Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Khaleesi, Yüzde Kaç Jon Snow'sun?

Yüzde Kaç Khaleesi, Yüzde Kaç Jon Snow'sun?

16.05.2019 - 21:05

Game of Thrones final sezonunu şu sıralar izliyoruz, hatta büyük finale çok az kaldı! Tahta kimin geçeceği merak konusuyken, bu konuda 8. sezonun önde gelen isimlerinden olan Jon Snow ve Khaleesi'den hangisine daha yakınsın bakalım?

Merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, hangi mevsim tam senlik?

2. Şimdi de hayvanını seç!

3. Kralın/kraliçenin eli olarak kimi istersin yanında?

4. En büyük korkunu öğrenelim:

5. Diyelim ki bir ordunun kahramanısın ve güçlü bir düşmanla savaşa giriyorsun. Saldırı planın nasıl olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Demir tahta sen geçtin diyelim. Ülkeyi hangi kavramla yöneteceksin?

7. Sence hangisi daha kötü?

8. Son olarak, Stark ve Targaryen haneleri hariç; kendini en yakın hissettiğin bir hane seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%99 Khaleesi, %1 Jon Snow'sun!

%99 Khaleesi, %1 Jon Snow'sun!

Sen %99 Khaleesi'sin! Buralara kadar tırnaklarınla kazıdın da geldin. Üstelik pek çok da dost edindin çevrende. İnsanların sevgisini kazanmak bir yana dursun, seni öncüleri olarak görmelerini sağladın. Bazen hırsından yanlış kararlar da alıyorsun elbette, bunları biraz törpülemekte fayda var. İyi niyetini ve temiz kalbini sakın arkada bırakma!

%75 Khaleesi, %25 Jon Snow'sun!

%75 Khaleesi, %25 Jon Snow'sun!

Sen Khaleesi'ye büyük oranda benziyorsun. Hedeflerin uğruna yapamayacağın şey yok. Bu başarı oranını yükseltiyor ama bazen yanlış kararlar vermene de yol açabiliyor. Ama tam da bu noktada Jon Snow tarafın ortaya çıkıyor. Sevdiklerine asla zarar vermek istemezsin, kendinden önce bunu düşünerek hata payını azaltıyorsun. Sana asıl hatalar yaptıran şey, duygusallığın. Buna nasıl çözüm bulabilirsin bilmiyoruz ama bir çaresine baksan fena olmaz.

%50 Khaleesi, %50 Jon Snow'sun!

%50 Khaleesi, %50 Jon Snow'sun!

İşte tahtın gerçek varisi! Çünkü her ikisinde de kızdığımız ve çok sevdiğimiz şeyler var. Sen hedeflerin uğruna her şeyi yapabilecek karakterdesin. Ama bu süreçte kendine ve sevdiklerine zarar vermeyi reddediyorsun. Kendi içinde bir savaş veriyorsun ve sonuçta kimsenin üzülmemesi için gerekirse seni mutlu edecek şeylerden vazgeçebiliyorsun. Ne diyelim, müthiş bir kombinasyon!

%75 Jon Snow, %25 Khaleesi'sin!

%75 Jon Snow, %25 Khaleesi'sin!

Sen büyük oranda Jon Snow'sun! Sevdiklerin ve amaçların uğruna yapamayacağın şey yok. Ancak bir miktar duygusalsın ve duyguların bazen seni yanlış yönlendirebiliyor. Böyle durumlarda seni seven insanlardan ya da en azından mantığından yardım alabilirsin. Böyle olduğunda, seni çok daha mutlu edecek sonuçlar alacaksın.

%99 Jon Snow, %1 Khaleesi'sin!

%99 Jon Snow, %1 Khaleesi'sin!

Sen ailen ve sevdiklerin için gözünü karartıp her şeyi yapabilecek birisin. Hatta öyle ki, bazen kendinden bile vazgeçebiliyorsun. Eh, ne diyelim, duygusal insansın sonuçta. Başarıların ve üstesinden geldiğin şeyler o kadar fazla ki, insanlar sana imreniyorlar. Hatta seni örnek alan ve idol olarak gören pek çok insan var. Bu durumda bize de tebrik etmek düşer.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
94
54
15
12
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

%99 Khaleesi, %1 Jon Snow'sun! Sen %99 Khaleesi'sin! Buralara kadar tırnaklarınla kazıdın da geldin. Üstelik pek çok da dost edindin çevrende. İnsanların sev... Devamını Gör

Mrt Özn

%75 Khaleesi, %25 Jon Snow'sun!

Ysin Ydiağlı

%75 snow %25 deanerys