Görüş Bildir
TEGV 20.Yıl Gecesi ile 80.000 Çocuğa Eğitim Desteği Sağlandı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 20 Aralık Pazar gecesi Türkiye'nin en sevilen yüzlerini bir araya getirdi. İzleyenleri destek olmaya çağıran gecede toplanan 123.000 SMS desteği ve diğer bağışlar ile birlikte 80.000 çocuğun eğitimine katkıda bulunuldu.
2016 Shelby GT350 Mustang Dinamo Testinde
Teksaslı ünlü tuning şirketi Hennessey Performance, içeri giren her otomobilin birer canavara dönüştüğü garajına bu kez 2016 Shelby GT350 Mustang’i aldı. Kullandığı performans artırıcılardan sonra iyice kaslanan Shelby GT350, gücünü dinamometre testinde kanıtladı.
Yaptıkları Fedakarlıklarla Aşkın Hala Varolduğunu Kanıtlayan 11 Harika İnsan
Hangimiz harika bir aşkın hayalini kurup, filmlerde gördüğümüz o efsanevi aşkın karakterleri yerine kendimizi koymadık ki? Antoine Bret'in 'Aşkın ilk soluğu; mantığın son soluğudur' sözünü haklı çıkaran ve içimizi ısıtıp, bizi gerçek aşkın varlığına inandıracak fedakarlıklarla dolu 11 hikayeyi sizler için derledik.
Reklam
CERN'de İlk Kez Bir Kadın Yönetici
CERN’de bu zamana kadar birçok farklı pozisyonda görev alan Fabiola Gianotti, CERN tarihinde bir ilke imza attı. Geçmişi önemli başarılarla dolu olan Gianotti, CERN’de yönetici pozisyonuna gelen ilk kadın fizikçi oldu.
Reklam
Kazara Duymamanın Zor Olduğu, Bir Çuval İnciri Mahvedebilen En Efsane 15 Spoiler
etiket
Eskiden spoilerı öğrenmek gibi garip bir amacınız olsaydı bile ciddi bir uğraşa girmeniz gerekirdi. Şimdilerde ise birkaç yıldır sosyal medyada, izlediğinin her detayını söyleme gereği hissedenlerden kurtulmanın mümkünatı yok. Spoiler yemeyen kimse kalmamışken biz de en çok spoiler yenilen ve öğrenildiğinde fazlasıyla koyan filmlerin ve dizilerin spoilerlarını belirtelim istedik.
Reklam
TSK: Bitlis ve Diyarbakır'daki Saldırılarda 2 Asker Şehit
Bitlis'te güvenlik güçlerine yönelik saldırıda, ajanslar tarafından 2 askerin şehit olduğu paylaşılmıştı. İnternet sitesinden açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı, Bitlis'teki saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin ise yaralandığını belirtti. Ayrıca Genelkurmay, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu ağır yaralanan bir askerin hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı...
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Partisinin MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İsrail ile kesin bir anlaşmanın olmadığını ve taslak üzerinde çalışıldığını belirten AK Parti SözcüsüÖmer Çelik, 'Kuşkusuz İsrail devleti ve halkı Türkiye’nin dostudur. Şimdiye kadarki eleştirilerimiz İsrail hükümetinin aşırı davranışlarına, meşru görmediğimiz davranışlarınadır' dedi.
Reklam
Stephen Colbert ve Bruce Willis'den Eğlenceli Dövüş Sahnesi
Stephen Colbert'in programına katılan Bruce Willis'den eğlenceli dövüş sahnesi. Birbirleri ile amansız kavgaya tutuşan ikilinin sahte eşyalarla birbirlerine vurmasıyla artan gerilim 60 yaşındaki Bruce Willis'in yere yığılmasıyla son buldu.
Reklam
Reklam