Görüş Bildir
Haberler
Zamanın Herkes Üzerinde Farklı Etkileri Olduğunu Kanıtlayan 14 Ünlü Sanatçı

etiket Zamanın Herkes Üzerinde Farklı Etkileri Olduğunu Kanıtlayan 14 Ünlü Sanatçı

Arslan Ural Karabağlı
27.09.2015 - 13:35 Son Güncelleme: 08.06.2017 - 18:28

1. BACKSTREET BOYS

1. BACKSTREET BOYS

İlk albümlerini yayınladıkları 1997'den bu yana, epey bir zaman geçti. O süre zarfında da 'hiçbir şey yapmadılar' dersek, yeridir. Yine de bir şekilde halen turnelere gidiyorlar. İnsan fotoğrafa bakınca 'artık bir zahmet grubun adını değiştirseler' diye içinden geçirmiyor değil. Bildiğiniz, ağır abi olmuşlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. TAYLOR SWIFT

2. TAYLOR SWIFT

2006 yılında haliyle çocuk gibi görünüyordu. Şimdilerde ise tam bir kadın gibi.

3. Rihanna

3. Rihanna

İlk albümü olan 'Music of the Sun' piyasaya çıktığında, yıl 2005'ti. Ve Rihanna oldukça sevimli bir tablo çiziyordu. Ondan sonrası ise herkesin malumu.

4. JENNIFER LOPEZ

4. JENNIFER LOPEZ

Adının ilk defa 1999 yılında yayınlanan 'On the 6' adlı albümle duymuştuk. Fotoğraflara bakınca nasıl da değiştiğini görmek mümkün. Tabii bu değişimin altında, birçok 'mini' estetik operasyon olduğu gerçeğini de gözardı etmiyoruz.

5. ONE DIRECTION

5. ONE DIRECTION

2011 yılında bu yana hit üzerine hit patlatmaya devam ediyorlar. Ayrıca çok da değişmemişler gibi, bilmiyoruz siz ne dersiniz.

6. MILEY CYRUS

6. MILEY CYRUS

Kimse başlığın hakkını onun kadar veremez. 2008'den bugüne neredeyse tamamıyla değişti desek yeridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. BRITNEY SPEARS

7. BRITNEY SPEARS

İkonik albüm 'Baby One More Time' raflardaki yerini aldığında yıl 1999'du. Ve tıpkı fotoğrafta olduğu gibi o günden bugüne çok şey değişti.

8. NICKI MINAJ

8. NICKI MINAJ

'Pink Friday' adlı albümüyle hayatımıza 2010 yılında girdi. Belki çok uzun bir zaman değil ama Minaj bu süre zarfında, adından bir şekilde bahsettirmeyi çok iyi bildi. Onunla ilgili en büyük değişiklik ise kıyafetler seçimlerinde yaşandı. Tamam halen çizgi-dışı giyiniyor. Ancak artık arada sırada dahi olsa da biz faniler gibi göründüğü olmuyor değil.

9. *NSYNC

9. *NSYNC

'İçlerinden sadece Justin Timberlake'in başarılı bir solo kariyeri oldu' dersek, sanıyoruz derdimizi anlatmış oluruz.

10. LADY GAGA

10. LADY GAGA

'The Fame' 2008 yılında piyasa çıktığında, Lady Gaga tam anlamıyla ortalığı kasıp kavurmuştu. O günden bugüne değişen, belki sadece olgunlaşan müzik tarzı oldu. Zira halen sınırları zorlamaya devam ediyor.

11. MARIAH CAREY

11. MARIAH CAREY

Keşke bir zaman makinesi olsa da, o büyülü 1990 yılına geri dönebilsek. Onu bu kadar kilo almış görmek, insanı üzüyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. JUSTIN BIEBER

12. JUSTIN BIEBER

Fotoğrafa bakıp, 'şunun nesi değişmiş' diyenlerdenseniz, hiç uzatmadan söyleyelim; aynı fikri paylaşıyoruz! 2010'dan bu yana belki biraz büyümüş. Ama sonuçta yine aynı gereksiz çocuk:)

13. BEYONCÉ

13. BEYONCÉ

'Destiny's Child'tan  ayrılıp kendi solo kariyeri peşinde koşmaya başladığı günlere şöyle bir geri döndük. 2003 yılındaki 'Dangerously in Love' albümüyle nasıl da ortalığı sallamıştı, değil mi? Belki aradan yıllar geçti ama halen zirvede onun ismi var. Ayrıca  güzelliğinden de bir şey kaybetmiş değil.

14. GWEN STEFANI

14. GWEN STEFANI

2004 yılında 'No Doubt' ile yollarını ayırarak, müzik piyasasındaki herkesi ve sevenlerini oldukça şaşırtmıştı. Ancak yine aynı yıl piyasa sürdüğü 'Love.Angel.Music.Baby' adlı albümle de, aldığı kararın bir hata olmadığını da yine tüm çevrelere ispat etmeyi başarmıştı. Stefani bugün halen bildiğiniz gibi. Sesse ses, güzellikse güzellik...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
803
289
217
171
171
168
154
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

."Onu bu kadar kilo almış görmek, insanı üzüyor..." !? İnsanların fiziksel değişimleri neden size dert oluyor?Ayrıca kilo almak utanılacak bir şey değil,sizi... Devamını Gör

Zeynep Şahin

gereksiz çocuk derken? fanı falan değilim fakat kimseyi gereksiz vs. şeklinde nitelendiremezsiniz.

Pasif Kullanıcı

Bi hi ble dmedi .s

Dilara

justini sevmiyom da gereksiz yorumunuz ne kadar gerekliydi bence hiç