Japonya Başbakanı Suga'dan Kuril Adaları Sorununda Moskova İle Müzakereyi Sürdüreceği Mesajı
TOKYO (AA) - Japonya Başbakanı Suga Yoşihide, ülkenin kuzey komşusu Rusya ile Kuril Adaları'na ilişkin sorunun çözülmesi için müzakereyi sürdüreceğini belirtti.Başbakan Suga, Şubat 1855’te imzalanan ve adaların Japonya’ya ait olduğunu tanıyan Japonya-Rusya Anlaşması'nın yıl dönümünde yayımladığı mesajda 'diyalog' sinyali verdi.Rusya ile adalar sorununa ve İkinci Dünya Savaşı sonrası iki ülke arasında imzalanmamış 'barış anlaşmasına' dikkati çeken Suga, bunun 'pişmanlık verici' olduğunu belirtti.Mesajında Suga, Eylül 2020’de göreve gelmesi sonrası yaptığı telefon görüşmesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile barış anlaşmasının imzalanmasına ilişkin diyaloğun sürdürülmesi konusunda anlaştığını ifade etti.Sorunların çözülmesine ilişkin Suga, bugüne kadar ulaşılan mutabakatlar çerçevesinde Moskova ile müzakereyi sürdüreceğini kaydetti.İkinci Dünya Savaşı'nın sonunda Sovyetler Birliği, Japonya'nın Pasifik Okyanusu ile Ohotsk Denizi'ni birbirinden ayıran, yaklaşık 1300 kilometre boyunca uzanan Kuril Adaları'nı 1945'te ilhak etmişti.İlhakın ardından Japonya tarafından da “Kuzey Bölgeleri” olarak adlandırılan toprak parçası konusundaki uyuşmazlık nedeniyle iki ülke arasında barış anlaşması imzalanması için yapılan görüşmelerde taraflar sonuca ulaşamıyor.
Peru'ya Sinopharm Tarafından Geliştirilen Kovid-19 Aşısının İlk Sevkiyatı Ulaştı
BOGOTA (AA) - Çinli ilaç şirketi Sinopharm'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği 300 bin doz aşının ilk sevkiyatı, Peru'nun başkenti Lima'daki Jorge Chavez Uluslararası Havalimanı'na ulaştı.Peru Devlet Başkanı Francisco Sagasti, Twitter'dan yaptığı açıklamada, aşının ülkeye ulaşmasından ötürü memnuniyetini dile getirerek, 'Bu başarıyı mümkün kılan özel sektör ve sivil toplumun çabalarına minnettarım. Bizim için hayatlarını riske atan ve ön saflarda savaşanlara ilik aşıyı başlatmaya hazırız.' ifadelerini kullandı. Ülkeye bir sonraki aşı sevkiyatının 13 Şubat'ta yapılacağına işaret eden Sagasti, aşılamada önceliğin sağlık personeli, silahlı kuvvetler, polis personeli, itfaiye ve sağlık öğrencilerinde olacağını bildirdi. Peru'da bugüne kadar 1 milyon 186 bin 698 kişi Kovid-19'a yakalandı, 42 bin 308 kişi yaşamını yitirdi.
Myanmar'ın Tokyo Büyükelçiliği Önünde "Askeri Darbe" Protesto Edildi
TOKYO (AA) - Myanmar'daki askeri darbe ile eski Dışişleri Bakanı ve ülkenin fiili lideri Aung San Suu Çii'nin gözaltında tutulması, ülkenin Tokyo Büyükelçiliği önünde düzenlenen gösteriyle protesto edildi.Japonya'nın başkenti Tokyo'nun Şinagawa ilçesindeki Myanmar Büyükelçiliğinin önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, 'Suu Çii serbest bırakılsın', 'Myanmar'ı kurtar', 'Askeri hükümet istemiyoruz' sloganları attı.Kamu yayıncısı NHK'nin haberine göre, gösteriye katılan Myanmarlı üniversite öğrencisi, ülkesinde internetin devre dışı bırakılmış olması sebebiyle Myanmar halkının kısıtlandığını belirterek, sorunun çözülmesine ilişkin Japonya ve uluslararası toplumdan yardım talep etti.Geçen hafta içinde Tokyo’nun Kasumigaseki bölgesindeki Dışişleri Bakanlığının önünde toplanan Myanmar Vatandaş Federasyonu Birliği üyeleri, Japonya hükümetine darbeye 'daha sert tepki vermesi' Myanmar’da göreve gelen askeri yönetimi tanımaması çağrısında bulunmuştu.Myanmar'da askeri darbeMyanmar ordusu, 8 Kasım 2020 seçimlerinde hile yapıldığı iddiaları üzerine 1 Şubat'ta yönetime el koymuş, bir yıllığına olağanüstü hal (OHAL) ilan etmişti. Devlet Başkanı Win Myint, Dışişleri Bakanı ve ülkenin fiili lideri Aung San Suu Çii ile iktidar partisi Ulusal Demokrasi Birliğinin (NLD) önde gelen isimleri gözaltına alınmıştı.Ülke idaresini devralan Genelkurmay Başkanı Min Aung Hlaing, OHAL'in bitmesinin ardından demokratik seçimlere geri dönüleceği sözünü vermiş, NLD lideri Suu Çii ise halka darbeye karşı protesto çağrısında bulunmuştu.Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, askeri darbenin başarısız olması için tüm aktörleri ve uluslararası toplumu harekete geçirme konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etmişti.
