Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç İyimser, Yüzde Kaç Kötümsersin?

etiket Yüzde Kaç İyimser, Yüzde Kaç Kötümsersin?

Tercihlerine göre yüzde kaç iyimser, yüzde kaç kötümsersin? Yapman gereken sadece 8 soruyu cevaplamak!

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir problemle karşılaştığında bu problemi çözmek için gösterdiğin çabayı puanla!

2. ''Başarısız olmaktan korkarım''. Bu söze ne kadar katılıp, katılmadığını puanla!

3. ''Gelecek planlarım hakkında fazlaca düşünürüm.'' Bu söze ne kadar katılıp, katılmadığını puanla!

4. İnsanlarla iletişim kurma becerilerini puanla!

5. ''İşbirliği ve yardımlaşmaya oldukça yatkınımdır.'' Bu söze ne kadar katılıp, katılmadığını puanla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların değişecebileceğine ne kadar inanıyorsun?

7. Kendine güvenini puanla!

8. Ve geldik son soruya. Affetmek konusunda ne kadar katısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 İyimsersin!

%100 İyimsersin!

Verdiğin yanıtlara göre senin iyimserlik oranın yüzde 100. Sen bu dünyaya gelmiş en iyimser insanlardan birisin! İçinde kötülüğe dair hiçbir şey yok. Konuşmaya başladığında iyi niyetin, saflığın her kelimenden anlaşılıyor. Duruşun, tavırların, tarzınla senden etkilenmemek mümkün değil. Sen gerçek bir iyimsersin. Her zaman bardağın dolu tarafından bakarsın, pozitif düşüncenin insanısın yani. Kafana ufağı tefeği, kılı tüyü asla takmazsın; mutlusun, huzurlusun!

%83 İyimser, %17 Kötümsersin!

%83 İyimser, %17 Kötümsersin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 83 iyimser, yüzde 17 kötümsersin. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. İyimserlik senin genlerine işlemiş. Yani iyimserlik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir özellik. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Az biraz kötümser bir yanında da var tabii. Ama bu çok fazla etkisi olan bir durum değil. Genel olarak karşındaki insanda iyimserliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

%67 İyimser, %33 Kötümsersin!

%67 İyimser, %33 Kötümsersin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 67 iyimser, yüzde 33 kötümsersin. Dünyanın en iyimser insanı değilsin belki, ama iyimserlik senin kanında var. İyimser görüneceğim diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine iyimserlik. Kötümser yanın da azımsanmayacak kadar var aslında ama sen o yanının seni ele geçirmesine asla izin vermiyorsun. Pozitiflik yolundan ayrılmıyorsun. Aynen devam!

%50 İyimser, %50 Kötümsersin!

%50 İyimser, %50 Kötümsersin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 iyimser, yüzde 50 kötümsersin. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki iyimserlik/kötümserlik konusunda da tam kararındasın. Her zaman hafif bir iyimserliğin var fakat aynı oranda kötümserliğin de var. Seni iyi tanıyan biri sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. En güzeli de bu değil mi zaten?

%25 İyimser, %75 Kötümsersin!

%25 İyimser, %75 Kötümsersin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 kötümser, yüzde 25 iyimsersin. Senin için tam bir kötümser diyemeyiz ama içinde buna dair büyük izler var. Azıcık iyimserlik parçalarının arasında tabii. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan iyimser görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%100 Kötümsersin!

%100 Kötümsersin!

Verdiğin yanıtlara göre senin kötümserlik oranın yüzde 100. Sen, hiç şüphesiz kötümser birisin. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken gülmeyi, eğlenmeyi kendini kandırmak olarak görüyorsun. Tünelin ucunda ışık yok; zaten hiç ışık olmadı ki... Sen bunları görecek gözlere sahipsin ne yazık ki! Arada cahillik mutluluk desen de, yine de böyle olduğun için mutlusun. Sen kötü değilsin kısaca; kötülüğü, lanet olsun ki, 'görebilen' bir kötümsersin sadece...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
738
363
275
87
54
52
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi Özkan

%100 KÖTÜMSER AMA DOĞRU DEĞİL >:(

Can

%83 İyimser, %17 Kötümsersin! aaaaaaaaaa

kamran ehmedli

bendede ayni cikdi

Onur

%67 İyimser, %33 Kötümsersin!

Pasif Kullanıcı

naber yakışıklı