Görüş Bildir
Haberler
Zihninin Derinliklerinde Hangi Şeytani Duygu Yatıyor?

etiket Zihninin Derinliklerinde Hangi Şeytani Duygu Yatıyor?

Zihninin derinliklerinde hangi kötü duygu yatıyor? Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, öfkelendiğinde bu kötü film karakterlerinden hangisi gibi oluyorsun?

4. Peki bu görselde senin gözüne çarpan ilk hayvan bunlardan hangisi?

4. Peki bu görselde senin gözüne çarpan ilk hayvan bunlardan hangisi?

5. İlk buluşmada hesabı sence kim ödemeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin için ilişkide cinsellik çok önemli midir?

7. Şimdi de sana alakasız ama önemli bir soru soracağız: Üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

8. Ve son olarak, en yakın arkadaşının arkasından hiç dedikodu yaptın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin zihninin derinliklerinde insanlara avazın çıktığı kadar bağırma isteği var!

Sen bazı insanlara karşı o kadar dolmuşsun ki resmen onlara avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorsun. Hata bağırırken ağzına gelen küfürü etmek şöyle bir rahatlamak istiyorsun. Artık o kadar bunalmışsın ve bıkmışsın ki herkesin ortasında rezil etmek istiyorsun. Damarına bastıkları an içindeki canavarı ortaya çıkaracaklar. Ama sabrediyorsun. Valla bu sabredişinin arkasından gelen o kötü karakterini göstermen an meselesi. Aslında bu çok da kötü bir duygu değil. Çünkü gerçekten son zamanlarda insanları çekemiyorsun. Sanki etrafına toplanmışlar ve senin sinirini bozmaya çalışıyorlar. İşte tam da böyle insanları karşına alıp saatlerce bağırıp çağırmak istiyorsun. Normalde dünya tatlısı bir insan olmana rağmen seni böyle çıldırtmayı nasıl başarıyorlar biz de anlamıyoruz. Ama sonuçta sen de insansın ve bir yere kadar yani... Neyse öncelikle bir sakinleşmeni istiyoruz. Madem seni bu kadar sinir eden insanlar var, hepsine rest çekip kendi yolunu çizme zamanın gelmiş demektir. Umarız seni bu noktaya getirmezler ve sen de bu insanlar için kendini yormazsın. Çünkü kafan attığı zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor, ağıza alınmayacak kelimeler ediyorsun. Ama o noktadan sonra hiçbirinin umrunda olmayacağını da biliyoruz. Bakalım, neler olacak?

Zihninin derinliklerinde seni sinirlendiren insanların ne haltlar karıştırdığını bulup, herkese rezil etme isteği var!

Senin tepeni attıran o insanlar yok mu? Heh işte tam da onların hakkından gelmek istiyorsun. Artık insanların masum davranışlarından o kadar bıkmışsın ki valla hepsinin ne haltlar karıştırdığını bulup ortalığa serme isteği var. Onları ortalık yerde rezil edip bir daha kimsenin yüzüne bakamasınlar istiyorsun. Artık insanların samimiyetsizliğinden o kadar bıkmışsın ki onları içten içe alt etmek istiyorsun. Böyle söylüyoruz ama tabii ki de normalde çok tatlı çok iyi birisin. Fakat sen bile böyle çıldırabiliyorsan insanlar gerçekten sınırlarını aşmıştır demek. Çünkü dışardan baktığında melek gibi bir insansın. Kimseye bir kötülüğün dokunmaz. Ama yalnız kaldığında seni sinirlendiren insanlara yapmak istediğin tam olarak bu. Rezil etmek! Çünkü biliyorsun ki, insanlar sürekli bir haltlar karıştırıyor ama kendini masummuş gibi gösteriyorlar. Sen buna gerçekten dayanamıyorsun ve bir gün içindeki bu kötü karakteri dışarı çıkaracaklarını düşünüyorsun. Bakalım, bundan sonra neler olacak?

Zihninin derinliklerinde sevmediğin insanları ağlatma isteği var!

O seni üzen ve sevmediğin insanları gerçekten hüngür hüngür ağlatmak istiyorsun. He bi de öyle yalnız başına değil, kalabalık bir ortamda ağır sözler söyleyerek ağlatmak istiyorsun. Böyle de psikopat bir insansın. Zihninin derinliklerinde böyle bir duyguyu beslemenin sebebi zamanında seni çok üzmüş olmalarından kaynaklanıyor. İnsanlar madem seni hiç düşünmeden üzüp, ağlatabiliyorlar sen de onlara hiç acımadan bunu yapmak istiyorsun. Çünkü artık canına tak etti! Böylesine düşüncesiz insanlara değer verirken onların sana nankörlük yapması cidden seni çok üzüyor. Onların da hak ettiklerini bulması için kalbini kırmayı, ağır sözler söylemeyi gerekirse canını acıtmayı istiyorsun. He böyle diyoruz ama normalde şeker gibi bir insansın. İnsanlara samimi ve güleryüzlü yaklaşman onları düşünmen çoğu insanı mutlu ediyor. Fakat bazı insanlar bunun değerini bilmiyor ve seni üzüyor. Buna artık son vermek istiyorsun. O yüzden içten içe kötü duygu ve düşünceler zihninin bir köşesinde oluşuyor. Bakalım, bundan sonrasında neler olacak?

Zihninin derinliklerinde kendini beğenmiş insanları bir ortamda küçük düşürme isteği var!

Hani şöyle kendini beğenmiş, herkesten kendini üstün gören insanlar var ya heh işte onları ortam içinde rezil etmek istiyorsun. Hem de herkesin içinde küçük düşürerek bunu yapmak istiyorsun. Çünkü sen insanlar hangi mevkiye sahip olursa olsun insanların her zaman eşit olduğuna inanırsın. O yüzden kendini diğer insanlardan üstün görenlere haddini bildirmek için can atıyorsun. İçten içe öyle insanlardan nefret ediyor, herkesin içinde laflarınla küçük düşürmek istiyorsun. Hatta bunu zaman zaman yapmıyor değilsin. Çünkü etrafındaki insanların ne düşündüğü gram umrunda değil. Eğer sen bir insanı sevmiyorsan sevmiyorsundur. Net bir insansın ve sevmediğin bir insanı oracıkta bozmayı seversin. Bunu hiç çekinmeden de yaparsın. Bakalım, bundan sonra neler olacak?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
748
259
186
47
31
28
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esra Ruhioğlu

Zihninin derinliklerinde kendini beğenmiş insanları bir ortamda küçük düşürme isteği var! Çok doğru

Sigurd

Senin zihninin derinliklerinde insanlara avazın çıktığı kadar bağırma isteği var! -- Bu mu şeytani? İlginç, bulutlar da pamuk zaten. :)

Öykü Canbolat

"Zihninin derinliklerinde seni sinirlendiren insanların ne haltlar karıştırdığını bulup, herkese rezil etme isteği var!" doğru