Yaz sıcaklarından bir nebze olsa kaçmanın, biraz serinlemenin en kolay ve hızlı yolu olan havuz sefasını yapmak isterken ufak kazalar yaşayan insanlar.
Türkiye’de ilk reklam ajansı 1944 yılında kuruldu ve o günden bu yana hızla ve gelişerek ilerleyen bu sektör bizlere birçok yaratıcı iş sundu. Peki, Türkiye’de olay yaratmış reklamları hatırlıyor muyuz? Aşağıdaki reklamların belki de çoğunu ilk defa Youtube’da izleyen bir nesiliz. Hızla ilerleyen ve gelişen reklam stratejileri, internetin, alışkanlıklarımızın ve trendlerin ışığında her geçen gün değişiyor. Biraz soluklanıp geçmişi yad etmenin vaktini sizce de gelmedi mi?İşte reklamcıların ‘Türkiye tarihinde devrim yaratan reklamlar’ olarak en çok puan verdiği reklamlardan 7'si.
PSG'den ayrılarak Manchester United ile anlaşan Zlatan İbrahimoviç'e ingiliz taraftarların sevgi gösterileri devam ediyor.İngilizler 1200 forma kullanarak İbrahimoviç'in bir portresini yaptılar..
Halep'te her gün onlarca insan yapılan hava saldırıları sonucu yaralanıyor ve hayatını kaybediyor. Yaralananlardan biri olan 5 yaşındaki Ümran, olan biteni şaşkın bakışlarıyla anlamlandırmaya çalışıyor.
Üst üste 3. kez 100 metre erkeklerde altın madalya kazanan tek sporcu olarak tarihe geçen Usain Bolt'un hayatı çizgi film oldu. Gerçek hayatın süper kahramanı Jamaikalı atletin hikayesi yapımcılar tarafından animasyon filmde dönüştürüldü.
Üzerine baskı uygulandığında ciyaklayan oyuncaklardan yutan talihsiz çocuk her nefes aldığında içeriden bir ciyaklama sesi geliyor. 😁😁😁 Oyuncakların ağza sokulmaması gerektiğini zor yoldan öğrenen genç umarız kısa zamanda bu durumdan kurtulur.
Ankara kökenli acappella grubu SesVerSus, Barış Manço'nun sevilen şarkılarından oluşan harika bir kolaj ile karşımızda. Arkanıza yaslanın ve anın keyfini çıkarın! 😎
Sosyal medyada hangi videoların viral olacağını kestirmek gerçekten çok güç. Mavi bir pantolon giydirilen bu tavuğun oradan oraya koşarken ki komik görüntüleri sosyal medyada çığ gibi büyüyor.
CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz programına konuk olan Prof. Dr. İlber Ortaylı anlattığı bir tren hikayesi ile yine kırdı geçirdi. Seyahati sırasında bir adamın 'Türkler Hiç Okuma Yazma Bilmez' cümlesi ile adama efsane bir ayar veren Ortaylı'nın o hikayesini dinliyoruz.
Sausage Party filminin tanıtımı için Sony Pictures bir markete hareket eden ve konuşan yiyecekler yerleştirdi. Markete alışveriş için giren insanlar kavunun aniden konuşmasıyla ne yapacaklarını şaşırdı.
Gaziantep'te gerçekleşen olayda, turistler Müslüman olmadıkları gerekçesiyle kovalandı. Beyaz takkeli bir adamın başını çektiği grup turistlere 'Defolun, gavurlar, ne işiniz var burada. Müslümanları hıristiyan yapıyorsunuz' diye seslendi.
92 metre uzunluğundaki Airlander 10, İngiltere'deki ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Uçak, zeplin ve helikopter karışımı olan ve görüntüsüyle de popoyu andıran hava taşıtı dünyanın en büyük hava aracı olma özelliğini taşıyor.