Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Melankoliksin?

etiket Yüzde Kaç Melankoliksin?

31.10.2019 - 21:00

Bakalım yüzde kaç melankolikmişsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Kendi hayatından şunlardan birini çıkarma şansın olsaydı neyi çıkarırdın?

3. Çevrendeki insanlar genelde senin nasıl biri olduğunu düşünür?

4. Her şeyi çok takıntı haline getiren bir insan mısın? 1' den 4'e kadar puanlandır.

5. Şimdi de bir şeyleri kafana takıp da asabın bozulduğunda seni hangisinin sakinleştirebileceğini öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazen hiçbir şey yapasın gelmediği oluyor mu?

7. Bu emojilerden hangisini senin mesajlarında daha sık görebiliriz?

8. Son olarak, sence bu hayatta çok fazla yük taşıdığını düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 1 melankoliksin!

% 1 melankoliksin!

Sen son derece pozitif ve neşeli bir insansın! Sen etrafındaki güzellikleri görme ve kendine yeni motivasyonlar bulmayı gayet iyi biliyorsun. Aslında hayat hepimize zorluklar çıkartıyor ama sen umursamamayı öğrenmişsin. Kendini çok iyi tanımışsın. Hep böyle kal!

% 17 melankoliksin!

% 17 melankoliksin!

Sen hayattan zevk almayı bilen ve son derece pozitif bir insansın. Ama hayat bu, bazen kafana bazı şeyler takılabiliyor haklı olarak. Yine de sen üstesinden gelmeyi çok iyi biliyorsun. Bunların hiçbirini büyütüp kendine dert etmiyorsun . Ah, keşke herkes senin gibi olabilse...

% 33 melankoliksin!

% 33 melankoliksin!

Hayatında dönem dönem seni küstüren şeyler olmuş. Belki bir aşk, belki hayal kırıklığı bilemiyoruz ama, bu seni bir miktar olumsuz düşüncelere itmiş diyebiliriz. Ama sen üstesinden gelmeyi ve hayata pozitif bakmayı başarmışsın. Sadece dönem dönem sakladığın yerden çıkıyor. O kadar da olur, bunu kendine dert etme sakın!

% 50 melankoliksin!

% 50 melankoliksin!

Kararsızlıkların çok fazla! Güçlü kalmaya çalışan bir yapın var. Biraz daha kendini toplayabilirsin. Geçmişe takılı kalma ya da özlediğin bazı şeyler varsa biraz daha önüne bakman yeni motivasyonlar keşfetmen sana çok iyi gelecektir. Kaygılı olman seni sadece aşağı çeker ve etrafında ki pozitif enerjiyi yok eder. Bunun için biraz daha çaba sarf etmen gerekiyor. Kendinle yalnız kaldığında kafan kötü fikirlere yönelmene sebebiyet veriyorsa eğer arkadaş ortamınla veya ailenle vakit geçirmeye çalış. Bu şekilde hem kafandaki kötü kuruntular azalacaktır hem de seni daha güvende hissettirecektir.

% 75 melankoliksin!

Oldukça melankolik bir halin var! Kendini bu ruh halinden kurtaracak çözümler bulman gerek. Seni umutsuzluğa ve karamsarlığa sürükleyecek şarkılar dinlemeye bir süre ara verebilirsin. ''Müzik ruhun gıdasıdır.'' diye boşuna dememişler. Uyku problemlerini düzeltmek için düzenli bir hale getirmen gerekli. Uykundan en çok verim alacağın saatler gecedir. Gece uyumak, hem gecenin karanlığında seni karamsar kılacak duygulardan uzak tutar hem de daha dinç olmanı sağlar. Kendine yeni hobiler bulabilirsin. Bu şekilde sana bir nevi meditasyon olacaktır. Bazı uğraşlar seni kötü düşüncelerinle baş başa kalmaktan uzak tutar. Bunları bir dene bizce!

% 99 melankoliksin!

Melankoliye aşırı bir yatkınlığın var! Bu yüzden kendi kendinin doktoru olmalısın. Bu ruh halini bir danışman ile çözmekte doğru bir adım olacaktır. Bazen yaşadıklarımız için kendimizi suçlu buluruz. Yada geçmişe çok takılı kalabiliriz. Aslında herşey önümüze bakıp devam edebilmekten geçiyor. Yeni motivasyonlar bulup yeni umutlara tutunmaktan asla kaçma. İnsan bu şekilde daha güçlü kalıyor. Hareketli müzikler dinleyip, seni neşelendirecek insanlarla keyifli etkinliklere katılabilirsin. Asla yalnız değilsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
288
94
68
45
31
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

yine çözmeden sonucu bilebileceğimiz bir test daha.....

Pasif Kullanıcı

olmayan yok heralde 😄

Mrt Özn

% 75 melankoliksin!