezarlıkta 31 çeken insanların içinde yaşıyoruz. Gayet normal geliyor filmdeki sahneler

nabansen

izlemeyin mk bunlar ne😶 gidin akasya durağı falan izleyin psikolojinizi koruyun