Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Voldemort Yüzde Kaç Saruman'sın?

etiket Yüzde Kaç Voldemort Yüzde Kaç Saruman'sın?

Captain Price
04.05.2019 - 16:22 Son Güncelleme: 28.05.2020 - 12:46

Verdiğin cevaplara göre yüzde kaç Voldemort yüzde kaç Saruman'sın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da seçer misin?

3. Güvenilir mi, etkileyici mi olmak mı istersin?

4. Tanıdığınız biriyle ilgili ilginç bir hikaye duyduğunuz zaman, bir başkasıyla paylaşır mısınız?

5. Diyelim ki, çok uğraştığın bir iş istediğin gibi sonuçlanmadı. Nasıl bir psikolojiye girersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki iyi ya da kötü olsun insanları eleştirir misin?

7. Geldik son soruya. Para mı insanlık mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Saruman'sın!

%100 Saruman'sın!

Verdiğin yanıtlara göre senin Saruman olma oranın yüzde 100Sen var ya sen... Sen kötülüğün kitabını yazmışsın be! Bu ne hırs bu ne kibir! Derdin ne senin, ne istiyorsun bu insanlardan, canlılardan. Sana ne etti de sen bu hale geldin? Aman diyeyim o nasıl bakış o nasıl düşünceler o nasıl sözler! Senin lügatında affetmek kelimesi yok resmen. Biri sana bir yanlış yaptı mı cezasını mutlaka çekecek! Hem de en acımasız biçimde. Ama bir şey söyleyelim mi, bu kötülük sana çok yakışıyor! Adeta yürüyen karizma yapıyor seni. Senin bu kötü havan etrafındakileri korkutuyor ve herkesin sana saygı duymasını sağlıyor.

%83 Saruman, %17 Voldemort'sun!

%83 Saruman, %17 Voldemort'sun!

Verdiğin yanıtlara göre sen %83 Saruman, %17 Voldemort'sun! Şimdi sana seni şöyle anlatacağız: İyilik ve kötülüğün renkleri olsun; iyilik beyaz, kötülük siyah. İşte sen bu renk skalasında hafif siyaha yakın bir grisin. Yani tam anlamıyla kötü değilsin, ama iyiliktense kötülüğe daha yakınsın. İçinde bir arzu, tutku var sanki kötülüğe karşı. Peki insanların sana hiç bencilsin dediği oldu mu? Bizce oldu. Peki bencil misin? Belki de evet, ama onlara ne ki? Sen çok şey yaşamış ve bir karar almışsın. Bundan sonra sadece kendin için uğraşacak, kendin için en iyisi neyse onu yapacaksın. Eğer bu seni bencil yapıyorsa boşver yapsın! Kötülüğe gelelim, şu an tam anlamıyla kötü olmasan da potansiyelin var.

%50 Saruman, %50 Voldemort'sun!

%50 Saruman, %50 Voldemort'sun!

Verdiğin yanıtlara göre %50 Saruman, %50 Voldemort'sun! Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki iyimserlik/kötümserlik konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif bir iyimserliğin var fakat aynı oranda kötümserliğin de var. Seni iyi tanıyan biri sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. En güzeli de bu değil mi zaten?

%75 Voldemort, %25 Saruman'sın!

%75 Voldemort, %25 Saruman'sın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 Voldemort, yüzde 25 Saruman'sın. Senin için tam bir kötümser diyemeyiz ama içinde buna dair büyük izler var. Azıcık iyimserlik parçalarının arasında tabii. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan iyimser görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%100 Voldemort'sun!

%100 Voldemort'sun!

Verdiğin yanıtlara göre senin Voldemort olma oranın yüzde 100. Sen, hiç şüphesiz kötümser birisin. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken gülmeyi, eğlenmeyi kendini kandırmak olarak görüyorsun. Tünelin ucunda ışık yok; zaten hiç ışık olmadı ki... Sen bunları görecek gözlere sahipsin ne yazık ki! Arada cahillik mutluluk desen de, yine de böyle olduğun için mutlusun. Sen kötü değilsin kısaca; kötülüğü, lanet olsun ki, 'görebilen' bir kötümsersin sadece...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
153
145
70
53
31
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cerenad62338280

Farkındaysanız iki karakter de kötü yani sonuç sizi hep kötü yapıyor..

Arda Boran

HAU HAU HAU !!!

Minister of Magic

Ne kadar dumbledore ne kadar voldemortsun testi yapın. Daha mantıklı olur.

Abdullah Meşeli

BAŞBUĞ SARUMAN’ı ilkokul çocuğuyla dalaşan voldemort ile kıyaslayamazsınız...!

Özcan Cöne

İLKOKUL ÇOCUĞU?! VOLDİ?! AVADA KEDAVRA!