Tokyo Olimpiyatları Organizasyon Komitesi Başkanı Mori'ye "Cinsiyetçi" Söylemi Sebebiyle Tepkiler Sürüyor
TOKYO (AA) - Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Mori Yoşiro’ya 'kadınların katıldığı kurulların uzun sürdüğü' yönündeki ifadeleri nedeniyle siyaset, bürokrasi ve spor camialarından tepkiler artarak devam ediyor.Almanya, Finlandiya, İsveç, İrlanda ve Portekiz dahil bazı ülkelerin Tokyo büyükelçilikleri ile Avrupa Birliği'nin (AB) Japonya’daki temsilciliği, sosyal medya platformu Twitter’daki 'Sessiz olma' ve 'Cinsiyet eşitliği' başlıklı hashtag’lere desteklerini açıkladı.'Davranmayan kadınlar' ile 'Lütfen istifa et Mori' başlıklı hashtaglerin de dahil edilmesi sonrası tepki tweetlerinin defalarca yeniden gönderilmesi akabinde sosyal medyada büyük ses getiren harekete Birleşmiş Milletler (BM) Enformasyon Merkezi de desteğini açıkladı.Merkezi hükümet, Tokyo Valiliği, Japonya Olimpiyat Komisyonu ile Tokyo Olimpiyatları Organizasyon Komitesine hitaben açılan çevrim içi dilekçede 'Mori’nin söylem ve davranışlarının üzerine gidilmesi' çağrısı yapıldı.'Change.org' üzerinden dilekçeyi imzalayanların sayısı hafta sonu 110 bini geçti.Japonya Olimpiyat Komitesi (JOC) Başkanı Yamashita Yasuhiro, Mori’nin ifadelerinin 'olimpiyat ruhunu' ihlal ettiğini belirterek, olası bir istifaya yönelik 'Mori özür diledi ve söylemini geri aldı. Birçok fikir var, bana göre Mori'nin makamında kalmasını isterim.' diye konuştu.İki kadının tepkisi merak edildiKonuya ilişkin tepkiler sürerken Tokyo Oyunları'nın düzenlenmesinde kritik noktalarda görev yapan Japon kadın siyasetçilerden Olimpiyatlar Bakanı Haşimoto Seiko ile Tokyo Valisi Koike Yuriko’nun tepkisi merak edildi.Olimpiyatlar Bakanı, yaptığı açıklamada, Mori’ye yönelik 'Kendisine yeterli düzeyde cevap vermek isterim ki bir daha bunları tekrarlamasın.' ifadesini kullandı.Vali Koike de söz konusu ifadeleri 'müsamaha gösterilemez' şeklinde niteleyerek, 'Duyduğumda şaşkınlık içinde kaldım. Gönüllüler istifa ediyor ve protesto telefonları geliyor.' dedi.Japonya'da 2000-2001 yıllarında başbakanlık görevinde bulunan 83 yaşındaki Mori, geçen hafta içi JOC’un çevrim içi toplantısında Japonya Ragbi Futbol Federasyonu Başkanlığı döneminden edindiği tecrübeleri paylaşmıştı.Mori, 'kadınların katıldığı kurulların uzun sürdüğünü' savunarak, 'Kadınların kuvvetli rekabet hisleri var. Biri söz almak için el kaldırdığında diğerleri de konuşma ihtiyacı hissediyor.' diye konuşmuştu.JOC Yönetim Kurulundaki kadın üye sayısının yüzde 40’a çıkarılması hedefine yönelik Mori, 'Birileri bana ‘Eğer kadınların sayısını artırırsak konuşma sürelerini belli bir süreyle sınırlamalıyız.’ demişti. Aksi takdirde durmuyorlar.' ifadelerini kullanmıştı.
Türkiye Genelinde Hafta Sonu Uygulanan Sokağa Çıkma Kısıtlaması Sona Erdi
ANKARA (AA) - Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 5 Şubat Cuma günü saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla sona erdi.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Kasım 2020'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 ile mücadeleye yönelik yeni tedbirleri açıklamıştı. Erdoğan, hafta içi her gün 21.00-05.00 saatlerinde, hafta sonları da cuma saat 21.00'den pazartesi saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu.Bu kapsamda 5 Şubat Cuma günü saat 21.00'de başlayan ve hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla sona erdi.Türkiye genelinde hafta sonları uygulanan kesintisiz sokağa çıkma kısıtlamasına yeni bir karar alınıncaya kadar devam edilecek.
Tunus Ve Lübnan'da Kovid-19 Kaynaklı Ölümler Arttı
İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Tunus'ta 52, Lübnan'da 54 kişi hayatını kaybetti.Tunus Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, salgında 52 kişinin daha hayatını kaybettiği, 910 yeni vaka tespit edildiği bildirildi. Açıklamada, salgından ölenlerin sayısının 7 bin 214'e, vaka sayısının 217 bin 86'ya, iyileşenlerin sayısının da 173 bin 862'ye yükseldiği kaydedildi. LübnanLübnan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte Kovid-19'dan 54 kişi yaşamını yitirdi, 2 bin 81 kişi koronavirüse yakalandı. Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 3 bin 616'ya, vaka sayısı 319 bin 917'ye, sağlığına kavuşanların sayısı da 206 bin 523'e yükseldi.
Reklam
İzmir'de Otomobiliyle Polis Aracına Çarparak Kaçan Alkollü Sürücü Kovalamaca Sonucu Yakalandı
İZMİR (AA) - İzmir'in Bayraklı ilçesinde otomobiliyle polis aracına çarparak kaçan alkollü sürücü kovalamaca sonucu gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, 7020 Sokak'ta 35 KD 5825 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Samet A. yol kenarındaki polis aracına çarptı.Kazanın ardından otomobiliyle kaçmaya başlayan sürücüyü polis ekipleri takibe aldı.Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi 1561 Sokak'ta polis ekiplerince önü kesilerek durdurulan araçtaki sürücü ve Uğurcan A. gözaltına alındı.Emniyete götürülen sürücü Samet A'nın 1,91 promil alkollü olduğu belirlendi.Şüphelilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden, Samet A'ya ayrıca alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.
Japonya'da Kovid-19'A Karşı 10 Eyaletteki Ohal Kademeli Kaldırılabilir
TOKYO (AA) - Japonya’da hükümet, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında 10 eyalette uygulanan olağanüstü hali (OHAL) kademeli kaldırmayı planlıyor.Kamu yayıncısı NHK’nin haberine göre, Kovid-19 vakalarının düşüş eğilimi gösterdiği eyaletlerde OHAL uygulamasının yürürlükten kaldırılması düşünülüyor.Bu kapsamda hem vaka düşüşünün sürdürülebilir halde tutulması hem de OHAL’in bazı bölgelerde kaldırılması konusunda hafta içinde Kovid-19 Danışman Heyeti ile görüşülecek.Görüşme sonrası 10 eyalette sağlık sisteminin son durumu analiz edilecek. Bazı salgın önlemlerinin OHAL kaldırılsa da zaman içinde hafifletileceği kaydedildi.Öte yandan revize edilerek meclisten geçen salgın önlemlerine uymayanlara para cezasının dahil edildiği yasanın, vaka seyrinin düşürülmesinde etkili olduğu düşünülüyor.Yasa bu hafta sonu ülke genelinde yürürlüğe girecek.Valilerin görüşü alındıHafta sonu düzenlenen Ulusal Valiler Birliği (NGA) toplantısında bölgelerdeki vaka durumları ile OHAL'in aşamalı hafifletilmesine yönelik eyalet valilerinin görüşleri alındı.Kanagawa Valisi Yuji Kuroiwa, toplantıda ceza öngören salgın yasasının temkinli şekilde uygulanması, talep ve ceza yönergelerinin kamuoyu nezdinde anlaşılmasının beklenmesi çağrısı yaptı.Osaka Valisi Hirofumi Yoşimura da vaka seyrinin hafiflediği kentin bazı bölgelerinde OHAL’in aşamalı kaldırılabileceğini belirtti.Toplantıda ülke geneli Kovid-19 aşılarının uygulanma takviminin detaylarının ivedilikle kamuoyuna duyurulması çağrısı da yapıldı. 7 Ocak’ta önce Tokyo ve çevre eyaletlerde, sonraki hafta da ülke genelinde 11 eyalette OHAL ilan edilmiş ve 7 Şubat’a kadar uygulanması planlanmıştı.Uygulama geçen hafta ülke genelinde 10 eyalette 7 Mart'a kadar uzatılmıştı.
