Kendini ‘Siyaset Uzmanı’ olarak tanıtan Abdurrahman Uzun, son günlerin en çok konuşulan konusu İsrail-Filistin savaşı hakkında yaptığı yorum ile gündem oldu.
İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Şişli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 36 yaşındaki bir kadının kaldırımda yürüdüğü sırada birden bire yer yarıldı ve kadın içine düştü. İtfaiye ekipleri talihsiz kadını 5 metrelik çukurdan çıkardı. Kadının çukura düşme anları güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. İşte detaylar ⬇️
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kızlar ve babalarının iletişimlerini daha güçlü bir hale getirip iyileştirmek için 2 günlük bir kamp düzenledi. Kamptan geriye kalan görüntülerse görenleri pamuk gibi yaptı!
İsrail'de her yıl düzenlenen elektronik müzik festivali bu yıl kana bulandı. Festivalin yapıldığı alanda 200'ün üzerinde kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam Tugaylarının başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonun ardından İsrail ordusunun savaş durumuna geçmesi ile çıkan çatışmalar halen devam ediyor. Tüm dünya tarafından endişe ile takip edilen gelişmeler, bazı ülkelerde de istenmeyen görüntülere neden oluyor.
Çok Güzel Hareketler oyuncusu Atakan Çelik, mizahını sadece sahnede değil hayatında da çok iyi kullanıyor! Sosyal medya hesabından hepimizi güldüren paylaşımlar yapan ünlü isim bu sefer de Ekrem İmamoğlu taklidiyle kırdı geçirdi.
Gelini düğünden önce gelinlikle görmek uğursuzluk getirir derler ve o ilk karşılaşma büyük bir etki yaratır. Daha önce bu anlarda ağlayanları görmüştük ama bu tepkiyi görmediğinize eminiz. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Türkiye'de enflasyonla yatırım aracına dönen, 'temel barınma ihtiyacı' konut ya da ev, konusunda inşaat firması yöneticisinin söyledikleri ilgi çekti. 'Herkes ev sahibi olmasın. Herkes İstanbul'da oturmasın. Emekli bir çiftin İstanbul'un en güzel yerinde ne işi var? İstanbul'da Türk bile görmememiz lazım' diyen yöneticinin söyledikleri gerçekten ilgiyle izlenebilecek nitelikte oluyor.
Son yıllarda popüler olan 'cinsiyet öğrenme partileri'ni hepimiz biliyoruz. Adeta bir gösteriş etkinliğine dönüşen cinsiyet öğrenme partilerine şimdi de 'cinsiyet tahmin etme' etkinlikleri eklendi.