Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Demet Akalın'sın?

Yüzde Kaç Demet Akalın'sın?

GNS
17.11.2023 - 09:01 Son Güncelleme: 19.11.2023 - 06:01

Sosyal medyanın tepki kraliçesi Demet Akalın'ın yıllardır yaptığı her şey bizi güldürmeye devam ediyor elbette. Şarkıları dillerden dillere gezmeye devam ederken, atarın giderin kitabını yazan Demet Aklın'ın sizin içinizde ne kadar yer aldığını biliyor musunuz? Gelin hep birlikte bakalım! Sen yüzde kaç Demet Akalın'sın?

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım bakalım; sevgilinle kavga ettin ve bir şarkı ile gönderme yapman gerekiyor. Hangi Demet Akalın şarkısını seçersin?

2. Peki İngilizce klavye kullanır mısın?

2. Peki İngilizce klavye kullanır mısın?

3. Peki izlediğin bir yarışma programında yaşanan olaylara sosyal medyadan tepki verir misin?

3. Peki izlediğin bir yarışma programında yaşanan olaylara sosyal medyadan tepki verir misin?

4. TikTok'ta bir akım çekmek zorundasın, hangisini tercih edersin?

4. TikTok'ta bir akım çekmek zorundasın, hangisini tercih edersin?

5. Sana gelip "Kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyo yhaaa" diyen biri olduğunda hangi tepkiyi vermek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir yazım yanlışı olsan hangisi olurdun seç bakalım.

7. Dedikoduyla aran nasıldır?

8. Biraz da sosyal medyadan bahsedelim. En çok hangisini kullanıyorsun?

9. Son olarak kendine bir en yakın arkadaş seç!

%100 Demet Akalın: Sen Demet Akalın'ın bizzat kendisi olmuşsun!

%100 Demet Akalın: Sen Demet Akalın'ın bizzat kendisi olmuşsun!

Bir bakışta, bir duruşta, tüm hücrelerinle Demet Akalın'ı yansıtıyorsun. O, lafını esirgemeyen, kimseyi karşısına almaktan çekinmeyen bir kadın. Sen de onun bu cesur ve dobra tavrını benimsemişsin. Bazen dilin sana hükmetse de, bu senin doğallığını ve içtenliğini gösteriyor. Hızlı düşünüp, hızlı yazmanın getirdiği küçük yazım yanlışları da senin hayatına renk katıyor. Kelimeler bazen birbirine karışsa da, bu senin hızına yetişemeyen bir detaydan başka bir şey değil.

Sessizliği sevmeyen, duygularını ve düşüncelerini ifade etme ihtiyacı hisseden birisin. Karşındaki insana hislerini ve düşüncelerini aktarmak, onunla bağlantı kurmak senin için önemli. Bu yüzden de giderli şarkıların kraliçesi Demet Akalın'ın cesur ve açık sözlü tavrını benimsemişsin. Bu duruşunu ve tavrını gördükçe, Demet Akalın'ın senin ruh ikizin olduğunu düşünmemek elde değil.

%75 Demet Akalın: Demet Akalın olaman çok az kalmış!

%75 Demet Akalın: Demet Akalın olaman çok az kalmış!

Evet, doğru duydunuz! Senin gerçek bir Demet Akalın olmana artık bir adım kalmış. Ancak, bazı konulardaki çekimser tavırların biraz gözümüze battı, bu yüzden puanlarını biraz kırdık. Ama olsun, bu da senin tarzın. Kimi zaman beklenen yerde sus pus olup, kimsenin aklına gelmeyecek anlarda nasıl da lafı gediğine oturtuyorsun, işte bu yüzden seni seviyoruz!

Arkadaş seçimlerin de bir başka konu. Kimi zaman sıra dışı seçimlerinle şaşırtıyor, kimi zaman da en doğru kişiyi bulduğunu düşündüğümüzde yanılıyorsun. Ama ne olursa olsun, sen her zaman ortamın neşesi, enerjisi olmayı başarıyorsun.

Bir de senin o göndermelerin var ki... Öyle büyük laflar, göze sokulan sözler sana göre değil. Sen daha çok, ince bir şekilde, herkesin kafasında 'acaba bana mı dedi?' sorusunu bırakacak akıllıca göndermeler yapıyorsun. Bu da senin zekanın ve espri anlayışının bir göstergesi.

Ve tabii ki, tüm bu olan bitenin ardından bir Demet Akalın şarkısı açıp keyfine bakıyorsun. İşte bu yüzden sen tam bir Demet Akalın'sın! Hem enerjik, hem eğlenceli, hem de her daim neşeli. Sana da bu yakışır, değil mi?

%50 Demet Akalın: Yeterince Demet Akalın değilsin ama aradasın!

%50 Demet Akalın: Yeterince Demet Akalın değilsin ama aradasın!

Demet Akalın'ın izinden giden biri olarak, onunla benzerlikler taşıdığın kadar farklılıkların da olduğunu söyleyebiliriz. Ani çıkışları ve keskin dil kullanımı, onun karakteristik özelliklerinden biri ve bu özelliklerin seni derinden etkilediği aşikar.

Arkadaşlarınla olan ilişkilerinde de Demet Akalın'ın izlerini görüyoruz. Gözün hiçbir şey görmüyor, tüm dikkatin onlara yönelik. Ancak sinirlerini kontrol etme şeklin, Demet Akalın'dan biraz farklılık gösteriyor. O, genellikle duygularını ve düşüncelerini sosyal medya paylaşımlarıyla ifade ederken, sen bu enerjini daha çok müzik dinleyerek atıyorsun.

Hem kendine gönderme yapabiliyor, hem de bu durumda haklı çıkabiliyorsun. Bu da seni Demet Akalın'a bir adım daha yaklaştırıyor. Onun gibi, sen de kendi tarzını yaratıyor ve bu tarzınla öne çıkıyorsun. Bu yüzden diyebiliriz ki, sen henüz Demet Akalın olabilmek için yürüdüğün yoldasın, ama bu yolculukta kendi özgün kimliğini de yaratıyorsun.

%25 Demet Akalın: Neredeyse hiç Demet Akalın'sın.

%25 Demet Akalın: Neredeyse hiç Demet Akalın'sın.

Demet Akalın'ın muhteşem dünyasına adım atmak üzeresin ve henüz yolculuğunun çok başındasın. İçinde beliren o minik potansiyeli gözlerden kaçırmadık, fakat unutma ki, bu potansiyeli büyütüp parlatmak tamamen senin ellerinde. Göndermeli şarkıları daha fazla paylaşmalı, sesini daha çok duyurmalısın. Kavga anlarında ise, kendini savunmayı ihmal etme. Bu, senin ilerleyeceğin yolda kritik bir nokta.

Gece yatağında, aklında dönüp duran 'keşke bunu söyleseydim' düşüncelerinden kurtulmanın çözümü de tam olarak bu. Zorluklarla, tırnaklarınla kazıyarak geldiğin bu noktada, haklı olduğun konularda susmak yerine sesini yükselt. Unutma, Demet Akalın'ın bu konuda sana öğretebileceği birçok şey var.

Demet Akalın'ın cesur ve kararlı duruşu, dur durak bilmeyen enerjisi, onun bu sektördeki başarısının sırlarından sadece birkaçı. Sen de bu özellikleri benimseyerek, kendi başarı hikayeni yazabilirsin. Bu yolda ilerlerken, kendine olan güvenini hiç kaybetme ve her zaman sesini duyurmayı ihmal etme. Unutma, senin de Demet Akalın'dan öğrenecek çok şeyin var!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
21
10
6
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın