Ekrem İmamoğlu Düzeltme Yaptı: "Kemal Kılıçdaroğlu Adaydır"
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında kullandığı ‘rakip takımın karşısında oyuna sokulacak bir oyuncu’ ifadesinin yanlış anlaşıldığını söyledi. İmamoğlu, 'Her CHP'linin ailesinin lideri olan Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adaydır' dedi.
Asgari Ücrette 9 Bin TL'ye Olumsuz Bakıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan İşçilerin Talebi Hakkında Konuştu
2023 yılı asgari ücret genç, yaşlı, mavi yaka, beyaz yaka herkes tarafından bugüne kadar belki de hiç beklenmediği kadar heyecanla bekleniyor. Uzun yıllardır görülmeyen bir enflasyonla mücadele eden vatandaşlar, son yıllar gelir dağılımında da dengelerin giderek bozulması kaynaklı asgari ücrete yakınsadıkça Asgari Ücret Belirleme Komisyonu görüşmelere daha da çok dikkat çeker oldu. Diğer yandan dün 3.toplnatıdan sonuç çıkmazken, yılsonu nedeniyle sabit gelirli herkesin zam oranı konusunda da baz aldığı asgari ücret konusu henüz cevap bulmadı.
Bakan Nebati: 'Enflasyonun Boynunu Kırdık'
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye'nin dünya ekonomilerinin çoğundan pozitif olarak ayrıştığını belirterek 'Enflasyonun boynunu kırdık. Gelecek aylarda enflasyonun düştüğünü göreceksiniz' dedi.