Reklam
Kayseri'de 3,9 Büyüklüğünde Deprem
ANKARA (AA) - Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.03'te Sarıoğlan ilçesinde 3,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 13,79 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Pakistan, Malezya, Endonezya Ve Japonya'da Kovid-19 Salgınına İlişkin Gelişmeler
İSLAMABAD (AA) - Asya ülkelerinden Pakistan, Endonezya, Malezya ve Japonya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını etkisini sürdürüyor.Pakistan Koronavirüs Ulusal Yönetim ve Kontrol Merkezinden yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte tespit edilen 1346 vakayla ülkedeki toplam sayı 554 bin 474’e yükseldi. 53 kişinin yaşamını yitirmesiyle ölenlerin sayısı 11 bin 967’ye, iyileşenlerin sayısı 510 bin 242’ye çıktı.EndonezyaEndonezya Sağlık Bakanlığının verilerine göre, ülke genelinde son 24 saatte Kovid-19 vaka sayısı 10 bin 827 artışla 1 milyon 157 bin 857’ye ulaştı.Kovid-19’dan ölenlerin sayısı 163 artarak 31 bin 556’ye, iyileşenlerin sayısı 10 bin 806 artarak 949 bin 990’a çıktı.MalezyaMalezya Sağlık Bakanlığının açıklamasına göre, son 24 saatte 3 bin 731 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, vaka sayısı 242 bin 452'ye ulaştı.3 bin 369 kişi daha sağlığına kavuştu, iyileşenlerin sayısı 190 bin 339, aktif vaka sayısı 51 bin 241 oldu.Salgında 15 kişinin daha yaşamını yitirdiği Malezya'da Kovid-19 kaynaklı can kayıpları 872'ye ulaştı.JaponyaJaponya’da Kovid-19 vaka sayısı son 24 saatte 1631 artarak 406 bin 274’e, virüse bağlı can kaybı da 52 artışla 6 bin 441’e yükseldi.34 bin 784 kişiye virüs testi yapıldı.3 bin 359 kişinin taburcu edildiği ülkede 795 kişi yoğun bakım servislerinde Kovid-19 tedavisi görüyor.
İsrail, ABD'den 9 Milyar Dolarlık Gelişmiş Askeri Teçhizat Alma Planını Onayladı
KUDÜS (AA) - İsrail güvenlik kabinesi, ABD'den 9 milyar dolar tutarındaki savaş uçakları ve gelişmiş askeri teçhizatın tedariki yoluyla hava kuvvetlerini güçlendirme planını onayladı.İsrail Kamu Yayın Kuruluşunun (KAN) haberinde plana 3 yıl gecikmeli onay verildiği belirtildi. ABD'den savaş uçakları, helikopterler ve yakıt ikmal uçakları satın alınmasının planlandığı ve 7 saat sürdüğü aktarılan toplantıda Savunma Bakanı Benny Gantz da hazır bulundu. KAN'a göre Maliye Bakanlığı, Tel Aviv'in planı finanse etmek amacıyla ABD bankalarından kredi almasının gerekeceği, bunun da ABD tarafından İsrail'e yapılan yıllık yardımdan düşülmesi anlamına geleceği için anlaşmaya karşı çıktı.İsrail'in ABD'den almayı planladığı savaş sanayi ürünlerinden bazılarını Chinook helikopterleri, F-35 ve F-16 savaş uçakları, bombalar ve gelişmiş silahlar oluşturuyor. İsrail'in en büyük askeri destekçisi konumundaki Amerika Birleşik Devletleri, 2018 yılında bu ülkeye 10 yıl içinde 38 milyar dolarlık askeri yardım sağlayacağını açıklamıştı.
