Netflix yapımı Drive to Survive Formula 1’i nasıl etkiledi?  5 SORUDA FORMULA 1
Motor sporlarının zirvesi Formula 1 mekanik ve eğlenceli bir spor. Formula 1'de 4 temel etken var: Pilot, şasi, motor ve lastikler. Bu dört etkenden ortaya çıkan milyonlarca seçenek bizleri heyecanla ekran başına kilitliyor.Bu 5 Soruda videomuzda Formula 1 yorumcusu Okay Karacan, pazar günü yayımlanacak Avustralya GP'si öncesinde Formula 1 ile ilgili merak edilenleri sizler için yanıtladı. Keyifli seyirler.
Reklam
Reklam
Öldürülen Arkadaşları İçin Eylem Yapan Doktorlara Küfür Eden Sağlıkçı: 'Grev Yapan Soysuz Köpektir'
etiket
Geçtiğimiz günlerde öldürülen Dr. Ekrem Karakaya için meslektaşları eylem yapmaya devam ediyor. Kimileri bu eylemi desteklerken kimileri ise desteklemediğini açıklıyor. Bunlardan birisi ise 20 yıldır Sağlık Bakanlığı'nda çalışan sağlık personeli Fatih Toprak oldu. Toprak, grevdeki sağlıkçılara 'soysuz köpekler' deyip ağır küfürlerde bulundu.
Reklam
Baklavalık Yufkadan Fıstıklı Burma Baklava Nasıl Yapılır?
FISTIKLI BURMA BAKLAVA1 paket baklavalık yufka350-400 gram Çitlekçi Antep Fıstığı200 gram tereyağı150 gram kaymakŞerbeti için;2 su bardağı şeker2,5 su bardağı su4-5 damla limon suyuŞeker ve suyu bir tencereye koyun ve şeker eriyene kadar karıştırarak şerbeti kaynatın. Kaynayınca içerisine limon suyu ilave edin ve 2-3 dakika daha kaynatıp şerbeti ocaktan alın. Mutlaka şerbeti soğutun. Çitlekçi Antep fıstıklarını ayıklayın ve blenderda iri olacak şekilde çekin. Tereyağını eritin. 1 kat baklavalık yufkayı tezgaha serin. Üzerine tereyağı sürün ve bir kat daha yufka koyun. Belirli yerlere kaymağı yayın. Üzerine Antep fıstığı serpin ve oklavayı en uca koyup sarın. Kenarlardan büzün ve şeklini bozmadan borcama sıralayın. Kalan yağı yufkaların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında kızaran akalar pişirin. Fırından çıkartınca 5-6 dakika tezgahta bekletin ve üzerine şerbeti dökün. Şerbeti çekince servis edin.
Reklam
Reklam
Reklam