Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç İnsan Sarrafısın?

etiket Yüzde Kaç İnsan Sarrafısın?

Yeni tanıştığın bir insanı 1-2 dakikada şıp diye ne olduğunu anlarım diyorsan testimize buyur! Bakalım yüzde kaç insan sarrafısın?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir insanın konuşurken çok fazla ellerini kullanmasının anlamı sence ne olabilir ki?

2. Bu gülümsemelerden hangisi sahte sence?

3. Bir insanın yalan söylediği hangisinden daha iyi anlaşılır?

4. Pekii sence Ajda Pekkan kaç yaşındadır?

4. Pekii sence Ajda Pekkan kaç yaşındadır?

5. Sence bu adam?

5. Sence bu adam?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu adamın yüzüne bakınca ne görüyorsun?

6. Bu adamın yüzüne bakınca ne görüyorsun?

7. Bir tanıdığınız sizi çok sevimli bulduğunu söylese ne düşünürsünüz?

8. Geldik son soruya! Çılgınlar çılgını Yıldız Tilbe'nin burcu sence ne olabilir?

8. Geldik son soruya! Çılgınlar çılgını Yıldız Tilbe'nin burcu sence ne olabilir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 insan sarrafısın!

%100 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 100 insan sarrafısın. Sen tam bir insan sarrafısın. Sosyal zekan çok çok yüksek. İnsanların sadece gözlerine bakarak onların ne hissettiğini şak diye anlayabiliyorsun. Bu kolay kolay elde edilebilecek bir yetenek değil. Nice insan o gözlere boş boş bakıyor anlam veremiyor. Bu yeteneğe sahip olmak için öyle sosyal biri olmaya falan gerek yok. Senin gibi gözlem yeteneği ve sezgileri kuvvetli herkes bunu yapabilir. Ama sen bu işi çözmüşsün. Vücut dili uzmanlarının senden öğreneceği çok şey var. Kimse senden bir şey saklayamaz. Karşındakinin hislerini gözlerinden anlayabiliyorsun. Korku, endişe, neşe, öfke.. Hepsini anlaman için gözlerine bakman yeterli. Gözlerinden hiçbir şey kaçmıyor senin. Adeta bir Sherlock Holmes'sun! Karşındakilerin senden hislerini saklaması için yapması gereken tek şey var: Gözlerini kaçırmak!

%87 insan sarrafısın!

%87 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 87 insan sarrafısın. Senin bir insanı tanımak için sadece 90 saniyeye ihtiyacın var! Daha sonra o insanın zeki mi aptal mı, iyi mi kötü mü, yalancı mı dürüst mü olduğunu anlayabiliyorsun! Sana yalan söylemeye cesaret edecek insan daha anasının karnından doğmadı! Kimin ne zaman yalan söylediğini çok iyi biliyorsun. Sen dünyanın en dikkatli insanlarından birisin ve 'yalan' hakkındaki her şeyi biliyorsun. Kısacası tam bir dedektörsün sen! Bu yüzden etrafındaki hiç kimse sana yalan söylemeyi aklından bile geçiremiyor! 

%72 insan sarrafısın!

%72 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 72 insan sarrafısın. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. İnsan sarraflığı senin genlerine işlemiş. Yani insan sarraflığı senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Zamanla daha  şüpheci hale geldin. Ve bu da seni sarraflığa doğru götürdü. Hakkında olumsuz düşünen insanlar elbette var, hep olacak; ama sandığın kadar çok değiller. Sen de onların kim olduğunu zaten çok iyi biliyorsun ve arana mesafe koyuyorsun. Özetle yaşam kısa, hayat güzel; bir an önce bir duraktan biletini al ve sen de eğlenmene bak!

%50 insan sarrafısın!

%50 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 insan sarrafısın. Ruhunun yarısı bir insan sarrafının özelliklerini taşıyor. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

%33 insan sarrafısın!

%33 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 33 insan sarrafısın. Fena bir oran değil. Kendinin ve çevrendeki insanların farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. Çevrendeki insanlarla ara sıra kopan fırtınaları saymazsak oldukça normal sayılırsın. Senle ilgili kesin olarak söyleyebileceğimiz şey şu ki; üzülmeye olmaya yatkın bir yapın var. Tabii bu pesimistlikte bir dünya markası olduğun anlamına gelmiyor; çünkü kendini çoğu zaman kontrol altında tutabiliyorsun. Seni üzecek insanları çevrenden uzaklaştırabiliyorsun. Yine de bazı zamanlar geliyor ve yetemediğin oluyor. Aman dikkat hayat bunlar için çok kısa!

%1 insan sarrafısın!

%1 insan sarrafısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 1 insan sarrafısın. Sana yalan söylediler, sana yalan söylediler, kaderden bahsetmediler... Sen yalanlar konusunda çok tecrübesizsin. Herkesin iyi niyetli olduğunu ve insanların kolay kolay yalan söylemediklerini düşünüyorsun. Yanlış yapıyorsun, biraz aç gözlerini!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
482
186
124
56
32
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hayatım boyunca kendimi insan sarrafı olduğuma inandırmışım.ta ki 28 senelik dostumun beni işten attırdığını öğrenene kadar..

nazan

Ayy çok kötü oldum öyle dostun...

Menopoz heyecani.

100% insan sarrafisin dedi ama bence, bu insana salak muamelesi yapan testleri çözdügüm icin salagim.

nazan

%100 insan sarrafısın! ee ztn justin'in gülüşünden bi pokluk olduğunu herkes anlayabilr.