Reklam
Aydın'da İki Ev Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi
AYDIN (AA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iki katlı evde çıkan ve bitişikteki binaya sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Hacıfeyzullah Mahallesi Gökçen Sokak'taki Cezmi Fıstıkçı'ya ait iki katlı evin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Alevler bitişikteki iki katlı binaya sıçradı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangın nedeniyle iki ev kullanılamaz hale geldi.
Kocaeli'de Kovid-19 Tedbirlerine Uymayan 405 Kişiye Para Cezası Verildi
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 405 kişiye para cezası kesildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, salgının yayılmasının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında dün 602 iş yeri ve 13 bin 458 kişi kontrol edildi.Denetimlerde izin verilen saatler dışında faaliyette bulunan işletmeci ile karantina tedbirlerine uymayan 2, maske takmayan 37, yasaklanan yerlerde sigara içen 5 ve sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 360 kişiye para cezası uygulandı.Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 68 kişi yakalandı.
Sivas'ta 4,4 Büyüklüğünde Deprem
ANKARA (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.01'de Gemerek ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 16,68 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Reklam
2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven Korona Oldu! Cemal Can Canseven Kimdir?
Acun Ilıcalı'nın kurduğu yeni platform Exen'de İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol oynayan Cemal Can'dan üzücü haber geldi. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından 'Evde karantina sürem başladı' notu ile duyurdu. Peki 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven kaç yaşına ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...
Konya'da Minibüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
KONYA (AA) - Konya'nın Kulu ilçesinde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu biri bebek 4 kişi yaralandı.Torun Tuncer (33) idaresindeki 42 GEA 49 plakalı minibüsle sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 KB 4167 plakalı otomobil, Konya-Ankara kara yolunun 150. kilometresinde çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle takla atan minibüs şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Sürücü Tuncer ile minibüste bulunan Tolga Tuncer (32), Figen Alp (24) ve 1,5 aylık M.A.T. araçta sıkıştı.İtfaiye ekiplerince minibüsten çıkarılan 4 yaralı, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Otomobilini kaza yerinde bırakıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Reklam
Kefaret 13. Bölüm Fragmanı
Kefaret yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ayşe bir telefon konuşmasında karşısındaki kişiye her şeyin ortaya çıktığını söyleyip, bunca çabanın boşa gittiğini sorgularken Sude için endişelenir. Elif ise Zeynep'e ' Sen Cansu'ya kızım dedin ben senin gerçek kızın değil miyim?' diye sorar. Kızı kaçırılan Zeynep Arzu'nun üstüne saldırır ve Arzu kızı Zeki'nin kaçırdığını söyler. İşte Kefaret 13. bölüm fragmanı...
Gündem Özetine Ek
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katılacak. (Ankara/14.00)
Diyanet İşleri Başkanlığına Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı
ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığına atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Diyanet İşleri Başkanlığında açık bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeliklerine Hamza Gökçe, Salih Akyüz, Sedat Aydınlı ve Ferruh Şen atandı.
7 Şubat 2021 Survivor'da Eleme Adayı Belli Oldu! Hanzade Ofluoğlu Kimdir?
2021 Survivor'da 7 Şubat akşamı ekranlara gelen bölümde Dokunulmazlık Oyunu öncesinde kıran kırana bir mücadelenin verildiği Avantaj Oyunu oynandı. Avantaj Oyununu Gönüllülerin kazanmasının ardından izleyiciyi ekranlara kitleyen bir Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Avantaj Oyununu kaybeden ünlüler hiç hata yapmayarak Dokunulmazlık Oyununu kazanan takım oldu. Ardından Gönüllüler takımından haftanın ikinci eleme adayı seçildi ve seçilen isim Hanzade oldu. Peki Dokunulmazlık Oyununda neler yaşandı? Haftanın 2. Eleme adayı Hanzade Ofluoğlu kimdir? Detayları haberimizde sizler için derledik..
Reklam