Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç İsyankarsın?

etiket Yüzde Kaç İsyankarsın?

Hepimizin içinde biraz da olsa isyankarlık vardır. Ama bunun yüzdesi kaç acaba?

Bu testi çöz ve isyankarlığının yüzdesini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Hayata karşı genel düşüncen nedir?

1. Haydi başlayalım! Hayata karşı genel düşüncen nedir?

2. Bu sorulardan hangisini maruz kalmak senin canını daha çok sıkar?

2. Bu sorulardan hangisini maruz kalmak senin canını daha çok sıkar?

3. Bunlardan hangisi seni daha çok sinirlendirir?

4. Sahiplendiğiniz kedi pek haşarı çıktı, yaramazlık yapıp duruyor. Tavrın ne olurdu?

5. Filmlerdeki ve dizilerdeki hangi isyankar karakteri kendine daha yakın buluyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında son zamanlarda yolunda gitmeyen şeyler var mı?

6. Hayatında son zamanlarda yolunda gitmeyen şeyler var mı?

7. Arkadaşların tarafından sana karşı yapılan durumlardan hangisiyle karşılaşmak seni daha çok üzer?

8. Ve son olarak bu tweet seni ne kadar sinirlendirdi? (0 = Hiç öfkelenmedim, 5 = Çok öfkelendim)

8. Ve son olarak bu tweet seni ne kadar sinirlendirdi? (0 = Hiç öfkelenmedim,  5 = Çok öfkelendim)
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 İsyankarsın!

%100 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 100!  Tam anlamıyla bir isyankarsın. Hatta ''isyanım var ulan!'' diye gezindiğini bile söyleyebiliriz. Seni bu hale getirenler utansın be! Üzülme duygularını yoğun yaşayan insan samimi insandır. Sen de samimi bir insansın. Sen çok şey yaşamış ve isyankar hale gelmişsin. Ama bize bir söz ver, bundan sonra sadece kendin için uğraş, kendin için en iyisi neyse onu yap! Tüm dünyanın derdini sen mi çekeceksin ya?

%75 İsyankarsın!

%75 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 75! Yani isyankarlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en isyankar insanı değilsin belki, ama isyankarlık senin içine işlemiş. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız :) Aslında senin sağın solun pek belli olmuyor. Ama korkma yer yüzündeki insanların yarısından çoğu senin gibi. Bu isyankar halinin yanında biz içindeki o dolu dolu iyiliği görüyor ve zamanla isyankarlık konusunda kendini geliştirebileceğini tahmin ediyoruz!

%50 İsyankarsın!

%50 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 50! Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. İçinde kopan fırtınaları saymazsak oldukça da normal sayılırsın. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

%33 İsyankarsın!

%33 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 33! Senin duygularla aran biraz çalkantılı... Hislerini adlandırmada genel olarak zorlandığın için çoğu olayda ne yapacağını bilemiyorsun. Bazen duyguların bazen de mantığın devreye giriyor. Bazen yuvasına yemek taşıyan karınca seni duygulandırırken bazen de en üzüntülü bir olayda kılın kıpırdamıyor. Genel olarak dengesiz diyebiliriz sana!

%17 İsyankarsın!

%17 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 17! Senin için tam bir isyankar diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... Canın sağ olsun ya. Kimseye bir zararımız yok. Herkes nasıl biri olduğumuzu biliyor, ona göre beklentiye giriyor sonuçta.

%1 İsyankarsın!

%1 İsyankarsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 1! Yani senin isyankar olmakla uzaktan alakan yok. Sen bu dünyadaki en isyankar insanın karşısında dimdik duracak 'SAKİN' diye cevap verecek insansın! Sen pamuk gibisin adeta. Sakin bir insansın yani, kolay kolay sinirlenmezsin hiç bir şeye. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. Hem karşındaki sana bir yanlış yapıyorsa bu onun bileceği iştir, hiç kendini yormadan direk yol verir kendi hayatına bakarsın. Senin sakinliğinden istiyoruz valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
190
89
84
40
31
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
General Wisniewski

%100 İsyankarsın! - %100 den daha fazladır o. ne yapalım peki? hayatta bu kadar orospu çocuğu varken sinirlenip isyan etmekten başka ne kalıyor geriye?

sondingilbukucu

bana 100 çıktı ki uzaktan yakından alakası yok. ben isyankarsam halil sezai napsın

jeonkook1997

Verdiğin yanıtlara göre senin isyankarlık oranın yüzde 100! Tam anlamıyla bir isyankarsın. Hatta ''isyanım var ulan!'' diye gezindiğini bile söyleyebiliriz.... Devamını Gör