Görüş Bildir
Haberler
Zodyak'ın Efendileri! Burcunuza Göre Seçebileceğiniz Takı Modelleri

etiket Zodyak'ın Efendileri! Burcunuza Göre Seçebileceğiniz Takı Modelleri

Ece Erdem
29.08.2022 - 09:19

Burçlara inanıyor musunuz bilmiyorum ama ben inanan takımdayım. Herkesin karakterini tek bir burç oluşturmuyor tabii ki, kişinin doğum haritasındaki bütün gezegen ve açılara bakmak gerekiyor, ama temelde sahip olduğumuz ve zevklerimizi etkileyen 'Burcun ne?' dendiğinde söylediğimiz Güneş burcumuza göre nasıl takılardan hoşlanabileceğimizi bu içerikte derledik. Umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Ateş grubunun ilk burcu olan Koç ile başlayalım. Koç kadınları; enerjik, dikkatli, biraz çılgın ama ciddi olunması gerektiğinde ise sizi muma çevirebilecek güçlü kadınlardır. 

Koç'un aurasını tamamlayacak siyah gözlü yılan şeklindeki kıkırdak küpesine buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Venüs'ün yönetimindeki her daim zarif Boğa kadınları, lükse ve kaliteye düşkün oluyorlar. Toprak elementinin ilk burcu olan Boğa, lüksü sevmelerinin yanı sıra konforlarına da önem verirler. 

Bu yüzden, kararmalarla onları uğraştırmayacak ve aynı zamanda şık ve kaliteli 925 ayar su yolu kolyeyi buradaki linke ekledim.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Aşırı gösterişten kaçınan İkizler kadınları, Hava elementindendir. Yönetici gezegenleri Merkür, yani İkizler demek iletişim ve konuşma demek. Çevrenizde İkizler burcu biri varsa beni daha iyi anlayacaksınız 😁

Kendinizi şımartmak için buraya linkini eklediğim küpe setini satın alın!

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Yılbaşında PTT yapmayı seven duygusal Yengeç burçları, Zodyak'taki en romantik burçlardan bir tanesi. Anısı olan şeyleri saklamayı çok severler, onların bayılacağı incili sade ve şık bir bileklik tercih edebilirsiniz. 

Buraya linkini bıraktım bile.

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Bir ortama girdiğinizde dikkat çekici ne kadar şey varsa yapan birini görürseniz mutlaka Aslan burcudur. Aslan burçları odak noktası olmaya ve ilgi çekmeye bayılırlar. Onlara boyunlarında sade ve şık bir şekilde parıldayacak İtalyan zincir bir kolye alabilirsiniz. 

Linkini buraya ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Temiz, düzenli ve sadelikten yana olan Başak burçları; 'clean girl' denen akımın öncüleri de olabilirler diye düşünüyorum. Çevremde gördüğüm Başak kadınlarının çoğu makyaj bile tercih etmiyorlar. 

Onlara sade ve minimal bir bileklik alabilirsiniz. 

Buradaki linke 925 ayar gümüş bilekliği ekledim bile.

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Zodyak'ın aşko kuşkosu olan Terazilerin mutlaka bir takı dolabı vardır. Süs püs dendi mi akla Teraziler gelir zaten. Benim burcum da Terazi ve bütün takıları aynı anda takmak istiyorum, seçemiyorum bile. Uğurlu rengimiz pembe, şöyle pembiş bir küpeye ben de hayır demem açıkçası. 

Linkini buraya bıraktım bile.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Tutku, gizem ve çekicilik dendi mi Akrep burcu oradadır. Herkeste olan sıradan takılardan hoşlanmazlar. Herkes bir koyun sürüsüyse, o sürüden ayrılan koyun postu giymiş kurttur. 

Akrep'in ciddiyeti ve farklılığına uygun yakut taşlı çok hoş bulduğum yüzüğü buradaki linke ekledim, tasarımını mutlaka yakından inceleyin.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Kafasına eseni yapan çılgın Yay burçları; deli dolu ve eğlenceli her şeye bayılırlar. Keyiflerine ve konforlarına düşkün oldukları için kolay kullanabilecekleri ve tenlerini rahatsız etmeyecek takıları beğeneceklerdir. 

Buradaki linke kolayca takıp çıkarabilecekleri deniz yıldızı halhal/bilekliği ekledim bile.

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Her burca daha uygun olan doğal taşlar var biliyorsunuz ki. Alman disipliniyle yaşayan Oğlaklar, gözlemlerime göre biraz donuk bir ifadeye sahip oluyorlar ve hiç yaşlanmıyorlar! 

Genellikle pek takı takmayan Oğlak burçları için sade ve şık el yapımı ve tibet akiğinden üretilen bu küpeler çok uygun bence.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Bir yerde birisi 'Sen bana karışamazsın!' diyorsa kesin Kova burcudur. Bayağı şeylerden hiç hoşlanmayan kaliteye öncelik veren Kova kadını için el yapımı buradaki tasarım küpeyi öneriyorum, beğeneceklerini düşünüyorum.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Yengeç kadınlarıyla çok benzettiğim Balık kadınları da duygusal ve hassas yapılarıyla Zodyak'ın aşkolarından. Balık kadınları gizemli ve alçakgönüllüdür ve sadece maddi değeri olan hediyeleri sevmezler. Onlar için bir şeyin anısı varsa daha değerlidir. 

Buradaki linke altın düğüm şeklindeki ayarlanabilir kelepçe bilekliği ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın