Görüş Bildir
Haberler
Zaman Çarkı Karakterlerinden Hangisi Senin Ruh İkizin?

Zaman Çarkı Karakterlerinden Hangisi Senin Ruh İkizin?

Well Ok Then
27.11.2021 - 13:57

'Zaman Çarkı' dizisi karakterlerinden hangisi senin ruh ikizin? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim mi?

3. Peki bunlardan hangisi senin için daha önemli?

4. Senin ruhunda iyilik mi yoksa kötülük mü daha ağır basıyor?

5. Şimdi de söyle bakalım bu kelimelerden hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence bunlardan hangisi daha güçlü bir silahtır?

7. Senden bu renklerden birini seçmeni istiyoruz!

8. Son olarak söyle bakalım, bunlardan hangisi sence daha korkutucu?

8. Son olarak söyle bakalım, bunlardan hangisi sence daha korkutucu?

"Rand al'Thor" çıktın!

"Rand al'Thor" çıktın!

Son derece güçlü ve biraz kibirlisin. Ayrıca çok çekicisin ve kadınlar seni seviyor! Sen harika bir problem çözücü ve stratejistsin. Tek kusurun, bazen kendinle nasıl başa çıkacağını tam olarak bilmemen. Sevdiklerini kaybetmek seni çok rahatsız ediyor ve güçlü olmakla sert olmak arasındaki farkı bilmekle ilgili bir sorunun var.

"Matrim Cauthon" çıktın!

"Matrim Cauthon" çıktın!

Sen bir düzenbazsın. Pratik şakalar yapmayı seviyorsun, ancak deneyimlerinden de öğrendin ki ciddiyetin bir yeri ve zamanı var. Sen büyük bir stratejistsin! Karakterin nedeniyle, kendini sık sık belanın içinde buluyorsun, ancak inanılmaz bir şansa sahipsin ve her zaman kendini beladan kurtarmanın bir yolunu buluyorsun. Ayrıca gerçekten güzel ama tehlikeli kadınları cezbetme eğilimindesin.

"Karanlığın Efendisi" çıktın!

"Karanlığın Efendisi" çıktın!

Sen en büyük kötüsün! Kurnaz ve aldatıcısın ve istediğini elde etmek için her şeyi ama her şeyi yapabilirsin. İstediklerine ulaşmak için kime zarar verdiğinin bir önemi yok. Otoriteden nefret ediyorsun ve dünyadaki herkesin sana boyun eğmesini istiyorsun! Sana karşı olan çok insan var ama kurnaz ve aldatıcı olduğun için bir çok destekçin de var.

"Nynaeve al'Meara" çıktın!

"Nynaeve al'Meara" çıktın!

Akıllı, esprili ve kibirlisin. Konuştuğunda, insanların dinlemesini bekliyorsun ve genellikle herkes seni dinler! Sevdiklerine karşı son derece koruyucusun ve tüm zamanını, enerjini ve gücünü onlara yardım etmek için kullanıyorsun. Hızlı öğreniyorsun ve herkesten daha çok şey öğrenmeyi seviyorsun ama öğrenci olmaktan nefret ediyorsun çünkü öğretmenin senden daha çok şey bildiği gerçeğinden nefret ediyorsun.

"Egwene al'Vere" çıktın!

"Egwene al'Vere" çıktın!

Genç ve güzelsin ve bu yüzden insanlar seni çoğu zaman ciddiye almıyor. Çoğu zaman yöneten konumundasın ve otoritene çok fazla meydan okunuyor, ancak her zaman kendini kanıtlamayı ve meydan okuyanlarla baş etmeyi başarıyorsun! Hızlı öğrenen birisin ve etrafındakileri izlemeye, dinlemeye ve onlardan bir şeyler öğrenmeye her zaman isteklisin. Kötü durumlardan bile iyi bir şeyler çıkarmayı çok iyi biliyorsun. Sen ateşli bir aşıksın ama hayatının o kısmının görevlerinin önüne geçmesine asla izin vermiyorsun.

"Moiraine Damodred" çıktın!

"Moiraine Damodred" çıktın!

Son derece güçlü, çekici, akıllı, esprili ve hedef odaklı bir insansın. İnandığın belirli bir davan var. Sevdiklerine karşı çok koruyucusun, ancak hedeflerine ulaşmak için onların hayatlarında ve kendi hayatında fedakarlık yapmaya hazırsın. Çok saygı duyulan bir insansın ve etrafındaki insanlar nadiren otoritene meydan okuyor.

The Wheel of Time (Zaman Çarkı) şimdi yalnızca Amazon Prime Video’da!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Nynaeve al'Meara" çıktın! "Nynaeve al'Meara" çıktın! Akıllı, esprili ve kibirlisin. Konuştuğunda, insanların dinlemesini bekliyorsun ve genellikle herkes se... Devamını Gör

Zeyn

"Egwene al'Vere" çıktın! Genç ve güzelsin ve bu yüzden insanlar seni çoğu zaman ciddiye almıyor. Çoğu zaman yöneten konumundasın ve otoritene çok fazla meyda... Devamını Gör

Gizem Yenikler

"Moiraine Damodred" çıktın! Son derece güçlü, çekici, akıllı, esprili ve hedef odaklı bir insansın. İnandığın belirli bir davan var. Sevdiklerine karşı çok k... Devamını Gör