Görüş Bildir
Noel Baba'nın Türk Olduğunun 10 Kanıtı
'Noel Baba Türk olabilir mi? Doğru mu bu?' dediğinizi duyar gibiyim. Noel Baba %100 Türktür dostlar. Hareketleri olsun, söylemleri olsun, yaşam tarzı olsun; içimizden biri, bizden biri olan Noel Baba'nın Türk olduğuna, içeriği okuduktan sonra emin olacaksınız!
FIFA 16'da Atılmış Haftanın En İyi Golleri - 11
EA'nın hazırladığı bu video da Haftanın En İyi Gollerini bizler için derlendi. Bazı goller oldukça iyiyken bazıları çok amatörce gelebilir fakat onları izlemek gerçekten keyif verici. Siz de attığınız en iyi golü kaydedip buradan yollayabilirsiniz.
Reklam
"Fatih Terim'i Azarlayacağım"
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, EURO 2016 ile ilgili düşüncelerini paylaştı.
Reklam
MS Paint'le Oluşturulan En Büyük Billboard
Microsoft Paint , Windows'un ilk sürümlerinden bu yana işletim sisteminde yer alan son derece basit bir resim düzenleme yazılımı olsa da bu durum onun günümüz billboard tasarımlarında kullanılmasına engel değil.
Diyarbakır Sur'da Devam Eden Operasyondan 19 Fotoğraf
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'ndeki 6 mahalle ve 1 caddede, 2 Aralık'ta uygulanan ve 10 Aralık'ta 17 saat ara verildikten sonra 11 Aralık günü saat 16.00'dan itibaren yeniden konulan sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyonlar sürüyor.Diyarbakır Sur'da devam eden operasyona ilişkin fotoğraflar basın ile paylaşıldı.
Reklam
'Doğalgazımız Yok Ama Anadolu Büyüklüğünde Vicdanımız Var'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Timsah Arena'nın açılışı ve bir dizi etkinliğe katılmak üzere Bursa'ya geldi.  Uludağ Üniversitesi tarafından 'Millet ve insanlığa hizmet, uluslararası insani ilişkiler' alanında fahri doktora ünvanı verilen Erdoğan törende yaptığı konuşmada ayrım gözetmeden 140'ın üzerinde ülkeye yardım yapıldığını belirterek, 'Bizim petrol kuyularımız, doğalgaz rezervlerimiz yok ama Anadolu büyüklüğünde vicdanımız var' dedi.
Reklam
360 Derece Görüntülerle Beyaz Saray Turu Yapmak İster miydiniz?
ABD'nin başkanlık konutu olan Beyaz Saray'ı 360 derecelik görüntülerle ziyaret etmek ister miydiniz? Sarayın belli başlı yerlerinin 4K kalitede ve 360 derece olarak gösterildiği videoda başkanlık konutunda yapılan Noel hazırlıklarını da görebilirsiniz.
Reklam
Soma Faciası Davasında Tanık Mühendisten Üretim Baskısı İtirafı
Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8'i tutuklu 46 sanıklı davanın görülmesine, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde, iki günlük aradan sonra kaldığı yerden devam edildi. Duruşmada ifade veren makine mühendisi Tolga Bayar, üretim baskısına yönelik itirafta da bulunup, üretim istenilen seviyede olduğu zaman prim aldıklarını, kotanın altında kalması durumunda ise ücretlerinde kesintiye gidildiğini söyledi.
Reklam