Turiste Tacizle Suçlanan Taksiciye 1 Yıl 4 Ay Hapis
Şişli'de Tayland uyruklu turist kadına tacizde bulunduğu ve fazla ücret alarak dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklanan taksici, 'Nitelikli hırsızlığa teşebbüs' suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İstanbul, Ankara, İzmir: Hangi Anket Firması Seçim Sonuçlarını Doğru Tahmin Etti?
31 Mart yerel seçimlerinde üzerine çok fazla konuşulan konulardan birisi de yerel seçim anketleriydi. Tüm siyasi partilerde değerlendirme süreci devam ederken yerel seçim anketleri de yeniden incelenmeye başlandı. Hangi anket firması hangi sonuçları paylaştı, hangileri başarılı oldu?Anadolu Ajansı verileri ve gayriresmi YSK sonuçlarına göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu çok az bir farkla birinci oldu. Ankara'da ise Mansur Yavaş ipi göğüslerken İzmir'de Tunç Soyer seçimi birinci sırada tamamladı. Siyasi partilerin bazı sonuçlara itirazları sürüyor. Resmi rakamları YSK yakın zamanda açıklayacak. Anket firmaları İstanbul ve Ankara'da çoğunlukla yarışın başa baş geçeceğini paylaşmışlardı. Gelin o verileri yeniden inceleyelim.
Reklam
Reklam
Reklam
Uğur Dündar Halk TV'den İstifa Etti: 'Haksızlığa Karşı Çıkıyorum'
Gazeteci Uğur Dündar, Halk TV'den istifa ettiğini duyurdu. Dündar, Twitter'daki paylaşımında 'Halk Televizyonu'nu bugünlere getiren ekipten Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verilmiş!' tepkisiyle istifa kararını açıkladı.
Reklam
İstanbul, Ankara, İzmir ve Diğer Şehirler: Yeni Seçilen Belediye Başkanları Mazbatasını Ne Zaman Alacak? Göreve Ne Zaman Başlayacak?
31 Mart yerel seçimleri bitti, sonuçlar YSK tarafından resmi olarak henüz açıklanmadı ancak gayriresmi olarak seçilen belediye başkanları göreve başlayacaklar. Yeni dönem için seçilen büyükşehir ve il belediye başkanları göreve başlamadan önce mazbatalarını alacaklar. Peki süreç nasıl işliyor? Yeni dönem için seçilen belediye başkanı mazbatasını ne zaman alır ve göreve başlar gelin hep birlikte öğrenelim.
31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Dünya Basınında
etiket
Yerel seçimler dünya basının da gündemindeydi. Gazetelerin yerel seçime ilişkin haberlerinde seçim sonuçlarının 'Erdoğan ve partisinin yenilgisine işaret ettiği' ve seçmenin 'ekonomik durumdan memnuniyetsizliğini sandığa yansıttığı' yorumları öne çıktı.
Reklam
Cem Küçük AA'yı Eleştirdi: 'CHP Kazandı mı? Kabul Edeceksin'
Hükümete yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber'de katıldığı seçim programında sarf ettiği sözlerle sosyal medyanın gündeminde. Anadolu Ajansı'nın veri girmemesini eleştiren Küçük, 'AKP'nin siyasi aparatı gibi görünmesi hoş olmadı' ifadelerini kullandı.
Reklam